Daelim Daystar 250

InkeDave

New member
Daelim Daystar 250

אשמח לשמוע חוות דעת של רוכבים מנוסים על ה daystar 250 ככלי ראשון לרוכב חדש.

איך הוא מבחינת תחזוקה? חוויית רכיבה? צריכת דלק וכו'? אשמח לשמוע את כל הפלוסים והמינוסים על הכלי הנ"ל (וגם המלצות לקאסטום ככלי ראשון לרוכב חדש).

תודה חברים (וחברות!).

InkeDave

New member
תודה לשניכם על התגובות.

סביר להניח שרוב המקשקשים פה הם בעלי ברית של מהירות, מהירות ועוד קצת מהירות. לדאבוני הזמני, אני עתיד להיות בעל רשיון a1 ולא שום דבר גדול ומהיר מזה.
לאחר התלבטויות רבות והתחשבות במגבלות התקציב שלי, החלטתי לזרום על משהו קצת פחות מהיר וקצת יותר ״נינוח״ מבחינת חווית הנהיגה.

עם כל זאת, היית שמח עדיין לשמוע את דעותיכם, אם קיימות, בנושא זה.

תודה חברים.

מיצו

New member
כשיש רק בנאדם אחד שמגיב לך "פה"

ושולח אותך לקרוא כתבה שמישהו כתב על האופנוע, אז "רוב המקשקשים פה" זה כמה אנשים? אחד? מאה? לא ברור, אנא נמק הסבר ופרט.

InkeDave

New member
לא התכוונתי להעליב חלילה

הכוונה שלי במקשקשים לא היתה כדי לומר שכולם קשקשנים פה, אלא מקשקשים = מדברים. מדסקסים. מנהלים דיונים ושיחות וכו'.
אם בכל זאת נפגעת אני מתנצל. לא לזה התכוונתי...

אגב, בתור מנהל הפורום, הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא כלי ראשון לרוכב מתחיל

מיצו

New member
היי InkeDave

כנראה שהמילה "מקשקשים" יצרה איזו קונוטציה שלילית, אבל אני מבין שלא זו כוונתך. לא קרה כלום.

אני אישית לא רכבתי על הכלי הזה. הייתי קורא את מה שבועז בר כתב עליו כי פחות או יותר זה אחד המקורות היחידים בעברית, אם לא היחיד.

שנית, הייתי הולך ומבקש סיבוב התרשמות, אני יודע שהם די מסבירי פנים שם בדיאלים, אני בטוח שיעזרו לך לקבל את כל הפרטים שאתה צריך (אם כי כמובן שזה יהיה בתיבלון של איש מכירות, בכל זאת זו העבודה שלהם).

לבסוף, אופנוע קאסטום ועוד קטן נפח הוא לא כוס התה של כולם, זה מסוג הכלים שאתה צריך להתחבר אליהם ולאהוב את הרעיון שלהם, אחרת אני לא בטוח שהאופנוע הזה יזכה אם תעשה טבלת השוואה בינו לבין כל אופנוע אחר בנפח הזה, שהרי יש יפים ממנו (עניין של טעם ושל ריח), חזקים ממנו, ספורטיביים יותר ממנו, עם ביצועים טובים יותר ממנו, ועם תכונות רכיבה טובות יותר ממנו. אז זה או שאתה מתחבר לזה או שלא.

InkeDave

New member
תודה ידידי

ראשית - על ההבנה שאכן, לא היתה זו כוונתי להעליב, לפגוע או חלילה לזלזל.
שנית - על התגובה העניינית והמעניינת. אכן קראתי את מילותיו של בועז בר (לא יודע מי זה אבל כנראה שהוא נחשב בעולם הדוג, אם נותנים לו להביע דעה על אופנוע כזה או אחר).

אני פתוח להמלצות מכל הסוגים, אבל בכנות - משתדל להימנע מלרכוש קטנוע. זה פשוט ... איך לומר... לא אני.

אני לא אומר לא לספורט/כביש. דווקא שמעתי דברים טובים בהחלט על הcbr250r של הונדה.

אשמח לשמוע את דעת מכובדי בנושא אופנועי ספורט

עזוב מלשמוע דיעות, רכיבות מבחן זה מה שאתה צרי

ך

תהנה מהתהליך, תנסה כל מה שנכנס ברשיון
CBR
NINGA
DUKE 390
שטח
קסטום
WOLF

תרגיש מה עושה לך את זה ואז תחזור להתיעצות

סביר יותר להניח שאף אחד פה

פשוט לא רכב על האופנוע הזה.

ואף אחד לא רוצה לתת חוויות של "שמעתי", "נראה לי" ו"לא מבין בזה אבל אני בטוח ש..."

בנוגע לקאסטומים באופן כללי, אני אישית, מאוד אוהב להסתכל עליהם, לא אוהב לרכוב עליהם.
וזה לא בגלל שהם לא מהירים, יותר בגלל שאין להם היגוי נורמלי(זווית מזלג קדמי), אין להם בלימה נורמלית(בגלל חלוקת משקל שרובו אחורה), אין להם אחיזה נורמאלית(גם כן חלוקת משקל) ותנוחת ישיבה שלא ממש יוצרת חיבור של הרוכב לאופנוע ועלולה לגרום(אצל רוכבים חדשים) להרגלי רכיבה לא נכונים( פגשתי כבר אחד כזה על הארלי שבטוח שכדי לפנות הוא צריך קודם כל לזרוק את הגוף לכיוון הפנייה והאופנוע כבר יבוא אחריו).

למעלה