CSI NY, שני 21:40 ערוץ 11

CSI לנצח

New member
CSI NY, שני 21:40 ערוץ 11

פרק 8 - Consequences - השלכות שחקן פיינטבול הופך לחשוד עיקרי בחקירת רצח . הוא נעלם. והצוות צריך להתמודד עם העובדה שהראיות מצביעות על מישהו אחר... נשמע נחמד, אבל מצטערת לומר שהפרקים רק הולכים ונהיים משעממים.

הדמר

New member
טוב כמו תמיד:דעתי על הפרק

לא יודעת לה אבל יש לי הרגשה שאני היחידה שרואה.... בכל מקרה בגלל שידעתי כל מהשעומד להיות בפרק אז אני לא יכולה לדבר על צפוי או לא צפוי (באסה
). המקרה של סטלה עם הילד היה מהיר מדי, היא מגלה שעוקבים אחריה, תופסים אותו מבררים מי הוא וזהו,היה לדעתי אפשר למרוח את זה על עוד פרק(ואני מוכנה גם לספק להם רעיונוות
) לגבי הקייס המרכזי של הפרק בראש ובראשונה שמחתי לדעת שדון באמת לא ידע כמה ק"ג קוקאין היו בבית,זו באמת חתיכת דילמה מה לעשות אם כי אין ספק שמאק צדק מה לעשות שוטר שסרח מקומו בבית הכלא, מה עוד שמי שסרח פעם יכול להיות שעשה זאת עוד מספר פעמים ואולי באמת כמה אנשים שנעצרו ע"י לא הגיע להם להעצר, ושאלות לסיום שאשמח אם מישהו יענה לי עליהן: 1)למה מאק היה צריך את הפנקס של דון, אין לזה תיעוד בעוד מקום? 2)לגבי דון, השוטר הזה שיקר לו זה היה יכול לסבך גם אותו בסופו של דבר כי לך תוכיח שבאמת לא ידעת אולי אתה שותף שלו, אז למה הוא מגן עליו?

CSI לנצח

New member
חחח לאא.. גמאני רואה../images/Emo3.gif

כן, זה באמת היה צפוי. ודי משעמםם...:0 לגבי השאלה על הפנקס, אינלי מושג.
והשאלה השנייה, זה כמו שיבקשו ממאק או מישו מהצוות להגיד משו רע על אחד מהם.. את חושבת שהם יעשו את זה? לא נראלי. אצלהם שותפים זה ממש כמו אחים, הם חברים טובים ולא יבגדו אחד בשני...:) זה מה שאני חושבת, שמעתי על זה כמה דברים.

Terpsichore

New member
לגבי הפנקס-

בגלל שדון היה השוטר האחראי שם הוא מתעד כל דבר כדי שאם באמת יאשימו מישהו במשהו יהיו הוכחות ויהיה לזה תיעוד. לכן מאק היה צריך את הפנקס שלו כדי להוכיח שאותו שוטר הוא זה שמצא את הקוקאין ודיווח על כמה ק"ג היה שם. ואני לא בטוחה שדון הגן עליו, אלא הוא יותר חשב בכיוון של אם הוא נכנס לכלא- כל פושע שהוא עצר יכול לבקש ערעור על סמך שוטר מושחת וכאלה ואז זה אומר שמלא פושעים שהראיות בתיק שלהם מועטות יכולים להשתחרר.

למעלה