CSI וCSI מיאמי חוזרות!

CSI וCSI מיאמי חוזרות!

העונה השנייה של CSI והעונה השנייה של CSI מיאמי מגיעות להוט אקשן! היום ב21:00: CSI מיאמי. לאחר מכן ב21:45: CSI. אל תחמיצו! זאת גם הזדמנות מצוינת לאלו שעדיין לא צפו בתכניות הגאוניות הללו להיכנס לאטרף...! התכניות ישודרות מדי יום שני ורביעי בשעות שציינתי. שידורים חוזרים יתקיימו מאוחר יותר באותו לילה.

rds15

New member
שאלה (אם אתה יודע)

הסדרות ישודרו פעם בשבוע או פעמיים כמו בזמן העונות הקודמות? ויהיה למחרת שידורים חוזרים?

../images/Emo128.gif

הוט אקשן זה כאילו סינמה 3

אני חייב להגיד שאני מופתע לטובה

מהעונה השנייה של CSI מיאמי... לפי הפרק הראשון העונה השנייה הולכת להיות מתוחכמת יותר, אפלה יותר, ומותחת יותר... פתאום אנחנו רואים שלהורישיו קיין יש קצת יותר רבדים מאשר לספר בדיחות קרש מטופשות בפתיח הפרק (שאגב, הוא לא סיפר הפעם!
) בכלל, היה פרק טוב מאוד. ואני במקום הורישיו הייתי כבר רוצח את הטאמבל ההוא... דמט הוא היה כל כך מרגיז!
את CSI לדאבוני לא ראיתי, אבל אני אקליט את השידור החוזר היום ב 2:35 ואצפה לי מחר או מחרתיים...

ואם CSI מיאמי אפלה יותר

בעונה השנייה, אז הרי CSI הפכה בעונה 2 להיות קלילה ומשעשעת יותר... פרק הפתיחה היה נחמד, אבל אני העדפתי את זה של מיאמי.

פרק ענק במיאמי!

העונה השנייה הרבה יותר טובה מהראשונה... סוף סוף הסדרה הזאת מוכיחה את כל הבאז סביבה!

ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פרק מבריק בCSI...! פשוט גאוני! מצחיק, מתוחכם, מפתיע, מעלה מחשבות... פשוט תענוג לא נורמלי.

rds15

New member
../images/Emo45.gif היה פרק מעולה אתמול

וגריסום כמובן היה מעולה אהבתי שהמוות של הנערה נוצר בעצם כתוצאה של כמה אירועים אקראיים שלא קשורים אחד לשני... וההורים היו מעצבנים בסוף שהם לא האמינו לגריסום שהבת שלהם מתה בתאונה ושהיא לא באמת נרצחה... קרציות...

למעלה