Da ollie

sk8er

New member
Da ollie

מה קורה? אני כבר נוסע חצי שנה בערך האוללי שלי ענקי בערך עד הברך שלי (הגובה שלי זה 1.75) אני מתאמן עליו במקום לא בנסיעה יש לי קרש של אלמנט עלה לי 300 חדש רק הפלטה ושמתי לו את כל השאר של קריפטוניקס הפלטות של קריפטוניקס חרא שלי נשברה באמצע אוללי ואז שמתי אלמנט לי ולחבר שלי יש אתר חדש תנסו ותגיבו עליו (תיזכרו שהוא רק קיים כמה ימים) ואם אתם מדברים על ג´ק-אסס חכו שתראו את הכנופיה שלי אנחנו עושים גק אסס בבית ספר עם אךונקות ומעקות וקופצים עם bmx לתוך עצים ועושים תרגילים של סקייטבורד כמו אסיד דרופ עם משענות של כיסא

StarMo

New member
השגיאות שלך.

די מוזרות. אתה משתמש בביטויים "גבוהים" יחסית, אבל יש לך טעויות מצחיקות בגראמר. ורק בגלל שאתה מישראל, זה לא משנה כלום. אני נעלבתי בשמי, ובשם כל הישראלים שכן יודעים אנגלית. אם אני הייתי אתה, הייתי מתבייש שערמת שטויות כאלה נמצאת על הרשת.

sk8er

New member
זה לא אשמתי

אני אחראי רק על העיצוב הגראפי חבר שלי רושם את הכל ואני יקח לתשומת ליבי

rodney

New member
תגובות על האתר

דבר ראשון בהצלחה עם האתר החדש דבר שני תנו ךינק לתמונה של רודני כי מי שלא ראה אותה כבר לפני לא יבין מה כתוב שם (היא קטנה מידי) תוסיפו עוד חומר.... וזהו אין יותר מה להגיד...

dizinteria

New member
POSER../images/Emo123.gif

לא מכיר אותך אבל נראה לי שחבר שלך אדיר לגמרי. דיברתי איתו באימייל והוא אומר שאתה מסריח מאוד ושמשומה אתה רגיש מאוד בעניין של "הפוסר" אבל האתר שלו אדיר ראיתי אותו עושה heelflip varial lien ואתה עושה אוללי שמגיע בערך עד גובה של 30 ס"מ ,חוץ מהעובדה ואתה לא יכול לעשות אוללי בנסיעה!!!!!!! ודרך אגב לחבר שלך יש גלגלים של ספיטפייר וקרש של רייל.

למעלה