CSI LV פרק 5 עונה 6

הדמר

New member
CSI LV פרק 5 עונה 6

היה פרק ממש נחמד, אהבתי את סגירת המעגל ז"א שדברי קאסי בהתחלה הם גם בסוף.... ועכשיו למי שאמרה לי שזה הפרק הכי מדובר בעונה הזו, אז לא הבנתי למה....

נכון מאוד...

מישום מה אני חושב גם שהעונה הזאת הכי טובה בינתיים..ממש מעולה...אני אוהב אותם..את כל סדרות csi למינהם....זה עושה לי טוב בלב מישום מה...

אני נורא מכור לזה...חחח...

אין פרק או עונה של csi שהפסדתי אין....ואני מכור לסדרות האלה ברמות מטורפות...אני פשוט אוהב אותם..אין עליהם.. הלוואי שכל החיים יהיו תסדרות האלה....חחח אויי אני קצת מגזים...אבל אני מכור...יש משו בסדרות האלה שמרתק אותי ולא נותן לי לזוז מההתחלה עד הסוף..אני ממש אוהב אותם...אבל הכי הכי חשוב...אני אוהב אותו

DeepThoughts

New member
אני חושבת שזה היה אמור להיות

הפרק הכי מדובר כי בתסריט המקורי היה אמור להיות BIG שרה וגריסום thing אבל ויליאם פיטרסן לא יכל להצטלם.. אז לא היה

cherryblossom

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שהתכוונתי. לפני (ואחרי) הפרק היו המון ספוילרים בקשר לסצנת GSR מאוד גדולה שלפי שמועות הולכת ככה: שרה, גריסום וגרג ישנים במלון, גריסום בחדר עם גרג ושרה לבד. בלילה גריסום בא לחדר של שרה ואומר שהוא לא יכול לשון בגלל שגרג נוחר ושרה מכניסה אותו. אז התמונה חשוכה ושומעים התנשמויות והתנשפויות ובתמונה הבאה זה כבר בוקר ורואים את גריסום קורא עיתון ואת שרה יוצא מהמקלחת החלוק. בסופו של דבר וויליאם בכלל לא השתתף בפרק בגלל מוות של קרוב משפחה, אבל גם אם הסצנה לא הייתה היא עדיין גרמה למהומה די גדולה, וזה בכלל לא אומת שבאמת הייתה אמורה להיות סצנה כזאת.

פרק יפה

-אהבתי את הדיבור של קאסי ברקע, זה מאוד הוסיף לדעתי. -טינה יוקו אונו
. וראבק, תנו זמן מסך לגרי. מה נסגר. -חבל שוויליאם לא השתתף בפרק, זה באמת יכל לתרום המון לפרק והוא היה יכול להיות מעבר ל"הפרק בו ניק קצת השתגע".

יש להודות גם....

שהוא ניראה טוב....גם הכושי שכחתי את שמו.. עכשיו אני לא יודע אם שמתי לב לזה או לא..ואני צריך שאתם תענו לי על זה.... שמתי לב שבזירת הפשע יש יותר שחקנים מאשר בניו יורק ומיאמי...נכון? ראיתי טוב? או שסתם דימיינתי..? ואני מתכוון לשחקנים הקבועים...

ועוד שניים...

שלפי דעתי נועדו להיות בעל ואישה..הם כ"כ חמודים יחד..חחחח ויפים יש לומר...ראיןן פי אלף יותר חתיך מספידל....

cherryblossom

New member
נחמד

אבל למה לשרשר לפה? זה שירשור של פרק מסוים. אתה לשים תמונות? תפתח שרשור תמונות, כי ככה זה גם קצת תמוהה וגם הורס את השירשור המקורי.

למעלה