csi:miami פיילוט!

csi:miami פיילוט!../images/Emo166.gif

פעם ראשונה שאני את זה חח די ספידל ממש דלוק על מייגן הזאת! איפה סאלאס!?
בכל מקרה,זה היה נורא מדהים מי ראה ?
אה ובאו היום מלא מז"פ לרחוב שלנו חח

CapitanSparrow

New member
ראיתי את זה כ"כ הרבה פעמים, לא נראה לי

שאני אראה הפעם [יש גם ב19:00]. פרק די טוב. :)

ראניה15

New member
אההההה!~!!!~! :[[[[[[[[ אני רוצה ווגאס!

ואת גריסום... לדעתי הם היו צריכים להשים גם וגם וגם!

ראיתי היום קצת מהפרק הראשון של מיאמי

גולדן פארשוט, אם אני לא טועה? רואים שפעם מיאמי הייתה שווה משהו...

hitchhiker218

New member
כ"כ נכון....

עם ספידל:( שהלך לעולמו. וחוץ ממנו זה היה CSI אמיתי ולא טלנובלה בשקל כמו בעונות החדשות

ראניה15

New member
נכון! שמתם לב שבמאימי ../images/Emo58.gif

כולם מתים? מריסול,ספידי,אלי [ככה קראו לכושי החבר של הורשיו?] נראה לי שבסוף יהרגו את הורשיו

כע אבל..

אם ייהרגו את הדמות הראשית, למשל הוריישיו, אז הסדרה תאבד הרבה מהטעם שלה. לא ניראה לי שזה יקרה בCSI אי פעם...בכל שלושת הסדרות.

hitchhiker218

New member
הוריישיו לא ימות לעולם כי הוא ג'וק.

פעם היה לנו בבית ג'ק עם 21 נשמות. זה הוריישיו.... לא מת ולא ימות לעולם!!!:( לעזאזל... כולם מנסים ומנסים אבל לא הולך. אז או שהוא ג'ק או שהוא שד.

ראניה15

New member
LOL!! ../images/Emo6.gif

אח,עם כבר מדברים על ג'וקים...באמת יש להם 21 נשמות!! ואני מנצלת את ההודעה להיגד ש אח שלי נקבה!!!!!!!!!!!!!! איפה גריסום שהיה מציל אותי מהג'וק הזה!??!!? גריסום. אח,גריסום.....................

hitchhiker218

New member
אמא! למה אח שלך נקבה?

ומזל שלגריסום אין קשר לג'וק אחרת הוא היה מטפל בו וסוגד לו....

ראניה15

New member
חחח

כי לפני הרבה זמן,היה ג'וק בבית שאני ואחותי ראינו
וששמנו לב עליו צרחנו [!] ועלינו על השולחן... ואז אח שלי נכנס
ואמר אח,אתם אומללות,כולה ג'וק...ואז שהג'וק התקרב הוא צרח ועלה על השולחן [!!] וצרח! נקבההההההה ואז הבאנו מטאטא והג'וק לא מת...אחרי שכתשתי אותו...אחותי אמר שזה היה "פגע וברח"...פחח היה קורע!

hitchhiker218

New member
XDDDDDDDD

גם לי ולאחיות שלי היה מבצע רסק את המקק... שמתי ב לג'וק וקפצתי על השייש, אז אחותי הגבר(בת ה-21) התחילה לרוץ ולהביא נעליים שיסגרו עליו והוא לא יתרוצץ. אחר כך, הבאתי אקונומיקה אבל מיסתבר שהמיטרד חסין! ניסינו עם K 600 אבל זה להדברה וזה לא עוזר כשהיצור החום עם המחושים כבר כאן! אז אחותי באה עם נעליי אבא וריסקה לו את הגולגולת ואת שאר האייברים הריריים והחומים שלו... בעעעעעע

ראניה15

New member
חחחחחחחחח

אח!! די!! כואבת לי הבטןןןןןןןן
הK600 אף פעם לא עוזר! -חח גם מניסיון חח אז אנחנו פשוט [אה,בטח! אנחנו....אני :|] תקעתי אותו בפינה עם מטאטא ונעל וניסיתי למעוך אותו XD אביה,את תהרגי אותי מתישהו,אח!! איהההה

למעלה