כן קוראים ללהקה הזאת בלזין סקווד, הם להקה של איזה מאה אנשים (10 חח) ובדרך כלל הם בסדר אבל הקליפ הזה הרג אותי מצחוק איך הם משחקים אותה גנסטרים קשוחים וכן זה שעושה בסוף ת'סימן של הווסט עם השרשרת הכי קורע
ימה שלך לפני כמה זמן משהו פייב לא נשכח או שזה היה קטנטנות.. גם אני אהבתי את פייב במיוחד את סקוט אבל אף פעם לא הייתי משוגעתתתתתתתת עליהם... היית בהופעה שלהם כשהם היו פה לפני כמה שנים..? ובקטנטנות שרשמת בחתימה זה שלך או של אחותך.?
חחח אני ילדה מוזרה אני יודעת, חח נראה לי אני המעריצה היחידה של אמינם שאוהבת גם להקת בנים או בכלל פופ (אהה לא גם ליידילאבג'ס ממש אוהבת אותם) וקטנטנות זה היה שלי בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שהייתי! ב-2 ההופעות!
גם אני אהבתי קטנטנות אבל רק עד העונות שם 4 5 אחרכך זה כבר נהיה דפוק הגיע לרמות מפחידות של דמיון כבר ללא היה בישבילי..... ניהיה תינוקי כזה בעעעעעעעעעעעע........ הרסו הרסו... אבל אין הייתי רואה את זה מאולי שהייתי בת 10 ואז ככה זה המשיך... ופייב אהבתי אותם אבל לא הייתי בהופעה שלהם.. ואמם כבר מדברים איפה ליידילובג'אס?? ואנה..? וכולם..? ולולו????????
יופי אז אני אל הילדה הכי לא קשורה בעולם כמו שחשבתי! חח וביי בייבי! חחח בדיוק באתי להגיד לך שאני צריכה ללכת לבייביסיטר *מאוד מקווה שאני לא יירדם כמוך חחח* אז צ'או מתהההההה עלייך!
חח ראית בכתבה הזאת שאמרו שיהו בקליפ כל מיני סצינוצ של רגילים לראות..? חחח אני מתארת לעצמי באיזה קטע זה חחח בסלסהההה חחח בטח הם ירקדו כזה ואז הוא ישאר לבד ויגיד "היי וור אבריבודי גו..?" חחח *cantttttt waitttt* !@!