DANEZEQ

דחליל23

New member
DANEZEQ

אין לי בעיה לצלם איתך . אלא מה שאין לי סורק וכרגע אין לי גם מצלמה . אם תירצה לדעת עוד פרטים על תל אביב אתה מוזמן לישאול אותי . אני גם ככה כמעט כל שבוע נימצא ב-תל אביב .

דחליל23

New member
אךךךךך תל אביב .....תל אביב ..

ח*א של עיר עם זיהום אויר והרבה זבל ש-אנשים זורקים . אבל אני אוהב את העיר כי גדלתי בה .

danezeq

Member
לא בכל מקום ובכל מצב יש זיהום

אוויר, יש מקומות בהן הבריזה כ"כ חזקה ומהנה, האוויר כ"כ צלול ובשעות מסויימות גם נקי לגמרי (0% זיהום) זיהום אוויר תלוי בהרבה גורמים כשאתה תקוע בפקק בדרך בגין ופותח חלון - אין ספק שהאוויר יהיה רע אבל כשאתה הולך בין בתים ברחובות שקטים, יש אוויר נעים, ולהרבה מקומות לא מגיע הזיהום בגלל כל מני תנאים. אתמול נהניתי מכל רגע כשהייתי במרכז העיר, איזו בריזה
ולא הזעתי בצהרי היום אפילו לא טיפת זיעה אחת, שיא הקיץ המעצבן כבר מאחורינו

דחליל23

New member
גם אבן גבירול מסריח ../images/Emo3.gif

וגם בן יהודה מסריח . גם דיזינגוף מסריח ואי אפשר לינשום אויר נקי . טוב לפחות שיש את הירקון שאפר ליברוח אליו מכל הזוהמה הזאת .

דחליל23

New member
תיקרא בקשה עיתון " ממון " .

בעיתון " ידיעות אחרונות " ב-מוסף " ממון " מופיעה כתבה על נתיבי איילון . היה כתוב שמה שבהתחלה הממשלה רצתה לעשות פארק עם נחל זורם כמו פארק הירקון אבל אחר כך החליטו ליבנות שמה אוטוסטרדה של כביש מהיר ש-ניבנה ב-שלבים . בכלל פעם נחל איילון ( שניקרא " נחל מוסררה ב- ערבית " ) היה נחל ש-התחיל ב-הרצליה ו-ניגמר ב-ראשון לציון . בגלל הכביש המסריח הזה נתיבי איילון הזיזו אותו כמה פעם ו-חיברו אותו ל-נחל הירקון .

דחליל23

New member
עיתון " ממון " של יום שישי

ב-עיתון " ממון " של יום שישי האחרון יש כתבה על נתיבי איילון ו-כתוב שמה ש-פעם נחל איילון התחיל ב-הרצליה ו-ניגמר ב- ראשון לציון ( מרחק של 8 קילומטר בערך ) . פשוט בגלל ש-בנו את כביש איילון אז הזיזו אותו לכל מיניי כיוונים .

danezeq

Member
8 ק"מ? יש טעות

מרצליה לראשון זה הרבה הרבה הרבה יותר מ8 לא? אולי התבלבלת עם משהו אחר?

דחליל23

New member
יכול להיות ?!? .............

נידמה לי אם אני לא טועה אז זה 13 קילומטר בערך .

danezeq

Member
נראה לי הרבה יותר

כמה זה כל החוף של ת"א? 12? אני כבר לא זוכר

kyle

New member
14 זה אורך חופי ת"א, לא המרחק...

לא המרחק שעליו דיברתם.

למעלה