DATE ראשון ../images/Emo68.gif ../images/Emo163.gif
ואחרי ה
הראשונה... בעצם לפני... מה בקשר לפגישה הראשונה? מי זוכר את ה-DATE הראשון שלו כבוגר? בעצם השירשור יכול להכיל גם כל מיני דייטים מעניינים\מוזרים\גורליים שהיו לנו... והמתחיל במצווה... הדייט הראשון שלי היה בגיל 16.50. קראו לו רולנד. פגשתי אותו בשבת בבוקר בחוף הים של תל-אביב. ישבתי עם חברה, הוא הגיע עם חבר, התיישב לידנו, התחיל לדבר באנגלית (ואני כמובן עניתי, מתתי לדבר עם תיירים) ומפה לשם התברר שהוא סטודנט לרפואה וגדול עלי בכמה שנים טובות. הוא היה יפה כמו אליל, גבוה, שחום ומבט מהפנט. מצאתי את עצמי מאוהבת אחרי שנייה.... קבענו לאותו ערב. ואוו איזו התרגשות.... כל דקה שחלפה נדמתה לשעה... מדדתי את כל הארון... ובסוף לבשתי שימלה פירחונית עם כתפיות דקות. הוא הגיע בדיוק ב-19.00 לבוש בחולצת פולו לבנה ומכנסי ג´ינס לבנים ונראה כאליל... יצאנו לדיזנגוף (שבשנות ה-60 היתה מפוצצת ביושבי בתי קפה) ואני הייתי מה זה נבוכה, הצלחנו להשיג שולחן בקפה "רוול" הזמין לנו קפה ועוגה, לא הייתי מסוגלת להכניס לפה פרור... ובקושי להוציא מילה. הוא היה חמוד, וכיסה את השתיקות שלי בסיפורים על משפחתו שבפרס (כן הבחור היה בן למשפחה פרסית עשירה)... בשעה 22.00 החזיר אותי הביתה... כמו ילד טוב... אפילו בלי נשיקה....(הנשיקה הראשונה היתה בפגישה השניה בטיילת של תל-אביב). נעים להיזכר........
ואחרי ה