Crows Zero+המלצות

eini3

New member
Crows Zero+המלצות

מישהו ראה את הסרט הזה? אשמח לתגובות עליו... דבר נוסף- היום סיימתי את גונג, מה שאומר שהתפנה לי זמן לסדרה חדשה : ). יש לציין שממש סבלתי מגונג (עשה לי כ"כ מצב רוח רע... לא אפרט למה מחשש ספוילרים ) , ולכן אני מחפשת סדרה קלילה וחמודה, משהו בסגנון קופי פרינס. ממש אשמח להמלצות!!

kriefe

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה לך... את בטוחה שראית Goong ולא GoongS
לגבי הסרט - וואלה לא מכירה... כרגע
תני קצת זמן ואני אחזור אלייך...

eini3

New member
כן,כן ראיתי את the emperial household (ספוילר

וזה ממש דיכא אותי : ) חצי מהזמן פשוט קיוויתי שמשהו יקרה... וכלום לא קרה עד פרק אחד לפני הסוף בערך... יש משהו שמח לראות? עדיף קוריאני... מה עם קים סאם סון? זה קליל כזה? נחמד?

kriefe

New member
אם לא ראית סאם סון

אז... פאלי, פאלי... זה בהחלט נחמד מ-א-ו-ד

סאפירוש

New member
תראי סאם סון!! היא כל כך מדהימה!../images/Emo13.gif

אני לא מפסיקה להזכר בה, כמה שהיא טובהD: גם רומנטי, גם מצחיק מעט.. פשוט-דרמה קוריאנית
תגידו...באונליין יש תרגום לעברית? X|

DanieLushka

New member
אני אישית רק בפרק השלישי, אבל כבר הספקתי

לוותר על הסדרה. זה איטי מדי בשבילי. $_$

eini3

New member
כן, זה איטי מאד

ומאד מתסכל... 3 פרקים לפני הסוף שאלתי את עצמי איך לעזאזל הם הולכים לפתור תסיבוך הזה שהם עשו רק ב-3 פרקים? זה נמרח ומעיק... וחבל, כי הרעיון מקסים... אז בכל אופן, אני זקוקה להמלצות : ) משהו חמוד, שמח וקליל...

DanieLushka

New member
אמ, אני לא אוכל לעזור לך בדרמות קוריאניות

אבל אם בא לך משהו יפני ממש מצחיק וחמוד: Hanazakari no Kimitachi e או פשוט hana kimi יש שתי גרסאות, אחת טאיוונית ואחת יפנית. אישית צפיתי רק ביפנית ובנתיים היא הדרמה שהכי אהבתי.

eini3

New member
אני כבר בפרק 7 של hana kimi היפנית

זה כל כך משעשע, וממש עושה לי טוב. כמובן שבהשוואה לסדרות קוריאניות זה ממש הזוי וקומי, אבל זה כ"כ מהנה... והקטעים הדרמטיים יפים ומרגשים. אם כבר הזכרת את הסדרה הזאת- אז איך קוראים לשחקן שמשחק את הראש של dorm 2? ומה הפירוש של השם של הסדרה? יש עוד סדרות כאלו?

DanieLushka

New member
For You in Full Blossom

לשחקן קוראים Mizushima Hiro. אממ, ת'אמת שעד עכשיו נקלתי רק בדרמה אחת שיותר אהבתי, לצערי. XD וקוראים לה My Boss My Hero. נאגסה טומויה, יהלום וeye candy לא קטן.
סדרה פשוט אדירה!! אין, אם שואלים אותי מה דרמת החובה, אז זאת היא. קורע מצחוק, נאגסה שחקן מעולה והיא גם ממש מרגשת, חובה צפיה. יש את nobuta wo produce שהיא ממש לא קלילה כמו האנה קימי, ויש בה קטעים שאת מתעצבנת על דמויות, אבל אותי אישית היא ממש הצחיקה והיא בין האהובות עליי. . יש את nodame. שהמילה קלילה כנראה המוצאה בשבילה. עכשיו יש איתה כמה בעיות: 1. כמו שבועז אמר פה לפני כמה זמן הדמויות יחסית פלקטים, הם פשוט עשו סדרה נורא מצחיקה עם שטויות של יפנים ובלי תוכן (אגב אם לא אוהבים כל-כך הומור יפני או סגנון של מנגות\אנימות אני בספק אם תתחברי) 2. לוקח דיי הרבה זמן עד שקורה משהו בין שתי הדמויות הראשיות, למרות שלי זה לא הרגיש מעיק.
מצד שני.. טאמאקי הירושי
משחק שם, ואישית עוד לא הנחתי עיניים על מישהו יותר מושלם. XD יחי השטחיות! עכשיו כשאני חושבת על זה, זה ממש עצוב. ]: בא לי עוד סדרה ברמה של מיי בוס או האנה קימי, ואני אפילו שוקלת לראות אותן מחדש. |: מישהו! יש המלצות לדרמות מצחיקות באמת?

eini3

New member
התחלתי את My Boss My Hero

ומשום מה זה נתקע לי בסוף הפרק הראשון. נראה ממש נחמד, השאלה היא אם הסדרה מתפתחת לקומדיה חביבה שכזו, או לסתם דרמה מעפנה
... תודה על ההמלצה!! ואכן, השחקן הראשי די מהנה לצפייה : )

DanieLushka

New member
זה הופך למשהו דרמתי ועמוק יותר יחסית אבל

לא מעפן לטעמי ועדיין מאוד מצחיק.

DanieLushka

New member
^^ אני ממש שמחה לשמוע. כבר המלצתי על זה

כאן בעבר אבל לא ממש התייחסו להמלצה לצערי. וזו באמת סדרה מעולה.

Love chan

New member
אני ראיתי ../images/Emo58.gif

ואישית לא אהבתי. לא יודעת, אין ממש עלילה חוץ מ-מכות- -דם- -עוד מכות- כל עניין ה"הוא רוצה להתעלות על אביו" די דפוק לדעתי, והם ביססו את כל הדם שנשפך שם (אם זה ממנו או מאחרים) על הסיבה הזו... ולא יודעת, זה פשוט נראה מוזר. גם המון שאלות נשארות פתוחות: מה הלך עם אבא שלו? האם הוא קיבל אותו בסוף? אחרי שהוא מנצח את הדמות של יאמאדה-שאני-לא-זוכרת-את-שמה, מה הולך אח"כ? איך הבית ספר נהפך להיות כזה? באיזה חלק של כל המכות-כנופיות-עניינים המורים שם מצליחים ללמוד?
הדמות היחידה שאיכשהו התפתחה שם זה של הגאנגסטר שעזר לו ומת בסוף, זה והרבה דם וגשם. הרגשתי שבזבזתי שעתיים מחיי, אפילו בשביל אוגורי צ'אן זה לא היה שווה. S=

Love chan

New member
ללמוד=ללמד. ותגובה ללא ספוילרים:

חבל על הזמן שלכם, עדיף להשקיע אותו על סרטים שיש בהם קצת יותר מ-רק- דם.

למעלה