DataGrid

masteran

New member
DataSet לא מופיע בwordcomplete

שלום, האם VS 2002 לא אמור להכיר את dataSet()? ביצעתי imports system.data ואין לי את האופציה בwordcomplete? האם יש משהו שהחליף את זה?

masteran

New member
DataGrid

שלום, אני יוצר טבלה מDB בעזרת DataGrid איך אני יוצר מצב שלאותו DataGrid יש כותרת שלא נטענת מDB תודה

OnTheRoad

New member
מה לגבי dataSet?

אם אפשר לקבל דוגמא קצרה זה יהיה מצויין

yaakov77

New member
datatable

הוא טבלה בתוך dataset. דוגמא: ds1.tables["tbl1"][someRowNum][someColumn]=somevalue;

nattygur

New member
המלצה אישית, תתרחק מ DataSet

ןתעבור ל DAL ואחד ממוצרי ORM.

nattygur

New member
כן

כמו כל עטיפה יפה של MS ה dataset קל מאוד לשימוש וקורץ אבל : 1) אם יש צורך לעשות משהוא שלא מסופק ע"י ה DataSet זה קשה, קשה ... זוכר את Access , אותו סיפור. 2) ברוב המקרים איטי יותר מאשר אלטרנטיבות אחרות. 3) דורס ברגל גאווה את ההפרדה בין השכבות. 4) אינו OO. בטח לא כמו פתרון ORMי. מספיק ...

yaakov77

New member
orm

הוא חלק מ.net? האם ניתן לבצע עליו שאילתה מורכבת יותר מב-select method של dataset?

nattygur

New member
לא הוא לא חלק מהגרסה הקיימת.

נקרא ObjectSpaces בגרסה הבאה. בינתיים ישנם כלים מסחריים וכן הם תומכים גם בטבלאות עם קשרים.

בערך באותו נושא

אני משתמש ב-VS.NET 2003 וכאשר אני עורך דף ASPX ב-C# אין לי השלמה אוטומטית או צביעת טקסט בין התג:
<script runat="server" language="c#"> </script>​
עם אני ב-VB אז יש צביעת טקסט אך לא השלמה אוטומטית. משהו יודע כיצד לסדר זאת ? כאשר אני עורך ב-Code Behind יש השלמה אוטומטית. ד"א ה-VS.NET יוצר אוטומטית דף Code Behind אך לא מראה אותו בסייר הפרוייקט, רק כאשר לוחצים פעמיים במצב עיצוב מגיעים אליו. אם משהו יכול להבהיר לי את הנושא אשמח.

nattygur

New member
אין את היכולת הזאת בגרסה הנוכחית

יהיה בגרסה הבאה ....

masteran

New member
אין תמיכה להשלמה אוטמטית בגירסות

2002/3 לפי Microsoft יהיה בגירסה הבאה.. כנראה השאיפה שתרשום בעזרת code Behind....יותר נקי

למעלה