D:

the freaky girl

New member
:)

אני יודעת..

Janem

New member
יש ייצוג לקומונה

הייל דייב!!!! יאאאאאאאאאאאאאאא

bariska

New member
מיכוון שאני אוהב דברים כאלה:]

כתוביות פתיחה:מממממממ התעוררות: שבת בבוקר יום יפה אמא שותה המון קפה אבא קורא המון עיתון ולי יקנו הרבה בלון
יום ממוצע:DEN KAK DEN-קרוג
דייט ראשון:ממממממממ התאהבות: מממממממממממממ מריבות/ויכוחים:מממממממממ פרידה מבן/בת זוג: ממממממממממממ חזרה לבן/בת זוג: מממממממממממממממ משבר נפשי: מממממממממממ נהיגה/נסיעה באוטו:ממממממממממממ למידת לקח: ממממממממממ חשיבה עמוקה: מממממממממממממ שמחה: ממממממממממ חרטה/נוסטלגיה: ממממממממ לילה ארוך לבד: ממממממממממממממ מוות: מממממממממממ כתוביות סיום:מממממממממממ

Sheep From Hell

New member
me too!!!!!!!!!!!!:)

כתוביות פתיחה: the beatles-hello goodbye התעוררות: The Boo Radleys - Wake Up, it's a beautifull morning יום ממוצע: bon jovi- keep the faith דייט ראשון: i want you to want me התאהבות: Foreigner - I Wanna Know What Love Is מריבות/ויכוחים: pet shop boys- can you forgive her פרידה מבן/בת זוג: Cinderella-Don't Know What You Got Till It's Gone חזרה לבן/בת זוג: goo goo dolls- iris משבר נפשי: לא הצלחתי למצוא לזה....:\ נהיגה/נסיעה באוטו: blondie- one way or another למידת לקח: brothers four- greenfields חשיבה עמוקה: kankas- dust in the wind שמחה: blur- song 2 חרטה/נוסטלגיה: prostokvashino- kak b ne bilo zimi לילה ארוך לבד: מופע הארנבות של ד"ר קספר- השיר שלי... מוות: guns and roses- i used to love her כתוביות סיום: abba- thank you for the music

Janem

New member
פרייבט קולקשן

כתוביות פתיחה:הסאונד טראק של DMB התעוררות:רמשטיין-דו האסט. יום ממוצע:קינו-גרופה קרובי דייט ראשון:גאנז אנ רוזס-וולקום טו דה ג'אנגל התאהבות:אני רק שומע חריקות שזה קורה (המבין יבין) מריבות/ויכוחים:בריטני ספירס-היט מי בייבי ואן דאם. פרידה מבן/בת זוג:נוער שוליים-אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה. חזרה לבן/בת זוג:גורקי פארק-טו קנדלס משבר נפשי:גורקי פארק-סטרנג'ר נהיגה/נסיעה באוטו:אריה-קורול דורוגי למידת לקח:איירון מיידן-איירון מיידן חשיבה עמוקה:ויקטור צוי-קוקושקה שמחה:גורקי פארק-סטייר חרטה/נוסטלגיה:סקטור גאזה-מסטנייה לילה ארוך לבד:סקטור גאזה-טומאן/ לייף מוות:גרז'דנסקייה אובורונה-בוייבוי סטימול כתוביות סיום:נאוטילוס פומפיליוס-גודביי אמריקה

Dynamo1929

New member
צ'וווווווווווווווווווווווווווווווו?

כתוביות פתיחה: conquest of paradise-vangelis התעוררות: I've got the power יום ממוצע: don't worry, be happy (Bob marely) דייט ראשון: mozart-tutkish march התאהבות: beatles-girl מריבות/ויכוחים: furious angel-rob dougan פרידה מבן/בת זוג: beatles-yesterday חזרה לבן/בת זוג: bambaleo gypsy kings- משבר נפשי: beatles-girl/beatles-yesterday/beatles-hey jude/beatles-let it be/fugees-killing me softly נהיגה/נסיעה באוטו: house of pain-jump around למידת לקח: limp bizkit-take a look around חשיבה עמוקה: beatles-yesterday/chi mai שמחה: o happy day-sister act 2 חרטה/נוסטלגיה: beatles-yesterday לילה ארוך לבד: otherside-red hot.. מוות: pavarotty-caruso כתוביות סיום: vivaldi-four seasons נראה לי אף אחד לא קרא את זה.. :)

זה ניראה חביב ../images/Emo9.gif

כתוביות פתיחה: "אם יש לך שמש" התעוררות: "פתאום קם אדם בבוקר" יום ממוצע: "ניויורק רפיח" דייט ראשון:"חולם על נעמי" (אל תשאלו פשוט) התאהבות: "יש אי שם" מריבות/ויכוחים: "אהבנו" פרידה מבן/בת זוג: "בלדה לנאיבית" חזרה לבן/בת זוג: "האם להיות בך מאוהב" משבר נפשי: "ליפול על גן עדן" נהיגה/נסיעה באוטו: "עוד ארון אחד" למידת לקח: "לא קל" חשיבה עמוקה: "להציל אותך" שמחה: "רכבת לילה לקהיר" חרטה/נוסטלגיה: "ירח" לילה ארוך לבד: "תגידי" מוות: "אחרי הכל את שיר" כתוביות סיום: "סיון" כן, אני שומעת את אותם אמנים כל הזמן.

SpyKid

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

כתוביות פתיחה: all star התעוררות: changes יום ממוצע: freaky friday(aqua דייט ראשון: when you look at me התאהבות: I'd do anything for you מריבות/ויכוחים: you don'y mean anything פרידה מבן/בת זוג: he wasn't חזרה לבן/בת זוג: when I'm with you משבר נפשי: anything but ordinary נהיגה/נסיעה באוטו: sk8er boy למידת לקח: just around the river bend חשיבה עמוקה: where is the love שמחה: drangostea din tei חרטה/נוסטלגיה: jorney to the past לילה ארוך לבד: i'm just a kid מוות: travelin' soldier כתוביות סיום: girls just wanna have fun

Drunk Bullet

New member
הבחירות שלי..

כתוביות פתיחה:Edguy-Mysteria התעוררות:Rammstein-Reise, Reise יום ממוצע:In Flames-Ordinary Story דייט ראשון:Cranberries-Promises התאהבות:Apocalyptica-Cohkka מריבות/ויכוחים:Dark Tranquillity-Ego Dram/Blind Guardian-Another Holy War פרידה מבן/בת זוג:Evergrey-Fragments חזרה לבן/בת זוג:Evergrey-Recreation Day משבר נפשי:Metallica-Fade To Black/Paradise Lost-Forever Failure נהיגה/נסיעה באוטו:Dark Tranquillity-Dobermann/Evergrey-As I Lie Here Bleeding למידת לקח:Metallica-Sanitarium חשיבה עמוקה:Evergrey-When The Walls Go Down שמחה:Edguy-Holly Water חרטה/נוסטלגיה:The Eagles-Hotel California לילה ארוך לבד:Katatonia-Tonight's Music/Pantheist-Curse The Morning Light מוות:Evergrey-End Of Your Days/Evergrey-Your Darkest Hour/Dark Tranquillity-Not Built To Last כתוביות סיום:The Eagles-Pretty Maids All In A Row בעע, זה היה ארוך

למעלה