Dalida

Hedy48

New member
Dalida

יש לי קצת כאב ראש, חח אז אולי כדאי לראות עוד פעם את דלידה היפה (אטלקיה שנולדה במצרים אך חיה את רוב שנותיה בצרפת, ב-1954 זכתה בכתר מלכת היופי של מצרים). כאן היא שרה שיר נחמד עם מייק ברקע. בשנת 1987 היא נפטרה בנסיבות טרגיות ופסל שלה מוצב ברובע מונטמרט בפריז. http://www.youtube.com/watch?v=_W_QvI4_x0U

מיכל שמ

New member
הי הדי , תודה על הקישור , באמת מזמן לא ראיתי

את הקליפ המקסים הזה
תודה
אני מקווה שכאב הראש שלך חלף כלא היה .... תרגישי טוב

mary222

New member
hello hedy48 mary here

hello, and thank you for the clip. i have not seen, that for, many,many years, and had forgotten all about it.. it reminds me, of sitting in nanas kitchen, watching dalida and alain delon, sing this live on tv. now so many years ago. thanks for the happy memorys, love mary.xx

שוב תודה לך הדי ..שלחתי בקישור הלא נכון

תרגישי טוב ! והנה לך עוד תמונה שאני נמצאת ליד קברה של דלידה עם קלטות של מייק בידיי

ל Hedy היקרה

תודה לך, פעם ראשונה שאני רואה את הקליפ הזה וגם מייק מופיע בו !! איזה הפתעה נעימה ! שוב תודה ושתרגישי רק טוב
פנינה

שלום לפורשת כנפיים פיני יקירתי ../images/Emo140.gif

מקווה שנהנת מהחופשה
לכבודך קבלי את הגדול מכולם ...................................

Hedy48

New member
Thanks

תודה עבור כל האיחולים החמים, ואולי בגללם כאב הראש נעלם כלא היה. MARY, I'M SO GLAD THE CLIP BROUGHT BACK MEMORIES, SOMETIMES A PLEASENT MEMORY FROM THE PAST CAN MAKE OUR DAY סגולה, תודה עבור התמונה, כפי שידוע לי הממשלה הצרפתית גם הוציאה בול זכרון לדלידה בשנת 2002 כשמלאו 15 שנה מאז מותה.

למעלה