d.v.d של מייק ברנט

מור אסף

New member
d.v.d של מייק ברנט

אני עוקב שנים רבות אחר דמותו של מייק....ובמשך שנים האזנתי למוסיקה שלו (מ1970 )בהנאה רבה..אשמח לקבל פרטים על הd.v.d העדכני שלו....

M i k e s F a n

New member
ה- DVD החדש

שלום מור אסף, למייק יש סך הכל 3 DVD: 1. הסרט "לס מואה טמה". 2. DVD קליפים "QUI SAURA". 3. ו- DVD קריוקי אחרון שיצא בחודש שעבר ועדיין לא הגיע לארץ. את השניים הראשונים ניתן כבר לרכוש בכל חנויות המוזיקה בארץ. מקווה שעזרתי, סיגל

מור אסף

New member
qui saura

מישהו יכול לתת לי פרטים על ה-dvd ....אילו שירים הוא מכי ובכלל פרטים...תודה

daliat1

New member
היי מור, ה-DVD "קי סורה"

מכיל 24 קליפים... ומצ"ב פרטים... מומלץ בחום לכל אוהבי מייק ברנט... בהודעה הבאה... מצ"ב תמונת הכריכה... באם תחליט לרכוש אותו... שים לב לצבע הסגול בכיתוב שעל הכריכה... כי קיים DVD נוסף בשם "קי סורה" עם אותה תמונה עם כיתוב בצבע צהוב... המכיל בעצם CD ואת הסרט "לס מואה טמה"... כך שלא תיפול בפח כמוני...
דליה

מור אסף

New member
לדליה

חן חן...אני מניח שחלק מהקליפים מופיעים באתרי מייק ברנט השונים...תחת הכותרת- video ובכל אופן תודה...מור

M i k e s F a n

New member
דווקא לא../images/Emo44.gif

ב- DVD הזה הקליפים הם באיכות טובה מאוד ואין אותם באינטרנט. אולי דוגמית קצרה של כמה שניות, אולי את "UN GRAND BONEUR" יש באתר הצרפתי www.mikebrant.be. אבל שווה יותר לרכוש את הדיוידי, תנסה ב- "TOWER RECORDS" או ב"צליל". זה עולה 100 ש"ח בערך ואם חסר להם ניתן להזמין.
(וסליחה על הדיליי
) סיגל..

daliat1

New member
היי מור/אסף ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הגעת למקום הנכון!!! בפורום זה... נמצאים אוהבי ומעריצי מייק ברנט...
באם תדפדף לאחור בדפי הפורום... יש המון מידע מאותה תקופה... נשמח לשמוע את הסיפור האישי שלך בנושא מייק ... אני בת גילך... וחוויתי אישית את את אותה תקופה נפלאה/כאובה... וכמובן נשמח להצטרפותך לפורום... דליה

למעלה