CSS + MASTERPAGE

azdavid

New member
CSS + MASTERPAGE

יש לי בדף מסטר פג'
<head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Default.css"/> <title>Untitled Page</title> </head>​
ובכול זאת העיצובים לא נתפסים, לדוגמא בקשתי שהרקע יהיה אדום, אין שום דבר לא עוזר, אני מפעיל את הדף והכול רגיל,למה? הרי באף דף אין לי HEAD בגלל שיש לי CONTENT אז הבנתי שיש לי רק בדף הראשי קישור לקובץ CSS שהוא המסטר וכל העיצובים שאני מכניס בקובץ הCSS בעצם משפיעים על כל האתר שלי לא? האם צריך להוסיף משהו בכדי שזה יעבוד?

azdavid

New member
בזמן הפתוח אני כן רואה שהCSS תפס...

אבל כאשר אני מריץ נדה, שום דבר??? הכיצד

azdavid

New member
לכאורה הוא מראה שהשינוי נתפס, אבל

כאשר אני מריץ השינוי לא נתפס? הכי מצחיק שכאשר אני מוסיף עיצוב מקובץ הCSS אז אני כן רואה את השינוי, אבל בזמן ריצה לא

azdavid

New member
חברים כיצד משלבים בקובץ CSS ב

MASTER PAGE זה לא יכול להיות שזה לא עובד לי, אני לא מבין, הרי אני לא יכול להוסיף את הלינק מכול דף, רק בדף הראשי, אז למה בזמן ריצה אני לא רואה את העיצוב, למה זה לא נטפס לי, יש למשהו מושג? עשן כבר יצא ממני מהשטות הזאת, בבקשה חברים קצת עזרה

24sharon

New member
תבדוק 2 דברים

דבר ראשון שהנתיב הוא מוחלט, כך אפשר שגם מהדפים האחרים. שנית שאין לך הגדרת THEME או SKIN או אפילו הגדרה בתוך הWEB CONFOG שמשבשת את הנתונים. הכי מומלץ לעבוד עם קובץ CSS בתוך הTHEME, ואז להגדיר את זה בתגית הPAGE שבדף.

juliazulay

New member
תראי

כאשר אני לא בזמן ריצה אני אכן רואה את העיצובים, רק כאשר אני מריץ אני לא רואה את העיצובים אז לגבי הכתובת כנראה שזה בסדר עכשיו לגבי הערה השניה שלך, מה אני בדיוק אמור לבדוק בWEB.CNFIG ומה זה בכלל הTHEME או SKIN שאני אמור לבדוק או לעובד איתו, אני הרי שם רק לינק אחד עבור כל האתר ואותו אני שם במסטר פג' שלי ואז הוא העיצוב אמור לתפוס בכול האתר, כי הרי אין לי אפשרות לשים לינק CSS בכול דבר בגלל הCONTENT שבכול דף ממש אודה לך על עזרה בנושא.

אתה משתמש בclass או ID

תשתמש בClass בתוך התגיות שלך ואם אתה בכל זאת מתעקש על Attributes תשים אותם בplaceholders

azdavid

New member
בבקשה דוגמא,כיצד אני משתמש

דוגמא קטנה מתוך קובץ הCSS
.allTextBox { background-color :#FFFBD6; border-color :#990000; width:200px; height :20px; text-align: center; }​
וזה דף הMASTER PAGE שלי
<head runat ="server"> <link href="Default.css" rel="stylesheet"type="text/css"/> <title>Untitled Page</title> </head>​
וזה דף אחר שבו אני ממש דוגמא מהקובץ CSS שהצגתי למעלה
<asp:TextBox CssClass="allTextBox" ID="txtMesser" runat="server"></asp:TextBox>​
כאן ניתן לראות כיצד אני קורא לקלס מיותך TEXTBOX ועכשיו אם אני בזמן העיצוב הכול נראה בסדר, אבל כאשר אני מריץ את הפרוייקט בום,,,,הכול הולך ואין שום עיצוב בתוקף.

למעלה