D12 חדשות:

k k1

New member
חחח ברור ששומעים

אבל לא הכי יודעים לעשות אותה!

my josh

New member
כן לזה שמתי לב יש את האלה שיש כל

הזמן בהיטס זה שהולך כל הזמן או או או או ביפור יו מוב יור בודי או או או משהו כזה.. אז בסוף כזה יש אחד שעושה עם היד W כאילו west side... חחחחחח דפוק..!

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כן קוראים ללהקה הזאת בלזין סקווד, הם להקה של איזה מאה אנשים (10 חח) ובדרך כלל הם בסדר אבל הקליפ הזה הרג אותי מצחוק איך הם משחקים אותה גנסטרים קשוחים וכן זה שעושה בסוף ת'סימן של הווסט עם השרשרת הכי קורע

my josh

New member
חח איכס אני שונאת את המבטא שלהםםםם

השיר דווקא נחמד אבל המבטא הורס את הכול.. חחחחחחח ו10 אנשים????????? מה נסגר איתם אני נותנת להם פחות משנה להתפרק.... או לפחות שאיזה 5 יפרשו משהם..

my josh

New member
חח סורי...... וואי אני זוכרת את החת

ימה שלך לפני כמה זמן משהו פייב לא נשכח או שזה היה קטנטנות.. גם אני אהבתי את פייב במיוחד את סקוט אבל אף פעם לא הייתי משוגעתתתתתתתת עליהם... היית בהופעה שלהם כשהם היו פה לפני כמה שנים..? ובקטנטנות שרשמת בחתימה זה שלך או של אחותך.?

k k1

New member
שלייייייי

חחח אני ילדה מוזרה אני יודעת, חח נראה לי אני המעריצה היחידה של אמינם שאוהבת גם להקת בנים או בכלל פופ (אהה לא גם ליידילאבג'ס ממש אוהבת אותם) וקטנטנות זה היה שלי בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שהייתי! ב-2 ההופעות!

my josh

New member
אממ לא את לא כזאת מוזרה!.!

גם אני אהבתי קטנטנות אבל רק עד העונות שם 4 5 אחרכך זה כבר נהיה דפוק הגיע לרמות מפחידות של דמיון כבר ללא היה בישבילי..... ניהיה תינוקי כזה בעעעעעעעעעעעע........ הרסו הרסו... אבל אין הייתי רואה את זה מאולי שהייתי בת 10 ואז ככה זה המשיך... ופייב אהבתי אותם אבל לא הייתי בהופעה שלהם.. ואמם כבר מדברים איפה ליידילובג'אס?? ואנה..? וכולם..? ולולו????????

my josh

New member
יאללה קריני אני הלכתי.. יחזור אחרכך

לוב יא

k k1

New member
באמת?!?!!?

יופי אז אני אל הילדה הכי לא קשורה בעולם כמו שחשבתי! חח וביי בייבי! חחח בדיוק באתי להגיד לך שאני צריכה ללכת לבייביסיטר *מאוד מקווה שאני לא יירדם כמוך חחח* אז צ'או מתהההההה עלייך!

my josh

New member
חחח זהו הם כבר הפסיקו לקחת אותי!

חחח בהצלחהההה

k k1

New member
יאאא איזה מבאסים!

אבל מה הם אמרו לך ממש-החלטנו להפסיק להפסיק לקחת אותך או שפשוט ראית שהם לא התקשרו?

k k1

New member
ישששששששששש

עוד מעט: דיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חדש השמעות ברדיו חדשות קליפים תוכניות טלוויזיה הופעות כתבות בעיתונים they back!!!!!!!!!!!!!!!

my josh

New member
יאפפפפפפפפ אני מחכה לזה כבר!!....!!

שיווווווו יאלללה הלוואי שיצליח להםםם!!!! *מרזיקה אצבעות* חחחח

my josh

New member
כן מה זה נראה לי שיצליח להם!!..!!

שיווו פחות מחודש והם חוזריםםםםםםםםםם יאלההה

bLAck hALo

New member
יששששש פחות מחודש! הזמן יטוס לו

לפחות ככה אני מקווווווווווה!

my josh

New member
יס מי 2..!

חח ראית בכתבה הזאת שאמרו שיהו בקליפ כל מיני סצינוצ של רגילים לראות..? חחח אני מתארת לעצמי באיזה קטע זה חחח בסלסהההה חחח בטח הם ירקדו כזה ואז הוא ישאר לבד ויגיד "היי וור אבריבודי גו..?" חחח *cantttttt waitttt* !@!

bLAck hALo

New member
חחח כן נחכה ונראה! הולך להיות קליפ

טוב!! אני הכי רוצה לראות מה ביזאר יעשה בקליפ הבנאדם לא נורמלי ונראה לי יסכים לעשות הכללל!

למעלה