CSI LV S08EO7
END OF AN ERA

deathcaster

New member
CSI LV S08EO7 ../images/Emo58.gif END OF AN ERA

זהו , שרה סיידל (פוקס) עזבה את הסדרה. ברוך שפטרנו. משעממת..... כל המחצית השנייה של עונה 7 וכל המחצית הראשונה של עונה 8 טומאה בסיפור האהבה המשעממם הזה שמתאים לטלנובלות.... ולא לסדרה כמו CSI ... ייאמר לזכות מיאמי שידעו לתת לנו רק טיפונת מהרומן בין קלי דוקיין והשוטר ההוא בסוף התאבד, והרומן בין נטליה כפרה עליה ובין דלקו. ייאמר לזכות ניו-יורק שידעו לתת לנו רק טיפונת מהרומן בין דני ללינדזי. ולאס וגאס שזו הסדרה הכי אהובה עלי מה-3 התלכלכלה עם הרומן המשעמם הזה... אולי עכשיו שגריסום יהיה חרמן רצח, הפרקים יחזרו להיות מעניינים כמו שהיו שהוא אשכרה התעסק בזיהוי פלילי ולא בזיון לילי
והמשפט האחרון הוא בהשראת קורס שיש אצלנו בנושא טכנולוגיות בנושא ניטור וזיהום אוויר... או בקיצור זיהום אוויר... שכולם קוראים לה כבר בשם חיבה : " זיון אדיר"

זה חרא של דבר להגיד ../images/Emo58.gif

העונה הייתה טובה עד עכשיו, וזאת הרגשת החמצה מסויימת ששרה עוזבת. זה לא עסק בזיון לילי בכלל. זה הפרק היחיד שבו יש את המגע הזה ביניהם, הנשיקה הזאת. סליחה ממש שבמיאמי זה לא היה ברור שהורשיו היה דלוק אש על התחת של גיסתו.

Marg H

New member
../images/Emo3.gif

תראי איך שהצגת את זה קצת חסר רגשות, אבל גם לי הרומן הציק קצת ><

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gifאני חושבת שאתה ממש טועה

קודם כל לי אישית ממש עצוב שהיא עזבה. אני חושבת שהיא באמת דמות הכרחית ויהיה לי עצוב להמשיך לראות וגאס מבלי שהיא תהיה שם. עכשיו, GSR זה דבר שקיים כבר מהעונה ה-1. זה אולי לא היה גלוי כמו עונה 7 אבל זה בהחלט היה קיים. מיאמי- אם אני מבינה נכון..[ואני מקווה שאני מבינה נכון] קלי הייתה עם איזה בלש.. שהם נפרדו בגלל אריק שבטעות אמרה לסינקלר שהם יוצאים...ואריק די רוצה את קלי.. ונטליה..לפי דעתי ריאן רוצה אותה...אבל כמובן...רק לפי דעתי. וניו יורק- להגיד שנותנים רק *טיפונת* מהיחסים בין דני ללינדזי זה שקר מוחלט. אני בהחלט פאנטית של ד/ל ויש בינהם הרבה יותר "אקשן" מאשר כל ה-8 עונות של וגאס ביחד. לדוגמא עונה 2 פרק 15-דני התערב על לינדזי שהיא לא תאכל ת'ג'וקים..והיא גם אכלה אותם וגם הם ישבו וצחקו. פרק 16- דני ולינדזי עובדים על שני מקרים שונים לגמרי ולינדזי מבקשת מדני שיבוא ויעזור לה עם המקרה שלה [בסיטואציה שבה הוא צריך להרים אותה ולעבור איתה "מיני גינת פרחים" בגג של בניין] פרק 21 -Danny:"Tell me you know a little something about football,please" Lindsay:"Is that so hard to believe?" Danny:"No. It's dangerous. I might ask you to marry me" פרק 24 דני שואל את לינדזי בבית חולים אם היא צריכה שהוא יקפיץ אותה הבייתה. עונה 3-פרק 2 הוא מחבק אותה,פרק 3 היא מנפנפת אותו...אחרי שהיא אומרת לו שהיא מחבבת אותו.מאוד. פרק 14 היא משאירה לו מכתב שהיא נוסעת למונטנה פרק 18 הוא נוסע למונטנה ומחזק אותה במשפט,היא שמה עליו ת'ראש והם כמעט מתנשקים. פרק 24 הם שוכבים. עונה 4-פרק 2 דני מסכן את חייו בשביל הוקס ולינדזי דואגת לו בטירוף..פרק 3 הדיון המפורסם על הבאטמוביל ומאכ 5 פרק 6-עובדים על מקרה משותף באמיטיוויל,לונג איילנד פרק 7- עובדים ביחד על המקרה...הרבה חיבוקים..רמיזות..נגיעות...[אושר עילאי בשבילי...
] ואחרי כל החפירה על ניו יורק...אני חייבת להגיע ששוב,לדעתי רומן בסדרות זה דבר הכרחי. זה עושה את הסדרה הרבה יותר מעניינת,והכנסה של אנושיות.זה דבר טבעי ובסיסי שקולגות בעבודה "יגלו עניין" אחד בשני...ובגלל שזה לא התוכן העיקרי של הסדרה זה לא מופיע כל הזמן,אלא רק כפרט שולי. זהו. [פיואו. עכשיו אני יכולה לנשום..
]

deathcaster

New member
סליחה

לא הבנתי היכן הטעות שלי ? אולי התכוונת שיש לך דעות שונות משלי... אבל לא שאני טועה. ולגבי קלי, אני לא מדבר על העונה הזו, מדובר על לפני 2 או 3 עונות עם הבלש ג'ון הייגן. רומן בסדרות הכרחי אולי עבורך.

Forever Odd

New member
../images/Emo58.gif עונה 8 פרק 7

וואו, כרגע סיימתי לראות את הפרק וזה אחד מהפרקים הכי טובים שראיתי.. קודם כל, מבחינה של תסריט הפרק הזה היה גאוני וגם המשחק של הדמויות היה מצויין... אני לא מסכים אם מה שכתבת, שרה היא דמות מצויינת והרומן שלה אם גריסום הוסיף הרבה, הסידרה לא עוסקת רק ברצח ובפיעינוחו אלא גם באיך שהדמויות מקבלות ומטפלות בנושא וכשרה עוזבת אחריי שהיא נשברה זה היה גאוני.. אבל עצוב.. שרה הייתה הדמות האהובה עליי

deathcaster

New member
תגובה

תירגעי אחותך
אני גבר עד כמה שבדקתי
והסדרה לא תפול, עובדה... פרק 8 הוא אחד הטובים ביותר שראיתי !

xXx Shiraz xXx

New member
מה?? איזה שוטר שהתאבד היה עם קלי?

מה ג'ייק בארקלי כאילו? הוא מתאבד מתישהו? למה?!!!!!!!!!!!! הוא הכי חתיך בסדרהההההה

A D u d a

New member
../images/Emo58.gif אני לא מאמינה

אני לא מאמינה ששרה באמת עזבה.... אחד הפרקים הכי עצובים ומרגשים בCSI. היא חייבת לחזור, הסדרה לא אותו הדבר בלעדיה חוץ מזה... איך היא יכולה לוותר על להתנשק עם בילי ככה?

למעלה