DATE בMYSQL

yair24

Member
DATE בMYSQL

שלום, יש לי שדה מסוג DATE בטבלה מסוימת, כשאני מציג את הDATE הוא יוצא לי ככה: 0000-00-00 אני יכול להפוך את זה לתצוגה של 00-00-0000 ? יאיר

kingyes

New member
==>

אני יגיד לך איך אני הייתי משתמש. אני הייתי שומר על ה-DB את הערך שיש בפונקציה time(). ומתי שאני שולף אותו הייתי מכניס לו את המחרוזת הרצוייה ע"י שימוש בפונקציה date(). לדוגמא:
// כאן אני מכניס ערך למשתנה, אתה צריך להכניס את זה למסד נתונים $now_time=time(); // ופה זה במקרה של השליפת נתונים, שבמקום המשתנה שיש למעלה אתה כותב את המקור שלך... echo date("המרוזת שאתה צריך", $now_time);​
בהצלחה אחי!!

yair24

Member
אני אסביר:

אני לא משתמש בפונקציה TIME כי אני לא שומר את הזמן הנוכחי: יש לי שלוש COMBOBOX בשביל יום, חודש ושנה. המתשמש כותב משימה שהוא צריך לבצע בתאריך מסוים בעתיד למשל בתאריך 10/10/2003 ואז כל המשימות מוצגות לפי סדר הביצוע שצריך להיות להן. כשהמתשמש בוחר את שלושת הקומבויים אז אני לוקח את המחרוזות של הקומבויים ומשרשר אותן ככה: 2003-10-10 ומכניס את זה לתוך תא בטבלה שמוגדר כDATE וזה עובד... אז יש פתרון לזה? אפשר להוציא את זה כ10-10-2003 ולא כ 2003-10-10? יאיר

kensaggy

New member
ממממ...

אני לא יודע למה אתם מסתבכים...הוא יכול יופי להשתמש ב DATE של MYSQL ולהוציא את המידע איך שבא לו.. כנס לכאן : http://www.mysql.com/doc/en/Date_and_time_functions.html וחפש את הפונקציה DATE_FORMAT
בהצלחה,חן.

למעלה