CSI מיאמי , עונה 5, פרק 7 !!!

CSI מיאמי , עונה 5, פרק 7 !!!

פרק 7 - אוקטן גבוה - High Octane בחורים חובבי סיכונים מפגינים פעלולי רכב במגרשי חניה ברחבי מיאמי. הטוב שבהם טס, כשרגליו על ההגה וראשו מבצבץ מהגג, לעבר כבל חשמל שתלוי באוויר, וראשו נערף.החקירה מובילה אל יזמית צעירה ושאפתנית שמוכנה לנצל כל היבט בטבע האנושי כדי להגיע לקהל שלה באינטרנט ראיין מסכים לסבול בקרבתו צלם סרטי תעודה שנשלח מטעם העירייה להעלות את קרנה של מחלקת הזיהוי הפלילי. ראיתי את הפרק הזה, זה נראה כאילו כל השחקנים הנילווים שם הם ערסים מפרדס כץ, איזה פרק זוועתי. בלאט... אגב, בזמן האחרון לא יוצא לי לראות CSI בכלל, לא NY ולא מיאמי, כי פשוט אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :| שיהיה שבוע טוב לכולם

עזבי, כל שנה להחליף ניק?!

את יודעת שבתפוזונה האלה להחליף ניק זה יעני לפתוח חשבון חדש, על מייל חדש, והכל חדש, אי אפשר לשנות ניק באותו חשבון... כמה מיילים את רוצה שיהיה לי בשביל תפוז? "וואלה מייל" כבר סובלים ממני. יש להם שרת אחד שלם רק בשביל המיילים שלי
עם "יוני יוני היחיד" אני יכול להיות פה שנים
עד שנזדקן ונגלוש לכאן מחדר המחשבים של "משען"

חחח כן נכון!!!

אם רוצים לעשות גמד או סתם לכתוב בפורום כאנונימים צריך ללכת עד לגוגל או לנענע כדי לפתוח מייל פעם זה לא היה ככה חוצפה. וחח איך אתה גדל אלוהים

trigotrigo

New member
זה לא נועד כדי למנוע מכם ליהנות.

זה נועד למנוע מטרולים (בעצם אביה, את סוג של טרול, לא?
) לפתוח כינויים כמו פטריות אחרי הגשם ולהציף פורומים.

hitchhiker218

New member
ללא ספק, הצלחת לגרום לזה להשמע גרוע יותר.

טרול חמוד? מה אני יצורים הערומים עם השיער הסגול?... יש!

trigotrigo

New member
כןןןןןןןןןןןןןן בדיוק כאלה

כמו שבגן היינו משחקים איתם

hitchhiker218

New member
הוו כמה נחמד...

ועל אף הנחמדות בה אתה מציג את הדברים, אני לא חושבת שאני הטרול של הפורום הזה... אולי.. אבל לא לגמרי

trigotrigo

New member
חס וחלילה ../images/Emo13.gif

אני מבקש לציין לשבח את פעילותך בפורום. את רק תורמת פה.

hitchhiker218

New member
פעם תרמתי יותר...

אני לא חושבת שהיום אני מוסיפה משהו.?....תודה בכל זאת:)

trigotrigo

New member
וואו אבל אני זוכר את השרשור ההוא

איזה קטע שעברה שנה מאז

למעלה