Daאורלנדו בלום! אני ממש מצתערת! חברה שלי שאוהבת את דפ באה לכאן וליחלחה על[אורלנדו[אל[תיתחסו[בבקשה!ך
E Eחנה New member 4/4/04 #1 Daאורלנדו בלום! אני ממש מצתערת! חברה שלי שאוהבת את דפ באה לכאן וליחלחה על[אורלנדו[אל[תיתחסו[בבקשה!ך
י ילדה על צמה New member 4/4/04 #2 יופי באמת../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif אבל למה לפתוח שרשור חדש ולא לנצל"ש?....ולמה פעמיים? -חולה על הסמיילי הזה!! ואני מבקשת אם אין לך להגיד משהו טוף על אורלנדו, נא לצאת מהפורום...סתם!!
יופי באמת../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif אבל למה לפתוח שרשור חדש ולא לנצל"ש?....ולמה פעמיים? -חולה על הסמיילי הזה!! ואני מבקשת אם אין לך להגיד משהו טוף על אורלנדו, נא לצאת מהפורום...סתם!!
י ילדה על צמה New member 4/4/04 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
T T u r n e r 1 New member 4/4/04 #6 נצלוש תמונה../images/Emo26.gif מה דעתכן על התספורת הזאת (התמונה לא חדשה) לפי דעתי מזה מתאים לו ככה
O O r L a N d O New member 4/4/04 #7 ../images/Emo28.gif יא../images/Emo70.gif איזה מתוקי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
ז זוארץ שולט New member 4/4/04 #13 תומכת......./images/Emo19.gif../images/Emo42.gif גם בהדר (מיטץ תגידי לי שזה השם שלך ) וגם בOrLandO (דאמ אני לא זוכרת שמות ) הוא פשוט כוסי ....
תומכת......./images/Emo19.gif../images/Emo42.gif גם בהדר (מיטץ תגידי לי שזה השם שלך ) וגם בOrLandO (דאמ אני לא זוכרת שמות ) הוא פשוט כוסי ....
T T u r n e r 1 New member 4/4/04 #14 כן גם אני.. הכי הרבה אוהבת את התספורת של הדר אבל פשוט ציינתי שהוא נראה לוהט עם התספורת הזאתיולמי שלא שמה לב, זאת אותה התספורת שאיתה הוא מופיע בנד קלי (רק בלי הזקן)
כן גם אני.. הכי הרבה אוהבת את התספורת של הדר אבל פשוט ציינתי שהוא נראה לוהט עם התספורת הזאתיולמי שלא שמה לב, זאת אותה התספורת שאיתה הוא מופיע בנד קלי (רק בלי הזקן)
T TrinMyQueen New member 4/4/04 #16 תומכת בהדר ../images/Emo168.gif אבל תודו בנות, הוא נראה מדהים בכל מצב הנה ככה אני אוהבת---->
י ילדה על צמה New member 4/4/04 #18 אני אוהבת אותו ככה..וגם ... שהוא עם שיער שפיצי כזה או קצוץ.....(אשפר לראות את זה בפרטים שלי-יש שם תמונה שלו ככה..)
אני אוהבת אותו ככה..וגם ... שהוא עם שיער שפיצי כזה או קצוץ.....(אשפר לראות את זה בפרטים שלי-יש שם תמונה שלו ככה..)