CSI השבת

../images/Emo150.gifהשבוע ב CSI ערוץ 1. ../images/Emo150.gif

אהלן כולם... אמממ.... בלי הרבה דיבורים.... CSI ערוץ 1.... תהנו !!! [ניו יורק] - רביעי 22:35 - פרק עשירי: "קמלוט על גלגיליות" – בזירת החלקה שם מתקיים דרבי גלגיליות, שחקנית מובילה ואהודה ששמה "היא שונאת אותי" נמצאת מתה לאחר התכתשות על המסלול. הצוות מניח שמי שרצחה אותה קינאה בהצלחתה, אבל המניע שנחשף שונה לגמרי, אף שגם הוא קשור להצלחה. במקביל נחקר מותו של סופר מבטיח – ומרושש, שגופתו נמצאת בסמטה ועליה כתוב הפרק האחרון של ספרו. [מיאמי] - מוצ"ש 23:00 - עוד 4 פרקים לסיום העונה הרביעית ואז עונה 5.. אמאאאאאאאא
פרק עשרים ואחד: "DEAD AIR" הצוות מנסה לאתר אישה שנחטפה וחייגה מהפלאפון שלה מס' שגוי. מריסול עומדת בפני החלטה קשה והורשיו מנסה לעזור לה נטליה מופתעת כאשר ריאן מבקש את רשותו של דלקו לצאת עמה לפגישה. תהנוווווווווווווו !!!!

../images/Emo208.gif היום ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקק

[ניו יורק] - רביעי 22:35 - פרק עשירי: "קמלוט על גלגיליות" – בזירת החלקה שם מתקיים דרבי גלגיליות, שחקנית מובילה ואהודה ששמה "היא שונאת אותי" נמצאת מתה לאחר התכתשות על המסלול. הצוות מניח שמי שרצחה אותה קינאה בהצלחתה, אבל המניע שנחשף שונה לגמרי, אף שגם הוא קשור להצלחה. במקביל נחקר מותו של סופר מבטיח – ומרושש, שגופתו נמצאת בסמטה ועליה כתוב הפרק האחרון של ספרו.

CapitanSparrow

New member
זה הפרק עם נעה תישבי.

פרק בסדר...אבל לא שווה מספיק בשביל שאפסיד בשביל את הפרק הראשון של עונה 2 של קרוב לבית!!!

וואיי ניו יורק היה ממש טוב ../images/Emo13.gif

אחלה של פרק היה.... גם היה הרבה מנגינה יפה כזאת ברקע כל פעם.... דרמטי משהו.... וסחטיין על האנגלית של נועה תישבי חחחח...
אחלה פרק בקיצור... וחשבתי לעצמי ש... מה הם באמת כתבו כ"כ הרבה על הקירות ועל הגוף של הבנאדם רק בשביל הסדרה?!?!?!
בטח כמה זמן זה לקח חחחח

We Never Close

New member
שונאת את נועה תשבי!! יאקיאקיאק

הפרק היה ממש בסדר, דני אפילו היה קצת חמוד מידי פעם. ובאמת כתבו המון על הקירות וכל זה, משקיענים

../images/Emo208.gif היום מיאמי !!!!!!!!!!!!

[מיאמי] - מוצ"ש 23:00 - עוד 4 פרקים לסיום העונה הרביעית ואז עונה 5.. אמאאאאאאאא פרק עשרים ואחד: "DEAD AIR" הצוות מנסה לאתר אישה שנחטפה וחייגה מהפלאפון שלה מס' שגוי. מריסול עומדת בפני החלטה קשה והורשיו מנסה לעזור לה נטליה מופתעת כאשר ריאן מבקש את רשותו של דלקו לצאת עמה לפגישה.

איזה פרק חמוד של מיאמי ../images/Emo3.gif

היה אחלה סיפור עם הקטע של החטיפה.... והברמן הזה שהיה שותף לחטיפה זה שסיפק את האוזן מישום מה הזכיר לי את ליאור מילר חחח
לא יודע למה... והקטע הזה בין נטליה ראיין ואריק היה מה זה דבילי.... שלושה מסטולים
וכמובן, הGSR של מיאמי
אייץ' ומריסול, איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אחלה פרק, בקיצור !!!!

xXx Shiraz xXx

New member
נטליה יצאה זונה. אם הייתי במקומה הייתי

נשארת בבית ולא יוצאת עם אף אחד.

xXx Shiraz xXx

New member
אמת, ולמרבה האבסורדיות אחותה אניה

רצתה להיות דוגמנית, למרות שאני ממש מתביישת לומר שנטליה היא היפה מבין שתיהן (כן, אני יודעת שיש שלישית. לא אכפת לי מכריסטין)

hitchhiker218

New member
בעונה חמש אתה תגלה

שיש לנטליה אחיות ושהן קשורות בכל מיני דרכים לעללילה... לפחות בפרק מסויים.... אני פשוט לא רוצה לתת לך ספויילרים

hitchhiker218

New member
תתחנן!!../images/Emo11.gif סתם....../images/Emo58.gif

בפרק של השבוע שעבר במיאמי, אחותה של נטליה(אניה) שרוצה להיות דוגמנית, נחטפת ע"י הצלם שלה וכולם מחפשים אותה ובלה בלה בלההה....... בקיצור בסופו של דבר לH היה קטע נחמד בסוף שהרוצח רץ עם אניה וחושב שהוא ברח לH ואז H בא לו מאחורה עם אקדח לראש במשפט כזה(לא מדוייק בל בערך:"תעזוב את האקדח לפני שאני מפוצץ לך את המוח"... משהו בסגנון
פרק חמוד...

חח מיאמי מיאמי... חולה עליה....

אמממ נישאר עוד 4 פרקים לעונה 4 בערוץ 1 . ואני בספק אם הפעם ישדרו את עונה 5 מיד בסיומה כי עונה 5 עדיין לא הסתיימה ב HOT אז אין לי מושג מה יהיה. אני מקווה מאוד שבכל זאת ישדרו אותה .

למעלה