HelterSkelter1
New member
Damon Shulman - In Pieces
לפני כמה זמן נתקלתי באתר של אחד, Damon Shulman שמו, שהוא הבן של פיל שולמן, שהיה בג`נטל ג`יאנט. ביקשתי באימייל להוריד דגימות של המוסיקה שלו, והם ענו לי שאי אפשר כרגע, אבל אם אני רוצה, הם יישלחו לי את האלבום שלו, בחינם. שאני אסרב?
היום קיבלתי את האלבום שנקרא In Pieces. אני לא מעוניין לשפוט אם האלבום טוב או לא, כי שמעתי אותו רק פעם אחת, בנתיים. על מה שאני כן יכול לדבר, זה הסגנון שלו. באלבום 8 שירים (אני חושב שזה גירסא די ראשונית מבחינת ההפצה של האלבום, אבל לא מבחינת המוסיקה, שנראה לי שזו הסופית - הקאבר של האלבום מודפס בנייר מחשב
). 3 השירים הראשונים הם משהו כמו רוק אלטרנטיבי או "רגיל", עם השפעות קלות של פרוג וחלקיות. אבל, מהשיר הרביעי, הדבר משתנה: מדובר במשהו מתקדם בהחלט, עם הרבה כינורות, חלילים וגם סולו קסילופון מקסים וקריינות של האב, פיל. פה שומעים את ההשפעה הג`נטל ג`יאנטית, אבל היא לא גורפת לגמרי. גם בטראקים הבאים, מדובר ברוק מתקדם, הפעם יותר רוקי, ומזכיר בהחלט את ג`נטל ג`יאנט בשירים היותר רוקיים שלהם (לא רקנטה טרובדור למשל, יותר כמו הסגנון בפרי האנד או באלבום הראשון). הטראק השישי הוא הארוך באלבום, כ-11 דקות, והוא משלב את הרוק האלטרנטיבי עם המתקדם, חלקים פרוגיים עם קלידים, כינורות וגם קסילופון, והגיטרות הרוקיות. בטראקים השביעי והשמיני, שוב, רוק אלטרנטיבי משהו עם השפעות פרוג. הקרדיטים באלבום הולכים ל Damon, שהאחראי על השירה (דווקא פה, הוא שר טוב מאוד, אבל בסגנון רוקי יותר, לא ג`נטל ג`יאנטי), גיטרות, סקסופון, קלידים, קסילופון, פעמונייה. על השאר אחראים נגנים אחרים, שאין לי מושג אם הם להקה או לא. פיל, האב העדין - הענק, אחראי על הקולות בשיר הרביעי (יותר קריינות כזאת) ועל המילים של אותו שיר. בכל מקרה, מדובר באלבום מעניין מאוד, פרוגרסיבי לפרקים, ובהחלט יש לו משמעות (לדעתי) מעבר לעובדה שמדובר בבן של...
לפני כמה זמן נתקלתי באתר של אחד, Damon Shulman שמו, שהוא הבן של פיל שולמן, שהיה בג`נטל ג`יאנט. ביקשתי באימייל להוריד דגימות של המוסיקה שלו, והם ענו לי שאי אפשר כרגע, אבל אם אני רוצה, הם יישלחו לי את האלבום שלו, בחינם. שאני אסרב?