D820

ddolphin

New member
D820

שלום, יש ברשותי D820 בדיוק שנתיים. בדר"כ הסוללה במחשב היתה מחזיקה לי גם 5 שעות עבודה ללא טעינה. לאחרונה המצב פשוט התהפך, איך שאני מוציא את הטעינה, אני מקבל הודעה על סוללה חלשה ותוך רבע שעה המחשב עף. 1. באופן עקרוני יש אחריות של 3 שנים על המחשב, באותיות הקטנות יש משהוא לגבי סוללות? 2. מה הסיבה להדרדרות המהירה של חיי הסוללה? לפני זה היה לי D550 , עבד אצלי 3 שנים ועכשיו אצל אחרים מבלי בעיה ספציפית בסוללה. 3. האם יש מעגל טעינה בתוך המחשב, ויתכן הוא נדפק, ולכן אני מקבל את התופאה הזו? 4. רעיונות נוספים? תודה,

יאיר B

New member
לסוללות יש אחריות של חצי-שנה עד שנה, תלוי

בחברה. אין קשר בין אחריות הסוללה למחשב עצמו. מצד שני, אם מעגל הטעינה בנייד עצמו תקול - הוא מכוסה במסגרת ה-3 שנים של המחשב. בעיקרון, אחרי שנתיים זה סביר שהיא תמות (לסוללות כאלה יש מספר מחזורי טעינות מוגבל, משהו כמו 500-600 בערך). הכל תלוי בשימוש/צורת העבודה איתו. אתה תמיד יכול לשלוח את הנייד לבדיקה במעבדה - יש אחריות (מקסימום יגידו לך שהסוללה סיימה את חייה).

ddolphin

New member
סביר להניח שזה מה שהם יגידו בכל מקרה

שהסוללה תקולה - צריך חדש. האם בכלל הם בודקים את מעגל הטעינה ? לי יש פחד שאני אחליף את הסוללה, והחדשה תידפק כמו זו . דווקה ב D550 היה לי ניסיון מעלה עם הסוללה - החזיקה בכבוד הרבה שנים בעבודה קשה. מישהו יודע סדר גודל של מחיר? האם ניתן להחליף תאים בלבד?

ypm

New member
המטען/ספק-כוח יחד עם אחריות המחשב אחד לאחד

ypm

New member
הדפדפן קורס לי בקישור הזה

יש לך משהו דומה ?

ypm

New member
המיני דסקטופ יצא היום

דווקא נראה לי דגם שמתאים לרשת "באג מחשבים" - אין לי מושג אם יהיה או לא בארץ . * השפה אכן הפוכה ולא נכונה, תגיב באתר, לתלונה שלי לא התייחסו לצערי.

ypm

New member
לאחר בדיקה קלה המיני נייח Studio Hybrid 140g

יישווק באירופה לכן יש מצב שגם בישראל לאומת זאת הנייח Inspiron 518 לא בתוכניות לאירופה או לספרד

ypm

New member
כן נראה לי שזה זה (הצלחתי להכנס לבסוף..)

עד כה לא היה אינספירון עם מסך 13"

למעלה