CSI NY עונה 3

CSI NY עונה 3

רציתי להדיע לכם שאני ממש התרשמתי מהפרקים החדשים בסדרה, כבר מתחילת העונה השלישית מספטמבר השנה ראיתי איך הסדרה משתפרת ונהיית טובה יותר ואת זה רואים במיוחד בארבעת הפרקים ששודרו החודש, שהם פרקים 6-10. יש יותר יחודייות לסדרה, מראים יותר עד כמה העיר ניו יורק מיוחדת, משלבים גם הומור ורצינות ופחות טכניקות חקירה מוגזמות שנראו הרבה בסדרה, כמו כן הפרקים ממש מקוריים ומעניינים בעיקר פרקים 8 ו9 שממש הדביקו אותי למסך. בעוד שCSI מיאמי לדעתי יורדת ונעשת פחות טובה בעונה החמישית, NY דווקא צוברת תאוצה.

pusher

New member
ספויילר לא? מתחילים לשדר רק היום../images/Emo6.gif

+
נראה לי

לא נכון

מתחילים לשדר את עונה 2 היום (27.11.06) בהוט וגם לא חשפתי ממש את העלילה של עונה 3 אז אני לא חושב שצריך את הסימן של הספויילר. אגב גם אני מאמין שהאמת נמצאת אי שם (ז"א מכור לתיקים באפלה כמוך...)!

חיחי

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמכור גם לCSI וגם לתיקים! יפה! יש מצב גם לסאות' פארק?

הלו הלו....

מיאמי היא אחלה סדרה ואין יותר טוב ממנה.... אומנם גם ניו יורק ולאס וגאס מאוד טובות אבל אין על מיאמי....בגלל כולם...הוריישיו וכוווווווולם...........

עזוב

אל תעם ועל ריח לא נתווכח אבל לדעתי אתה לא מבין את מהות הסדרה מיאמי פשוט כל כך מוגזמת וצעקנית, זה כבר נהייה כמו סדרת פעולה זולה מאשר דרמה משטרתית, כבר יותר ויותר פרקים הם מצילים את העיר מאיזה ברון סמים או קנוניה אפלה. יכלה להיות אחלה סדרה...

תיראי אני למשל..

אוהב פעולה..וזה אחת הסיבות שאני אוהב את מיאמי..כי כמו שאמרת..יש שם יותר פעולה ופחות דרמת משטרה...אבל לפי דעתי לכך נועדה הסדרה הזאת כדי להיות סדרת פעולה משטרתית....כי אם כבר רוצים דרמת משטרה יש את כל סדרות "חוק וסדר"..למינהם...שגם אותם אני רואה אגב....אבל csi היא בתכלס נועדה להיות סדרת פעולה...לפי דעתי בכל אופן...היא מותחת..מתחוכמת...ויפה.....במיוחד העונה השישית של לאס וגאס זה עונה פשוט אדירה משו הישתנה בה מהעונות הקודומות...ולפי מה שהבנתי העונה ה 3 של ניו יורק גם הכי יפה ומלאה באקשן..ראיתי קטעים ממנה היו טיוב..אבל לא יצא לי לראות בטי וי..כי גם אין לי הוט...אני מיסתמך על האינטרנט וערוץ 1.....דבר טוב שנודע לי שכל עונה שמשודרת בהוט עוברת אח"כ לערוץ 1..ככה שאין לי מה להפסיד...בקיצור..כמו שאמרתי אני אוהב את כל סדרות csi אבל את מיאמי יותר...לא יודע למה משו שם כובש אותי..ככה אני גם עם כל סדרות "חוק וסדר"....יש לי עדיפות ל "חוק וסדר מדור מיוחד"....שאגה התחילה בעונה חדשה כל יום שני ב 22:45 בערוץ 1..וגם בהולמרק אבל אין לי מושג באיזה שעה בהולמרק...

אני בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל פשוט זו לא נועדה להיות סדרת פעולה, וכמו שאמרת בתגובה אחרת שלך למה תמיד כולם אומרים מיאמי גרוע וכו גם אתה כמעט כל הודעה שלך אומר דברים כמו "מיאמי הכי טובה", "הורשיו הכי גבר בגלל המשקפיים שלו". הרבה אנשים אומרים דברים נגד מיאמי למרות שיש לה פוטנציאל אדיר (אני חושב ככה) הרסו אותה בגלל שהגזימו עם כל האקשן שם, עם כל הטכנולוגיה המוגזמת, עם העלילות הענקיות על הדמויות שפשוט גורמות לסדרה להיראות רע לפחות בעיניי מעריצי הארדקור של CSI. אגב בארה"ב זו בין הסדרות הכי נצפות אפילו לפעימם יותר מוגאס או ניו יורק!

שמע...

להגיד דברים טובים עדיף מאשר רעים..תסכים איתי?...דבר שני כמו שאני נותן מיליון תישבחות על מיאמי כך אני גם אומר על לאס וגאס וניו יורק...אבל אני מרבה על מיאמי כי אני ממש אוהב אותה....ואני אומר שוב עדיף לומר דברים טובים מאשר רעים..כי גם אני לא אמרתי דברים רעים על שום סדרה אחרת....וחוץ מזה csi לפי דעתי כן נועדה להיות פעולה....ומיאמי פשוט עושה את זה יותר טוב...עובדה שאתה בעצמך אמרת שבאמריקה היא ניצפת יותר....כי היא יפה יותר זה הכל....זאת הסדרה הכי טובה שאני רואה כרגע ואני אוהב אותה זה הכל....

סבבה לך

תראה מה שאתה רוצה אני בסך הכל כתבתי את דעתי וכביכול עניתי לשאלה שלך.

hadas 14

New member
לדעתי מה שחסר קצת למיאמי

זה פרקים אפלים.... כל הפרקים נוצצים כאלה... הם צריכים להוסיף יותר מסתוריות (מושפעות מתיקים באפלה...) וגם, עם כל אהבתי להורישיו- מספיק עם הפאנצ'ליינים שלו כל תחילת פרק... זה כל כך מעצבן!!! והמשפט המככב "frank, we got our self a crime scene" ושורה תחתונה: כל ה CSI טובות..!

למעלה