Data Grid

SpecialNight

New member
Data Grid

בניתי data grid פשוט ועשיתי 2 עמודות,בעמודה אחת מוצגים השדות ובעמודה השניה מוצגים השדות + קישור. איך אני עושה שבראש הטבלה (כותרת הטבלה,ה header) תכיל גם כן קישור? לא הצלחתי לעשות שם <asp:hyperLink>. תודה.

SpecialNight

New member
הממ ה visual studio.net שלי...

לא מציג לי אפשרות כזאת לתג כזה... ה VS שלי משנת 2001,זה אולי משנה?
איפה אני אמור להציב את זה ב Data Grid? ניסיתי בכל מיני מקומות ולא הופיע לי ה Refrence לזה.

SpecialNight

New member
כתוצאה מהפתרון נתקלתי בבעיה...

בעקבות הפתרון הכנתי את ה DataGrid הנ"ל:
<ASP:DataGrid AllowCustomPaging="True" AllowPaging="True" id="DataGrid1" AutoGenerateColumns="false" runat="server" BorderColor="black" BorderWidth="1" CellPadding="3" Font-Name="Verdana" Font-Size="8pt" HeaderStyle-BackColor="Crimson"> <Columns> <ASP:TemplateColumn> <HeaderTemplate> <ASP:HyperLink Runat="server" NavigateUrl="http://www.walla.com" ID="Hyperlink1">Walla</ASP:HyperLink> </HeaderTemplate> <ItemTemplate> <ASP:Label Runat="server">bla</ASP:Label> </ItemTemplate> </ASP:TemplateColumn> </Columns> </ASP:DataGrid>​
הבעיה היא שבניגוד לפעם הקודמת אין לי כל אפשרות להציב בעמודות את הנתונים שקיבלתי מהשאילתה.אפילו ב Visual Studio.net שלי לא מציג רפרנס למאפיינים שהיו לי בתגיות הקודמות שאפשר לגשת משם לנתונים שהשאילתה החזירה. מה ניתן לעשות? תודה.

נכון...

כי עד עכשיו השתמשת ב - BindColumn, שהוא אובייקט לעצלנים... הוא משייך את עצמו אוטומטית לעמודת מסד נתונים. ה - TemplateColumn נותן לך יותר אפשרויות, אבל במחיר של להגדיר את העמודה בעצמך. בדוגמה שלך, אם אתה רוצה שהעמודה תכיל Label עם נתון מהמסד, תעשה דבר כזה:
<ItemTemplate> <ASP:Label Runat="server"><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "SomeField") %></ASP:Label>​

SpecialNight

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif ועוד שאלה ../images/Emo122.gif

מצטער שאני משגע אותך ואת כל הגולשים :) השתמשתי ב DataBinder.Eval() וזה עבד מצויין,אבל מה קורה אם לא הייתי יודע את שמות השדות שאני שולף והייתי רוצה לרשום את שמם ב header של הטבלה? איך ניתן לשלוף את שמות השדות? חיפשתי וחיפשתי ב msdn ולא ממש מצאתי
תודה.

למעלה