DANCE ME TO THE END OF LOVE

softy

New member
DANCE ME TO THE END OF LOVE

Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic ´til I´m gathered safely in Lift me like an olive branch and be my homeward dove Dance me to the end of love Dance me to the end of love Oh let me see your beauty when the witnesses are gone Let me feel you moving like they do in Babylon Show me slowly what I only know the limits of Dance me to the end of love Dance me to the end of love me to the wedding now, dance me on and on Dance me very tenderly and dance me very long We´re both of us beneath our love, we´re both of us above Dance me to the end of love Dance me to the end of love Dance me to the children who are asking to be born Dance me through the curtains that our kisses have outworn Raise a tent of shelter now, though every thread is torn Dance me to the end of love Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic till I´m gathered safely in Touch me with your naked hand or touch me with your glove Dance me to the end of love סופטי
כהן

יכול להיות?

יכול להיות שאתה שוב מאוהב? יכול להיות שנרשנת לחוג למחול? יכול להיות שזה נובע מכאבי הגב? יכול להיות שאתה מתגעגע לאתמול? יכול להיות שיכולת לכתוב בעברית בשבע מילים - שימי ידך בידי, אני שלך ואת שלי? יכול להיות? מיכאללה בשישה ?

Sודית

New member
ואני

עוד מנסה להבין... למה ללכת ישר לסוף??? כאילו מה רע בהתחלה?? סודית מתחילה לרקוד

ואני

אוהבת את הסוף כי אז אני יודעת מה היה בהתחלה מיכאללה כבר בדרך למה שבא אחרי הריקוד

Sודית

New member
אך.......

לא מוותרת על ההתחלה אין כמו הריגושים האלה... סודית...אפשר אולי להתחיל איתך???

בטח אפשר -

יש לי זמן ביום שלישי בין 14:00 ל-14:30 ככה ההתחלה והסוף תמיד קרובים אצלי. מיכאללה

Sודית

New member
חוזרת בי......

את מגיעה מהר מידי לסוף.... ממש לא לטעמי... סודית עדיין בהתחלה כבר בלי מיכאלה

הפכת להיות כמו כולם

מפחידים אותם קצת והם מיד בורחים תחזרי לך ואני מפנה את יום שלישי למישהו שלא נבהל בקלות מיכאללה נ.ב. אריה, התפנה יום שלישי בצהריים

ariegur

New member
מזל שאי אפשר לשמוע אותך שר

ועוד להתחרות בקול של ליאונרד ליאון

אורמור

New member
אני מה אכפת לי אני...

העתקתי.. שמתי במסמכים שלי ועכשיו נראה מי יעצור אותי מלשיר את זה מהבוקר עד הערב עם לאונרד בדואט.. חולה אבל חולה מה זה חולה? מתה שרופה הרוסה על-לאונרד ובפרט על השיר הזה סופט-!!!!!!!!! אהייה אסירת(ציון) תודה עד קץ הימים על ההעתקה הנה.. אני.. מ´כפת לי אני אור

למעלה