DALAMAR THE DARK רציתי לשאול האם מישהו קרא את הספר, ואם כן איך הוא??
R razcoren666 New member 13/3/04 #1 DALAMAR THE DARK רציתי לשאול האם מישהו קרא את הספר, ואם כן איך הוא??
L La Gamba New member 13/3/04 #2 התחלתי לקרוא אותו וביחסלשאר הספרים המשניים, הוא נכתב בצורה יחסית שוטפת.
P PdLrAaTgIoNnUM New member 13/3/04 #3 אני קראתי אותו ולדעתי הוא ספר טוב. למרות שהדמות של דאלאמר שם דיי שטוחה, זוהי פעם ראשונה שמספרים לנו על סילבנסטי שלפני ובזמן מלחמת הרומח. קריאה מהנה ולא יותר.
אני קראתי אותו ולדעתי הוא ספר טוב. למרות שהדמות של דאלאמר שם דיי שטוחה, זוהי פעם ראשונה שמספרים לנו על סילבנסטי שלפני ובזמן מלחמת הרומח. קריאה מהנה ולא יותר.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 15/3/04 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif אני לא מבינה את כל אלה שמזילות עליו ריר. זותומרת, הוא אלף אפל ומסתורי וכל זה, אבל אין בו שום דבר מיוחד. סתם אחד שרוצה עוד כוח.
../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif אני לא מבינה את כל אלה שמזילות עליו ריר. זותומרת, הוא אלף אפל ומסתורי וכל זה, אבל אין בו שום דבר מיוחד. סתם אחד שרוצה עוד כוח.
L La Gamba New member 15/3/04 #6 סתם אחד שרוצה עוד כוח ופועל כנגד החברים שלו על מנת לחזור הבייתה, רק לשבוע.
P PdLrAaTgIoNnUM New member 16/3/04 #9 אני מניח שרובכם לא קראתם את מלחמת הנשמות... אתם דיי תופתעו שם מדאלאמר לדעתי...