DATE ראשון

DATE ראשון ../images/Emo68.gif ../images/Emo163.gif

ואחרי ה
הראשונה... בעצם לפני... מה בקשר לפגישה הראשונה? מי זוכר את ה-DATE הראשון שלו כבוגר? בעצם השירשור יכול להכיל גם כל מיני דייטים מעניינים\מוזרים\גורליים שהיו לנו... והמתחיל במצווה... הדייט הראשון שלי היה בגיל 16.50. קראו לו רולנד. פגשתי אותו בשבת בבוקר בחוף הים של תל-אביב. ישבתי עם חברה, הוא הגיע עם חבר, התיישב לידנו, התחיל לדבר באנגלית (ואני כמובן עניתי, מתתי לדבר עם תיירים) ומפה לשם התברר שהוא סטודנט לרפואה וגדול עלי בכמה שנים טובות. הוא היה יפה כמו אליל, גבוה, שחום ומבט מהפנט. מצאתי את עצמי מאוהבת אחרי שנייה.... קבענו לאותו ערב. ואוו איזו התרגשות.... כל דקה שחלפה נדמתה לשעה... מדדתי את כל הארון... ובסוף לבשתי שימלה פירחונית עם כתפיות דקות. הוא הגיע בדיוק ב-19.00 לבוש בחולצת פולו לבנה ומכנסי ג´ינס לבנים ונראה כאליל... יצאנו לדיזנגוף (שבשנות ה-60 היתה מפוצצת ביושבי בתי קפה) ואני הייתי מה זה נבוכה, הצלחנו להשיג שולחן בקפה "רוול" הזמין לנו קפה ועוגה, לא הייתי מסוגלת להכניס לפה פרור... ובקושי להוציא מילה. הוא היה חמוד, וכיסה את השתיקות שלי בסיפורים על משפחתו שבפרס (כן הבחור היה בן למשפחה פרסית עשירה)... בשעה 22.00 החזיר אותי הביתה... כמו ילד טוב... אפילו בלי נשיקה....(הנשיקה הראשונה היתה בפגישה השניה בטיילת של תל-אביב). נעים להיזכר........

קרה קרה.....!

ההורים שלי התנגדו נורא, אבל כמו שאת יודעת, התנגדות של הורים בגיל העשרה מביאה לאנטי ועקשנות של דווקא, אז יצאנו 3 חודשים עד שהבנתי שהוא גדול בשבילי (לא הייתי מוכנה אז ליחסים שמבחינתו היו טריוויאליים), כך שסיימתי את הקשר איתו... אבל לא שכחתי... עובדה! גם אחרי עשרות שנים....

גם אני זוכרת את כל אלה

שנפגשתי, יצאתי, טיילתי ועוד ...... לפעמים אפילו פוגשת אותם ברחוב או במסעדה או במקום אחר....... למרות שאומרים שרק את "הראשון" זוכרים.....בולשיט. בגיל ההתבגרות יש בעיה עם נושא ה"מפגשים". הבנות רוצות לצאת עם גברברים יותר מבוגרים בכמה שנים בדרך כלל כבר חיילים או אחרי.....הבנות בדיוק בשיא הלימודים והרומן מפריע ...לכן ההורים מתנגדים לקשר קבוע בגיל זה. אחרי הלימודים בתיכון ובמהלך שרות צבאי או משהו דומה......הענין שונה..יש הורים שמעודדים ליצירת קשרים ......(נו..את יודעת יאללה להתחתן וזהו......)

שרונהה

New member
הפגישה הראשונה....

הזמן: מלחמת ההתשה... הייתי בדרך לגימנסיה.... עם הילקוט.... ובתלבושת אחידה.... ופתאום...... ללא התראה מוקדמת.... טבעתי בתוך עיניים ירוקות, צלולות, עמוקות.... הוא היה חייל, במדים, גבוה, שזוף, בלונדיני..... עמד מולי ושקע בתוך עיני...... כך זה התחיל. וקבענו להפגש עוד באותו ערב... אימי לא הרשתה לי לצאת בערב כי למחרת היתה צריכה להיות לי בחינה במתימטיקה..... אבל המתימטיקה היחידה שהיתה לי בראש היא איך להתחמק מהבית... יצאתי ככה, עם הג´ינס וחולצת טריקו בטענה שחסר לי חומר ואני הולכת לחברה להשלים חומר ולהתכוננן יחד איתה למבחן.... נפגשנו במרכז הכרמל והלכנו אל מועדון ה-120 שם היה "בית תה" שתינו תה אנגלי ושוחחנו וצחקנו והתאהבנו...... שם גם התנסיתי לראשונה בנשיקה צרפתית רטובה וליבי הלם בחוזקה... הוא סיפר שהוא משרת בדרום הארץ.......רחוק ממני... והחלטנו להתכתב עד לפגישה הבאה בעוד שבועיים..... כתבתי מכתב ושלחתי אל כתובת הדואר הצבאי שהוא נתן לי.... עברו שבועיים.............. והוא לא בא............. עבר עוד שבוע.......... ובתיבת הדואר שלי היתה מעטפה עם דאר צבאי. זה מהצבא אמרתי......... בהתרגשת אין קץ וקרעתי את המעטפה............ ובתוכה.. המכתב ששלחתי... ומצורף אליו מכתב כתוב בכתב יד........"הוא נהרג.......מכתבי לא הספיק להגיע לידיו" הפגישה הראשונה......... שרונהה

magy

New member
ברררררררררררר

אחרי סיפור כזה, אני לא מעיזה לכתוב את שלי. בארצנו הקטנטונת, יש המון סיפורים כאלה, לצערנו הרב......

magy

New member
ועל כך כתב יורם טהר-לב

בשביל אל הבריכות מילים: יורם טהר-לב לחן: אלונה טוראל רוחות חמות נשבו בינות עצי האורן ורחש ממטרות עלה מן השדות בתוך שיער ראשה הלבינה הציפורן וכף ידה הקטנה הלבינה בידו בשביל אל הבריכות פסעו שלובי ידים וכוכבים נשרו למים עם הטל ותן בודד צחק הרחק בתוך הליל והיא אמרה: אתה כל כך יפה חיל והיא אמרה לו: הן מחר תצא לדרך את תרמילך ארזתי שאותו תיקח לא שמתי בו מכתב לא פרח למזכרת רק אם תזכור-תזכור ואם תשכח-תשכח ועת חזרו מן הבריכות עם שחר דמעות הטל נתלו גדולות על קני הסוף והוא את כף ידה אחז ביד בוטחת והיא הביטה בו מתוך מסך שקוף והוא אמר לה: ילדתי אני אחזור עוד גם אם רחוק אלך לבי נשאר אתך והיא החזירה לו בלאט את הציפורן הן אם יזכור-יזכור ואם ישכח-ישכח והוא הלך לקרב עת החמה הנצה ולא חזר משם ימים רבים כל כך והיא יודעת שהוא לא יחזור לנצח והיא עוד מתפללת שהוא רק שכח

שילה1

New member
ולי..נגמרו המילים../images/Emo7.gif

רציתי לספר על "בית התה"הנוסטלגי ההוא..אבל....

שרונהה

New member
מגי ושילה...

לא התכוונתי לגמור לכם את המילים..... זה לקח לי זמן להוציא את זה...... סודית קודם בקשה לספר על הנשיקה הראשונה ו"זרקה" אותי אל הימים ההם... והיה לי קשה לכתוב על הנשיקה..... כשחונה התחילה עם הפגישה הראשונה....... החלטתי שזהו...... אוציא את זה לאוויר הוירטואלי...... ודי. אבל אתן... ספרו על הפגישה הראשונה.....

שילה1

New member
ספרתי בעוונותי הרבים בפורום השני...

הוא היה יפה כמו ג´ימס דין,חכם,שנון ורקדן מעולה... כל המעלות הטובות,וממשפחה מצויינת.. הארוע התרחש בעת מסיבה,בבית אבן,בשכונה בה אני מתגוררת עד היום.. והפואנטה?ידידנו גל עמית,מהפורום ההוא,נכח כל אותה עת.. מובן שהקשר בינינו נמשך עוד תקופה ארוכה.. ולא מזמן עברנו שנינו (גל ואנוכי)במקום..עמדנו,נזכרנו,ומחיתי דמעה.. לצערי הרב,הבחור המופלא סיים את חייו בנכר,בנסיבות בלתי נעימות ולא בדיוק ברורות.. ובכל מקרה,לימד אותי אהבה מהי,ופרק קטן על תבונה ורגישות.ועל כך,מודה לו עד היום! פ.ל..יהי זכרך ברוך!(שנים לא יכולתי לדבר על כך,וגם כעת..הדמעות..)

maxima

New member
אווווווווווו ה-DATE הראשון

כמה מים זרמו בירדן מאז......... הייתי בת 16 וחצי ילדה תמימההההההה ובישניתתתתתתתתת הרבה זמן לר היו נשיקות הוא היה תמיד מסמר הערב כשהחבר´ה היו נפגשים רומנטי ושמח. יצאנו שנה וחצי והתחתנו.......ואז הבאדם שינה את עורו. אחרי 30 שנה התגרשנו.

שילה1

New member
אוי מקסימה......./images/Emo24.gif

30 שנה? יש לך אורך רוח!!!! לפעמים כשרע שווה ללכת....הלא כן?

maxima

New member
אכן שילה............./images/Emo140.gif

מה לעשות שהייתי תמימה עד כדי טפשות וכל פעם שהיה בסדר וקיבלתי הבטחות שכך יהיה חשבתי עכשיו הכל יהיה סדר........ היום אני יודעת כמה נאיבית הייתי והיו שלושה ילדים קטנים

magy

New member
אל תתנצלי.....הייתי באותו סרט

כמעט את אותו פרק זמן....... כמעט שלושים שנה........

שילה1

New member
מקסימה..את מה שנקרא "מקרה קלסי"|כלנ

מקווה שהתגברת וכולם בסיידר בזמנים אלו...

maxima

New member
שילה...התגברתי

והתבגרתי בגדול היום אני נהנית מכל רגע של חיים

גליה12

New member
הפגישה הראשונה- וגם הנשיקה הראשונה

כרוכות אצלי בזכרון של ריח תאנים מתוקות- בת 17 - קיבוץ מתנדבים האחד מהם מארץ דוברת ספרדית כנראה ארגנטינה- ואולי אחרת שעות דיברנו כחבורה- בעברית העילגת שלו הביא ניחוח של מקומות רחוקים- כשלילה אחת נתפזרה החבורה ונותרנו רק שנינו הציע לי לבוא לטיול- פסענו בשדרת התאנים- לאט לאט התקצר המרחק בינינו - יד על כתף ואחר השניה- ולבסוף נשיקה לאורו של ירח- יצאנו זו עם זה זמן קצר- מסוג האהבות שזמנן קצוב-ומטבען של אהבות קיץ עם מתנדבים- הוא הלך בדרכו- חזרה לארצו- ולעולם לא שמעתי עליו רק נותר ריח התאנים שלעולם יזכירו

בוני101

New member
פגישה . רחל

פגישה ,חצי פגישה , מבט אחד מהיר, קטעי ניבים סתומים - זה די...

למעלה