CSI Miami עונה 6

MyVelouria

New member
CSI Miami עונה 6

היי לכולם, אני לא מכירה את הפורום הזה ממש אבל חיפשתי אותו ושמתי לב שאין כמעט הודעות על CSI מיאמי... אז אני עוקבת באדיקות אחרי עונה 6 (שמשודרת בארה"ב) א ב ל אני לא מצליחה למצוא כתוביות לעונה זו. אני יודעת שהרבה סדרות אחרות דווקא כן זוכות לתרגומים בעברית ואני לא מבינה למה אף אחד לא מרים את הכפפה ומתרגם לנו את העונה המצויינת הזאת
בקיצור אם מישהו יודע על מקום הימצאותן של כתוביות לעונה השישית (גם אם זה באנגלית) אני אשמח לדעת, תודה מראש
שבת שלום.

אךך מיאמי מיאמי...

אז ככה.. בגדול כשמיאמי משודרת בשידור רגיל שלה [זתומרת, לא ש.ח] אז יש כאן שרשור שבועי קבוע עליה עם תקציר פרק והרבה חפירות על הפרקים כמו החפירות של אייץ'. כרגע העונה החמישית בש.ח בהוט אקסטרה. ואנחנו מחכים בכלל שהיא תגיע לערוץ 1 , כי הרבה כאן [ואני בניהם] מישום מה לא ראינו אותה בשידור המקורי שלה בהוט [תקנו אותי אם אני טועה] , וכרגע הש.ח שזה באופן יומיומי לא מאפשר לי לעקוב אחרי הפרקים אחד אחד שזה בכלל בעסהההה... בגדול... אנחנו מחכים בקוצר רוח לעונה 6 שתגיע לישראל עם תרגום והכל.. ואז יהיה בכלל סבבה. יהיו תקצירים, תמונות, חפירות על הפרקים חח... ובמיוחד אני שאני חש קצת אלכס מידי פעם, אני מנתח את הפרקים כאילו סוף העולם הגיע
בקיצור... תיהיה פה סופת מיאמי בקרוב.. אל דאגה

למעלה