D12 חדשות:

bLAck hALo

New member
D12 חדשות:

So have you been wondering what's the latest on D12? Well here is it… Video News D12 recently finished up shooting the videos for ''My Band'' & ''Pour Your 40 Out''. The shoots went great and you can look forward to seeing the ''My Band'' video featured on MTV's ''Making The Video'' TV show within a few weeks. As far as what the videos are like, we want it to be a surprise but I can tell you this, they will follow the songs but have some unexpected really cool feature scenes! TV News MTV will also be airing an ''All eyes D12'' type of special in that same time period. I will post the exact dates of the shows when they are available. Make sure to check for these show times so you don't miss out because believe me they include some of the funniest footage I've ever seen! Also be on the look out for D12 to be making appearances on MTV's ''TRL'' and BET's ''106 & Park''! Album News The new album D12 World will be in stores April 27th! Look for guest appearances by the original D12 member Bugz not to mention Cypress Hill & Obie Trice. The album will also come with a bonus DVD that features a cool behind-the-scenes look at the making of the album plus the ''Pour Your 40 Out'' music video. Tour / Show News For all you fans out there that want to see D12 live, there are plans currently being worked on for a possible Summer Tour, more information soon. In other news, it was reported by other sites that D12 might be doing a show in Cancun this March, as of now that is cancelled. More information & new pictures coming soon! Stay locked to D12World.com

bLAck hALo

New member
אהה ועוד משהו נכון התוכנית "עושים

את הוודיאו" אז כמו שאתם יודעים יהיה של D12 MY BAND אז ב-MTV מה שמשודר באמירקה <לא MTVE> אז יהיה משודר שם 17 לחודש אז משומה זה יגיע מאוחר יותר ל-MTVE <אירופה>.. לא חדשות אבל עידכון כזה

my josh

New member
כן אבל אפשר להוריד את זה מהאתר של

אמטיוי ארצות הברית... אפשר להוריד כל דבר ששודר באמטיוי עליהם או על כל אומן אחר.

bLAck hALo

New member
להוריד? אולי לצפות בקטע בTV שיש שם

לא ידעתי שאפשר להוריד..

my josh

New member
אממ לא יודעת אם ממש להוריד אבל

בדרך כלל כל תוכנית שיש כמו יומן וכל אלה אפשר לראות ואז ללחוץ שם save as... אז לא יודעת.. נראה כשיצא.. ומקסימום יש קאזה..

bLAck hALo

New member
יאפ מקסימום יש קאזה.. בכל מקרה

העיקר שנראה את זה איפשהו!

my josh

New member
מעצבן שכל החדשות האלה זה לאמטיוי

של ארצות הברית.. לנו יש של אירופה..... ועד שטיאראל יבואאאאא......... למרות שאיך שהוא יצא אפשר להוריד בקאזה..(חח הילה תפוח)...!

bLAck hALo

New member
כן זה הכי חרא אירופה!!

לרוב מראים שם פופ בעעע.. אבל למזלנו יש את MTV BASE :) למרות שאני לא הכי רואה <שונאת טלוויזיה> חחח וכן תמיד אפשר להוריד מתפוח חחחחחח חח עדי מאיפה מורידים תפוח?

my josh

New member
מהה? אני רואה שעותתת את באס.!

בבוקר במיוחד כשאין שם פרסומות..! חלום!

bLAck hALo

New member
חחח זה מעצבן כל 3 שירים פרסומות

יותר גרוע מערוץ 2!! בשביל זה יש את כל האלבומים ובמחשב כמובן!

my josh

New member
כן זה משגע אותי הפרסומות.

לא נורא מעבירים לאמטיוי אחר.. במיוחד שיש5...

bLAck hALo

New member
יאפ אני שונאת את MTV HITS פופ בעעע

ועדי בובה אני עפתי לי עכשיו
אוהבת אותך!

my josh

New member
למה בהיטס יש לפעמים אמינם!..! הרבה

דווקא..! טוב ביי לוב יו 2!~!~

k k1

New member
חחח כן יש להם גם ת'פרסומות הכי

מעצבנות בעולם! ic yes you can גרררררר אבל גם בייס זה ערוץ בריטי וזה הכיייייייייייייייי מרגיז שיש! אם זה היה ערוץ של אמריקה זה היה הרבהההההה יותר טוב כי בריטניה ומוזיקה שחורה זה לא כ"כ הולך ביחד!

my josh

New member
מה..?.? בבריטניה הכי שומעים מוזיקה

שחורה...!!..! וחחחחחח הפרסומת אי סי יס יו כאן חח אני אוהבת..! "כאן אי האב כאר אינשורנס? אי סי יס יו כאן, כאן אי אהב דה נאמבר? אי סי יאס יו כאן.." חחחח וכשאין את זאת אז יש את הפרסומות המדכאות האלה על הילדים שמכים אותם וכאלהשאין להם בית........ איזה מבאס זה..

k k1

New member
מה??????????

עדי נראה לי התבלבלת בין בריטניה לארה"ב!

my josh

New member
לא לא!.! נראה לי שגם בבריטניה שומעי

ם מוזיקה שחורה.!

למעלה