d12!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקום ראשון

d12!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקום ראשון

10 האלבומים הנמכרים בארה"ב השבוע: 1. D12 - D12 World 2. Usher – Confessions 3. Prince – Musicology 4. Diana Krall - Girl In The Other Room 5. Mario Winans - Hurt No More 6. Various - Now That's What I Call Music! 15 7. Hoobastank - The Reason 8. Kanye West - College Drop Out 9. Evanescence - Fallen 10. Various - American Idol Season Three: Greatest Soul Classics יאיייייייייי טוב מקווה שמישו ראה את \ה בכלל... מה נסגר איתכם? כולם מתו~?!

FuSe

New member
וווווווווווווווווווווואיייייייייייי

מה באמתתתתת??????????????????. יאאאאאאא אני לא מאמיןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! פיייייייי יאאאא אללללהההההההההה!!!!!!!!!! פרינס הוציא אלבום???????? איזה הומו!!!!!!!!!!!!!!!

רגע שאני יבן אתה מתלהב מזה שיצא

לפרינס אלבום או שדי 12 מקום ראשון..? לא הבנתי זה היה מבולגן..

FuSe

New member
חחח לא הבנת את הבדיחה..

בקיצור ירדתי על שניהם ביחד......(בצחוק כאילו) שיחקתי אותה מתעניין בזה שהם זכו מקום ראשון אבל בעצם התפלאתי שפרינס ההומו הוציא אלבום (איך אני שונא להסביר בדיחות).. אבל באמת כל הכבוד להם!! הגיעו לצמרת!!

k k1

New member
שיחקווווווווווו אותה!!!!!!!!

האלבום מקום ראשון!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!! סחטיין!!! עדידוש יפההההההההההההההההההה שלי בדקי מסרים! וגם הילוש..!

k k1

New member
חחח למה?

אשר רולזזזזזזזזזזזזז למרות שyeah שיר מעפןןןןןןןןןןןןןןןן

inbal145

New member
אשר רולז../images/Emo9.gif yeah רולז../images/Emo70.gif לא מעפן../images/Emo3.gif

inbal145

New member
יייייששש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

D12 שולטים
תנו לי לשמוח על עוד משו
האלבום של אוונסנס
עדיין נמכר בכמויות
אאאאאאררררררר איימי לי רולז

bLAck hALo

New member
פששששששששש יפה יפה להם..

ת'אמת זה היה דיי שקוף שזה יקרה. אבל נראה לי אשר יחזור לפיסגה עד אז............. שימשיכו למכור ולמכור!!!!!!!!!

bLAck hALo

New member
רק בגלל שהתחלת עם זה.........

ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור, ולמכור,

k k1

New member
ולמכור...ולמכור...

ואז להפסיק למכור!
חחח אל תתייחסו..!

למעלה