CyberDark Impact

impale

New member
CyberDark Impact

פעם ראשונה שנושא כזה נפתח בפורום הספציפי הזה XD סייבר דארק ימפקט הוא הבוסטר הכי חדיש שעליו ידוע כרגע (בקרוב אמור לצאת פאואר אופ דה דואליסט ואחריו יצא סייברדארק..) לינק לרשימת הקלפים (אם אני לא טועה הרשימה לא אושרה עדיין): http://manjyomethunder.twoday.net/stories/2120772/ וזהו.. בכללי בואו נראה אם אפשר לפתח כאן דיון על הבוסטר XD נתחיל בזה שאני שמח שאין קלפים שבורים במיוחד ^^

Witchcrafts

New member
מה ז"א קלפים שבורים? ם-:

מה הקלף הכי יעיל שיש שם? [למרות שאני מניחה שזה משתנה בהתאם לסוג הדק, אבל עדיין...]

impale

New member
האממ

קלף שבור זה קלף לא מאוזן.. הופך משחקים וכדומה.. קלף שמגיע לו להכנס לבאן XD והאממ... יש שם כמה דברים חמודים לדקים מסוגננים.. אבל לא משהו חיוני במיוחד...

Witchcrafts

New member
הו, תודה.

ואם זה ככה, אז מה בדיוק הפואנטה של הבוסטר הזה? םם;

impale

New member
^^^^^^^^

בעקרון זה שקלף לא שימושי עכשיו לא אומר כלום על עתידו יש קלפים שתמיד היו ותמיד יהיו טובים ויש קלפים שכרגע טובים אבל בעתיד יוחלפו.. נניח בבאן הקודם דק ווריאר שלט עכשיו כבר לא (נו.. ווריאר כאוס ^^) בכל מקרה.. יתכן שאחד הבאנים העתיד או שקלפים שיצאו בעתיד יביאו לחיזוק של הקלפים האלו!

זה הכל תלוי באפקט

בדרך כלל (ובדקתי את זה) קלפים שבבאן בדרך כלל קשורים או לשליפת קלפים מהחפיסה (כמו פוט אוף גריד) או השמדת קלפים על הזירה (כמו דארק הול) או שליטה במפלצת היריב (כמו צ'יינג' אוף הארט).

impale

New member
נו זה מה שאמרתי...

הרס של איזון המשחק תראה.. נניח של2 השחקנים יש אותו מספר קלפים אם היריב שולף פוט אופ גריד הוא מפעיל ומקבל עליך +1 בלי לעשות כלום.. תזכרו,בקרוב באן מתחלף ^^

למעלה