CSI NY היום ב21:40

הדמר

New member
CSI NY היום ב21:40

פרק 9 - מלאכית המוות: סדרת מתח העוקבת אחר עבודתו של צוות חוקרי זירות פשע בניו יורק. הפרק חושף טפח מעברו של שלדון הוקס. הז"פ מתקשה לגלות מי רצח נערה בת 19, שאושפזה בביה"ח ורק החלה להחלים

הדמר

New member
כרגיל דעתי על הפרק

אז צפויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי (וכן אני יודעת שזה תגובה פאקצית מותר לי פעם,לא?) זה היה כ"כ צפוי שהאמא של הזו שישבה ליד ניקול היתה זו שרצחה, אני רק לא מביה למה הם לא חשבו על זה מיד זה צעק לשמים היא מתנדבת שם=יש לה גישה יש מניע הכסיום: מה הקטע שלהם ל. לגבי הוקס,הבן אדם רגשן מידי הלכת להיות רופא מה ציפית? והסוף היה קיטש ברמות זה מה שנקרא סוף הוליוודי טיפוסי וזו לא מחמאה. ושאלה לסיום מה הקטע הזה שהם מסתכלים כולם על החקירה?

בעעע

בא לי להקיא מהצדקנות שלהם תמיד הפשע לא משתלם ובגדול... אני נשאר עם LV עד הסוף...

moofi

New member
חדשה פה =]..

קודם כל אני חייבת לומר ש CSI זאת התמכרות.. מבחינתי לא משנה איזה [NY\LV/miami...למרות שמיאמי לפי דעתי זה ה-דבר]. בכל אופן הפרק של אתמול [NY] היה כ"כ צפוי מהשניה הראשונה שהמתנדבת ההיא, שהיא במקרה גם אמא של החברה של ניקול, חיבקה את אמא של ניקול. אולי הקטע הכי מפתיע באמת היה שהיא רצחה בעצם את הבת שלה. אבל בכל אופן זה היה פרק נחמד... ד"א, מישהו/י יודע/ת מה קורה עם מיאמי? ממשיכים לשדר את זה או שהם כב הפסיקו.. ?

קריבו

New member
אם יש לך הוט-

ראשון עד חמישי ב23:40 באקסטרה הוט. משדרים עכשיו את העונה השנייה. אם אין לך- ערוץ 11, מוצ"ש, אבל אני לא בטוחה לגבי השעה. משדרים עונה חמישית אאל"ט. :)

כמו שאמרו כבר,ערוץ 11 מוצ"ש בשעה 11

עונה 5,תקווי שלא יתבטלו שידורים בגלל האולימפיאדה וכו'

למעלה