DANIELI מה זה השקט הזה?

גם הפוכה נעלמה

השמיעו קול

DANIELI06

New member
חזרתי... סופ"ש עמוס וצריכה תמיכה.

אז אני לא יודעת עם חוסר העידכון שלי בשישי שבת נבע מעייפות או מאכזבה... אבל אני צריכה לעדכן גם אם לא נעים לי. אז בבוקר יום שישי אכלתי כרגיל גבינות לחם קל וירקות. אחה"צ התחלתי להרגיש רעבה אכלתי 2 פרוסות לחם קל ומלפפון. אמא שלי באה אלי יותר מאוחר הביאה לי גלידה לייט ולבן שלי שהוא בן חצי שנה כובע ליצן עם ממתקים בפנים ???
, "אמא למה הבאת את המשלוח הזה" ? "אה, זה בשביל הכובע" ... טוב אכלתי מהגלידה "זה משהו כמו 80 קלוריות... לא משהו בטעם. והייתי ממש עוד מורעבת, לא יודעת למה. א. ערב : 2.5 כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק. כף הום פרייז. בורקס פיטריות קטן סלט ירקות ואת הסוף של הלחם קל עם סלטים. על כל זה אני לא כועסת על עצמי... אבל אתן זוכרות את הכובע של דניאל, זה עם הממתקים משם לקחתי כיף כייף מיני וטעמי מיני, על זה אני כן כועסת. אתמול אכלתי כרגיל לחם קל גבינות ירקות בלה בלה בלה... אבל מ12 בבוקר עד 9:30 בערב לא אכלתי כלום וכשבאתי הביתה הייתי מעולפת נדבקה לי בטן לשחלה מרוב רעב, אז אכלתי 6 פרוסות לחם קל עם הטבעול וסלטים... נו, נו, נו לי. וגם לא עשיתי ספורט אתמול זה אומר שסיימתי את השבוע רק עם 2 הליכות במקום 3 שהתחייבתי שבוע שעבר. אני לא יודעת עם זה הגורם אבל לא ירדתי כלום השבוע נשארתי במקום, אבל כמו שהבטחתי לעצמי אני לא מתבאסת ומקווה לתת פוש יותר חזק השבוע.

אור685

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifמאיה-זה לא עד כדי כך נורא!

אני אסביר לי ולך ביחד... כי לכולנו יש ימים כאלה- נכון שאכלת קצת יותר ממה שצריך,אבל כשחושבים על האכילה הנכונה כדרך חיים ולא "דיאטה" אז צריך לקחת בחשבון שיש ויהיו עוד ימים כאלה. אבל תמיד אחרי יום קשה, שאוכלים יותר ממה שתכננו , רצינו,קיווינו- מתחיל יום חדש. מתאפסים , חוזרים לפתריט נכון, הולכים, וזהו. וגם בשביל להישאר במקום צריך להתאמץ. כי אם בכלל לא היית שומרת, המשקל היה מראה משהו אחר לגמרי,נכון? טוב שאת מספרת גם על ימים קשים, בשביל זה אנחנו כאן , לא? את הולכת איתי היום?

על כולנו כאן עבר סוף שבוע מעונן

משבר רציני בשישי שבת. גם אני אכלתי וחרגתי בגדול מהנדרש אבל היום הכרחתי את עצמי לרשום שוב כל מה שנכנס לפה ועל ידי כך לחזור לשליטה לאט לאט. ובטוח שיהיו עוד "נפילות" כי ככה הם החיים
גם משה צעד במדבר 40 שנה ולא חתך ישר........... אבל כשהכיוון ברור, נשאר להיות מעט יותר סבלנים לגבי המרחק........
סומכת עלייך

DANIELI06

New member
נראה לי שבגלל שבני ישראל הלכו במדבר 40 שנה

גם אנחנו צריכות להמשיך ללכת...

לילית462

New member
../images/Emo24.gif זה קורה לכולנו, אל תרגישי רע

עכשיו תתאפסי, תאספי את כל הדברים האסורים ותכיני לאמא שלך משלוח מנות יפה.

יעל י

New member
שולחת לכולן חיבוקים (וגם לי)

האמת היא שדי נכנסתי למין דיכאון קטן שקשור בכל נושא הדיאטה. שולחת לך חיבוקים ומעודדת שלפחות לא עלית... ישר להכינס לתלם. מקווה שתראי ירידה שבוע הקרוב. חיבוקים

לילית462

New member
יעלי ../images/Emo70.gif מה קורה...../images/Emo24.gif

אני רואה שעל כולנו נפלה מלאנכוליה.... גם אני היום קצת
אבל איך אומרת המנטרה שלנו :
מחר יום חדש

למעלה