CSI New York - 324 - Snow Day

יופי שימשיך האקשן....

אם ניו יורק רוצים הצלחה כמו של מיאמי שיעשו הרבה אקשן, רק אקשן תופס, לא הפוצי מוצי של שרה וגריסום.

הבעייה היא לא בזה...

כאילו, לפעמים הם שם עם מלא אקשן וזה, וזה נראה כמו סדרת משטרה\פעולה כזו, ושוכחים לגמרי מעניין חיקרת זירות הפשע וכל מה שקשור בקשר לפיצוח מקרי רצח... ולפעמים הם דווקא כן מתמקדים בזה ויוצא להם לא רע. העניין פה זה לא לחזור על עניין גריסום שרה (כי זה חסר טעם וגם טפשי, ואני בכלל לא התכוונתי לזה) העניין הוא שאחרי 3 עונות להחליט לאיזה כיוון הסדרה תלך, כי כל פעם זה מעצבן שזה או פרקים איכותיים, או פרקים הוזיים ברמות.

הם חייבים לשלב...

אין מה לעשות, הם צריכים מידי פעם לעשות את זה עם אקשן או בלי אקשן, שילוב, על מנת שלא יהיה משעמם. כי אם לא היה אקשן אז היה נורא משעמם...

כן אבל יש גבול

קרב יריות, או מרדף מדי פעם לא יזיק, אבל כשזה מגיע לכאלו רמות... לא.

FeLL67

New member
פוצי מוצי זאת רק החתונה של הוריישיו.../images/Emo6.gif

הפוצי מוצי של הוריישיו

נימשך רק לכמה פרקים אחדים לעומת הפוצי מוצי של GSR שזה נימתח כמו מסטיק יבש על גבי עונות שלמות !!!!!!

כה אבל לדעתי...

במקרה של הורשיו ומריסול זה צפוי כזה, מהר כזה וחרוש (יותאים כמה פעמים, מתאהבים, מתחתנים, היא מתה) במקרה של גריסום ושרה זה יותר איטי, יותר מבוסס על רמזים, יותר על זה שהדמויות נפחות אחת לשניה באיטיטות, שהקשר שלהם יוצר מיוחד וגם נפתח בצורה כה יפה לצופים. אז להשוות בין שני המקרים זה לא פייר (לא בגלל שאחד יותר טוב, אלא בגלל שזה שני עולמות שונים).

FeLL67

New member
בהחלט לא בגלל שאחד יותר טוב

אלא בגלל שהשני פתאטי והוא זה שמזכיר פה מסטיק. העלילה של GSR מעולם לא הייתה בפרונט, זה לא שהראו לנו איך הם מתחבקים ומתנשקים הראו לנו צדדים שהיינו צריכים לראות, וזה די מחובר יותר למציאות, אתה לא חושב? הם הכירו לפני והייתה ביניהם כימיה, היא עברה לווגאס בשבילו, והם מנהלים מערכת יחסים מסובכת. עדיף מבוס שנדלק על התחת של אחות של חוקר שלו.

hitchhiker218

New member
חח כמה נכון.. ואני רק רוצה להוסיף

שהעובדה שזה ברמזים ולא חלק עיקרי בעלילה עצמה, זה מה שעושה את זה לכ"כ יפה. כי זה מראה יש לכל החוקרים האלה שמתעסקים עם גופות ודברים כ"כ דוחים גם צד אחר שהוא רגיש ואוהב. לדעתי פלי צודקת לגמרי בקשר לזה שזה יותר מחובר למציאות, כי אני רוצה שמישהו אחד יבוא ויגיד לי ככה: "היום פגשתי את האחות החולת סרטן והמתוסבכת של מישהו שעובד תחתי. מחרתיים אנחנו מתחתנים. עוד שלושה ימים היא מתה." כמה זה הגיוני?!? הקשר שלהם לא היה מבוסס וזה היה ניראה כאילו הם הכירו תוך יומיים כי באמת תוך 2 פרקים הם הוריישיו שבר את הכוס
ועזבו את זה שהיא בת 25 ככה הוא בן 80...פדופיל
בכל מיקרה-GSR לנצח...

למה מריסול שמה עליו בכלל???

זה מעצבן אותי! ראו שעשו את הרומן הזה כדי להראות שהוא "סטאד". כאילו שראו אותם מתחבקים או משהו כזה... בגלל זה אני GSRית וRCית... כי הם באמת רומנטיים, שלא קורים תוך 2 פרקים וחצי! הרי היא הגיעה רק בפרק 18 בערך... ד"א- שמתם לב ששתלו מסרים סמויים על מריסול בעונה הראשונה?על זה שלדלקו יש אחות בשם מריסול, והיא אוהבת אותו ודואגת לו...

ראניה15

New member
אויייייייי מיייייי גאדדדד

הוא מתחתן איתה???????????????????? WTF כיאלו,כמה הם כבר מכירים :-O אני חייבת לראות תפרק הזהההה XDDDDDDDDDDD אני בטוחה שגריסום היה נראה הרבה יותר טוב בחליפת חתן
ג'יזססססס זה גאוניXDDDDD

hitchhiker218

New member
את לא רוצה לראות את זה תאמיני לי...

בעיני זה החלק הכי דבילי בכל העלילה של הסידרה.. זה לא מציאותי בשיט=\

CapitanSparrow

New member
למה שיעשו אקשן?

בניו יורק האקשן הוא נוראי ובלתי נסבל, אפילו יותר משל מיאמי. ואם כבר אקשן, אז למה רק פרק אחד? כאילו מה, כל השנה שקט פתתתתתתתתתתאום יש אקשן?

חח CSI NY הפכה ל-NYPD

בכל המובנים, ואגב הורישיו הג'ינג'י לא התחיל שם בתוך השותף של השמן הזה פרנץ? והחליף אותו מהיר אחד כזה לטיני\הודי? (טעיתי קודם ושמתי את ההודעה במקום אחר)

למעלה