D!rt

P A T D F A N

New member
D!rt

מה אפחד לא ראה? תגובות ומיד! אני אהבתי כלכךך
קורטני

נראה חביב

לא היה פרק מי יודע מה טוב אבל זה מה שאני אומר על כל הפיילוטים אז נראה לי שאני יראה עוד פרק ואז אחליט אם אני ימשיך לראות את זה..

רק ש.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

wtf??? מה לעזאזל זה היה? Oo" ב כ ל ל לא מה שציפיתי. הקטעים עם הצלם הסכיזופרני היו הזויים ברמות, בכלל הכל שם היה הזוי ובכלל לא מציאותי. והקטע O.C הזה, בסוף עם המכונית..אידיוטי ברמות. אני בספק אם אני אראה עוד פרק, אולי אני אראה באינטרנט סתם כדי לשלול את זה מהר.

P A T D F A N

New member
מסכימה עם הקטע על הOC !

שכחתי לכתוב את זה אצלי בהודעה אבל זה כלכך נכון! זה היה בידיוק הOC . איך זה שבשתי התכוניות לבן לא קרה כלום והבת כמעט מתה 0_O

התת מודע של הכותבים שם.../images/Emo6.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אם אני לא טועה, במכסחי המיתוסים (אני מקווה שאני לא היחידה שרואה את זה.^^") אז בדקו מה הסיכוי שמכונית תתפוצץ ככה אחרי תאונה, ובקושי היו סיכויים לזה, ככה שזה בכלל לא הגיוני.

P A T D F A N

New member
את לא היחידה!

גם אח שלי [בן 18 עוד מעט] רואה את זה. אבל הוא רואה גם דיג'ימון פאוור ריינג'רס פוקימון וקוד ליוקו. :)

TheLost

New member
ראיתי את הפרק לפני 8 חודשים

כשהייתי בארה"ב. וזה פשוט גרוע.

LeRanch

New member
אין היום

הש.ח היחיד הוא ביום שבת (בגלל שיש עירום וכו')

אה. אז אני אראה ביום שבת! D:

עירום אגב- כשאז דיברנו על סקינס ועל השידורים החוזרים (שאין) אז אתמול היה בבוקר שידור חוזר של "לגדול בלי בושה"..

דווקא אהבתי

סדרה הזויה בינתיים, אם הקטעים הסבוניים האלו [מה שאתם אמרתם, OC] ימשיכו, הסדרה תרד לקרשים.

snier1991

New member
זה לא היה סבון

למען האמת הסדרה הייתה כ"כ דיכאונית וכ"כ צינית שהיא הייתה הכל פרט לסבון הקטע של האו סי בא להמחיש את מה שהוא עושה בשביל הרייטינג זה היה סבון אם מה שקרה שם היה בשביל המתח אם היא תחיה או תמות או משהו כזה ואז היה צעקה של האהוב שבור הלב לגבי הפרק לא זוועה אבל גם לא משהו הייתי מוותר לחלוטין על כל הקישקוש של הסכיזופרניה הדבר היחיד שעניין אותי היה השחקן שהייתה לו דמות מאד מעניינת קורטני קוקס הייתה משעממת והחבר שלה מעצבן

למעלה