Damage is Done" - 8:13"

Josephin

New member
דחוף- גל או כל אחד אחר שמחובר עכשי!

נכון שאת אוניליין גל? ואם לא, אז כל אחד אחר שמחובר- לא ראיתי היום!!! יש לי עבודת בגרות (2 יחידות היסטוריה) להגיש מחר!!! ספרו לי מה היה, בבקשה!!!

שלמונזה

New member
אני רק רוצה להגיד

GO ROMANO! שמתם לב שנתנו לרומנו תפקיד אנושי היום??? הוא אשכרה דיבר small talk עם ד"ר לואיס! וכמובן שהיה קורע כשליזי רואה מי הרופא שלה למעלה ורומנו הרגיע את העניינים, חולה עליו!!!!

~*~gaL

New member
טוב, אז כנראה שלא הייתי..

קודם כל - בהצלחה! תקראי את השירשור, ואם זה לא יספיק לך אני אתן לך לינק לתקציר *מלא* על כל סצינה בפרק.. (באנגלית)

mprb

New member
אני חייבת לציין

שהעונה הנוכחית מעולה. אהבתי את התסרוקת שעשו לוויבר. ובכלל הייתי אתמול מרותקת למסך. היה פרק מותח ומעניין.

גלשדה

New member
ספוילר

זוכרים שרומונו ניסה להתחיל עם אליזבת´ אותו הדבר עם ךויס הוא לא יצליח ואני חוזה שהיא וקרטר יתחתנו או משהו

mgirl

New member
לאלא!

זה יהיה אבי! אבי! אם זה לא אבי אני יפסיק לצפות!! כן, אנשים, חזרתי!

Rוית

New member
הרופא...

אם אני זוכרת נכון, אליזבת שונאת אותו מהסיבה הבאה: זוכרים שהחולים של ליז מתו אחרי שהיא ניתחה אותם?, והתחילו לעשות לה בדיחות ואחרי שהם יצאו שליליות חשבו שהיא עושה המתות חסד וערבו את המשטרה... בסוף מתברר (אחרי שליז עשתה עבודת בלשות קטנה) שהרופא הזה עשה איזה ניסויים (והוא גם השתתף איתה בכל הניתוחים) והוא זה שהדביק את כולם.. אם אני לא טועה זה הסיפור שהיה.. בכל מקרה אליזבת בצדק לא רוצה שהוא יתקרב לילדה שלה... ואיזה חמוד היה רומנו שכשהוא ראה שליז עצבנית ואי אפשר יהיה לשנות את דעתה הוא גם סילק אותו וקרא לרופא אחר.. בכלל היה פרק טוב, והאיפור שעשו לאליזבת היה מעולה! היא נראה חולה בצורה רצינית, אני הייתי בטוחה שהיא מתעלפת באי.אר!

~*~gaL

New member
Damage is Done" - 8:13"

וואו.. פשוט, וואו. אני ממש בכיתי בסוף! אלכס קינגסטון ואנתוני אדוארדס פשוט מדהימים! מדהימים!! גם האלי הירש! אני לא יודעת מה איתכם, אבל ממש ריחמתי על רייצ´ל.. נכון, היא אדיוטית מספיק בשביל להחזיק אקסטזי, אבל היא בטח לא התכוונה שזה יקרה לאלה. רואים כמה היא אוהבת אותה. קרי וצ´ן.. טוב, תראו, רבים יגידו "גו צ´ן!" אבל היא גם מעצבנת אותי קצת.. המבטים שלה לא פחות גרועים משל קרי, אם לא יותר. קרי צדקה בזה שהיא אמרה לה שהיא לא רוצה שהיחסים בין שתיהן יפגעו בחולים. עוד קצת על קרי - אהבתי את איך שהיא עזרה למארק, ואת הקטע בסוף עם הכלב. וכמובן את זה: Frank: So you´re gay, eh? Kerry: Yeah, Frank, I´m gay, all right? Frank: You know you´re going to hell, right? חחח! קרטר ואמא שלו - רואים שזה מאד כואב לקרטר.. ואמא שלו פשוט מרגישה אשמה שהיא לא עשתה את אותם הדברים לבן שלה. ברור שזה מעצבן את קרטר, שהיא חושבת שאם היא מטפלת ככה בילדים אחרים אז זה מפצה על העבר.. למרות שזה לאו דווקא מה שהיא עושה. אני מאד רוצה לראות עוד על ההתמודדות שלה עם אח של קרטר, או יותר נכון, הבן שלה.. זה יכול להיות מעניין. אבי.. איך אפשר שלא לאהוב אותה?! מותק. זה כל מה שיש לי להגיד :) ואני אוסיף ש... אני עדיין אוהבת גם מאד מאד את גלאנט!

mgirl

New member
אז ככה...

כתבתי ראשי פרקים. אז הנה: הציטוט שאהבתי היה בהתחלה. Frank: so, you´re gay, ha? Kerry: yes, I´m gay, Frank. Frank: you know you´re going to hell, right? ממש חמוד. לרומנו Way 2 go!! פעם ראשונה שעשה משהו בסדר. לרדת על קרי זה טוב. מצוין! שתעוף כבר! נכון שצ´ן סנובית! היא נורא כלבתא עכשיו פעם היא הייתה חמודה כזו ועכשיו תקועה. תקועה נורא. היא סנובית ומגעילה, ולראות שני כלבתות סנוביות ומגעילות רבות זה מוזר, לא? כי הן צריכות להיות ביחד ולרדת על כל העולם. ופרנק כל כך אדיש!! המכתב פצצה הזכיר לי נו-רא את זמננו. מסכנה הילדה
מסכן עוד יותר האבא
שמתם לב שקרי בתהליך יציאה? קודם לא נתנו לה לעשות כלום בניתוח הזה, ואז שצ´ן אמרה לה , "אז אולי תתפטרי את". מגניב!! מגניב מגניב! You go away now! אמא של קרטר נחמדה, אבל אתם חייבים להודות שהיא קצת סנובית. קצת. קצת הרבה אבל בכל זאת. היא עשתה דבר נורא נחמד לילד הזה אבל התנהגה בסנוביות. ´למה לא נותנים לו רופא?´ ´אתה לא יכול לתת לנו פרוטקציות?´. בחייכם! הציפורן שעפה לקפה של פרנק... שיו, איזה קו-רע! התפוצצתי מצחוק. התפוצצתי. יותר מהפעם שקרטר החליק על הגב בתחילת העונה בפרק של הפייג´ר. קרטר נמשך לנשים מבוגרות? לא! לא! הוא נמשך לאבי! אבי לא מבוגרת! (או שכן?) לנהוג בלי רישיון? בגיל 13? מה היא משוגעת?? אולי כן... כשמארק צעק על רייצ´ל, זה היה כזה עצוב!! כמעט, כמעט בכיתי. אבל לא. זה באמת אשמתה. למה היא עשתה את זה?? אבל הקטע שכולם חשבו שזה היא. וואו. סופסוף משהו מעניין עם מארק ואליזבת´. הקטע שהאיש העיוור מת? LOL. ממש מצחיק. אבל גם קצת עצוב, כי הוא היה כזה חביב והכל, ואז הוא מת, בדיוק כשהוא מצא את הכלב. זה שקרי לקחה את הכלב- נחמד. אולי הוא ירכך אותה קצת. הידידות בינה לבין גלאנט לא נראית לי, אבל הוא עוד יעשה גדולות באי.אר, בעונה 20 הוא יהיה מפורסם. פיטר בנטון 2. הרבה אחרי שקרי תעוף משם. הרבה. איך שתרגמו את Kinda better שהילד אמר כשקרטר שאל אותו, "טוב יותר כאילו"- זה נשמע כמו איזה בחורה בת 15 סנובית כזאת like, daaa, שאומרת את זה "כאילו, טוב יותר, כזה!" במקום Kinda better. מוזר. ואחרון אחרון חביב, לאגודה ההיא, של הגברים בוכים, לא זוכרת איך קוראים לה- הנה יש לכם את מארק!

InvisibIe

New member
בקשר לרייצ´ל,

רואים שהיא פשוט מנסה להפריד בין החיים שלה בבית לבין מה שהיא עושה מחוץ לבית, וזה כמובן כולל את הסמים. היא לא חושבת שזה עניינם של מארק ואליזבת´. הרי ראו איך היא ניסתה לעזור כל הבוקר עד שאלה בלעה את הכדורים... אני ממש מרחמת עליה. לפחות אני מקווה שזה יגרום לה להפסיק עם הסמים. מצד שני, אי אפשר להאשים את מארק שהוא צעק עליה ככה, ואת אליזבת שלא רצתה לראות אותה- הבת שלהם כמעט מתה! איזו הרגשה איומה זו צריכה להיות... בעע, זה כזה דפוק שברוב המצבים בחיים אין אף אחד שאשם ממש ובכל זאת כולם סובלים, נכון?

Rוית

New member
בקשר לרייצ´ל 2 ../images/Emo13.gif

אני מסכימה.. ובעיקרון רייצ´ל לא השתמשה בסמים היא אמרה שהיא קיבלה אותם במסיבה או שהיא חשבה על לנסות אותם באיזה מסיבה ושהיא בכלל לא היתה בטוחה שהיא תיקח... אבל אי אפשר ממש לדעת אם זה נכון, אבל היא נראתה מאוד כנה ואמיתי מהרגע בו אלה בלעה את הכדורים.. ואיך מארק היה עצבני עליה כשהוא יצא מהחדר טראומה, הייתי בטוחה שכשהיא תחבק אותו הוא יעיף אותה ממנו וילך לצד השני אבל הוא הבין שהוא לא יכול לעשות את זה בתור אבא שלה ושהיא בכנות מצטערת.. אבל אני לא מאשימה את אליזבת שהיא לא רצתה לדבר איתה, נראה לי יקח עוד זמן עד שאליזבת תפסיק להיות קרה אליה שוב ותדבר איתה בכלל.... ולסיום אני רק אומר שממש אהבתי את המשפט האחרון שלך, בחיים באמת ברוב המצבים אין ממש אשמים או שיש אשם, שבכנות מצטער אבל כולם בכל זאת סובלים...

eb182

New member
זה היה

יפה שהיא אמרה ישר לאליזבת שזה מהאקסטזי שלה כי אז היה הרבה יותר קשה לטפל בה בלי לדעת מה זה היה והיה לוקח הרבה זמן עד שהיו מגלים מה זה.

mya 6

New member
היה כול כך מגניב!!

כול הפרק פשוט ישבתי ואמרתי לעצמי.. רק שהיא לא תמות.. הייתי בטוחה שמארק יעיף את רייצ´ל לכול הרוחות, אבל הוא הפתיע אותי..בעצם.. רק דבר אחד הפריע לי או בעצם הרגיז אותי...פרנק...מהו חושב שהוא ביכלל.. כמה שאני לא סובלת את וויבר, זה לא היה יפה,זה היה ממש מכוער מצידו להגיד לה..וכן.. היגיע לו הציפורן של העיוור בכוס הקפה!! חה חה!

mya 6

New member
ועוד משהו...

אני לא מאמינה שאני אשכרה אומרת את זה אבל.. רומנו היה נחמד פרק הזה לאליזבת ורופאה החדשה שאני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לה!..( אוף!!.) והאמת.. זה די מפחיד אותי.!

eb182

New member
ברור שהיא לא תמות

התעללו בדמות שלו יותר מדי:
אשתו עזבה אותו
שני ההורים שלו מתו
נראה לי שגם תבעו אותו פעם או פעמיים
הרביצו לו
והבת הגדולה שלו באה אליו כשהיא מופרעת ומסוממת כמה כבר אפשר?

eb182

New member
איו איך שכחתי

שמו לו גידול במוח שבהתחלה אמרו לו שאי אפשר לנתח אותו ואח"כ דווקא כן ניתחו אותו ווויבר צעקה עליו שהוא התנהג שונה והוא עדיין ימות מהגידול. אז באמת אפשר להפסיק להתעלל בו.

למעלה