crown dinner 7feet

בלינלי

New member
crown dinner 7feet

אני ואחי רצינו לקנות שולחן ביליארד לבית אבל מאחר ואין לנו מספיק מקום אז חשבנו על השולחן הזה . האם כדאי לקנות את השולחן לבית שישמש גם כשולחן אוכל וגם שולחן ביליארד? האם מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? תודה.

eVeR WiSH

New member
עכשיו 9BALL יהרוג אותך

אני חושב זה נחמד אבל זה יהרס דיי מהר לדעתי בגלל כל הפעמים שתורידו את המשטח העליון

9ball master

New member
../images/Emo6.gif

בעיקרון ישנם שולחנות מאד איכותיים שבאים עם משטחים מכסים ומאפשרים דו שימושיות של השולחן. אני דיי בטוח שזה לא המקרה.... תראה מדובר בהשקעה דיי גדולה ואני אישית לא חושב שכדאי להתפשר כשמוציאים סכומי כסף כה גדולים. או שתלך על שולחן איכותי (והגודל הוא לא פונקציה של איכות, יש שולחנות 7 פיט המיוצרים באיכות גבוהה מאד) או שתוותר על הרעיון. רק דעתי...

בלינלי

New member
תשובה

הלבטים שלנו הם בין שולחן מתקפל לבין השולחן הזה... חוץ מזה השולחן עשוי משיש ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות איכותי. מה גם שהם מספקים 7 שנות אחריות ( השולחן הירוק או ביליארד סנטר) כך שאני מאמין שהמנגנון של הפתיחה והסגירה לא יישחק. אבל זוהי דעתי ואתם כאן המומחים. דיברת על שולחן איכותי- אתה יכול לצרף לי לינק כדי להיכנס לפרופורציה? האם מוכרים שולחנות איכותיים מן הסוג הזה בארץ? איפה? שוב תודה!!

9ball master

New member
לא מוכרים בארץ...

אם זאת החלטה בין מתקפל לבין השולחן הזה על לך על זה, לפחות יש לו שיש ולא פלטת עץ....

9ball master

New member
הנה משהו נחמד....

http://www.chevillotte.com/fr/video/preview.flv תורידו את הסרטון הזה, שולחן מעניין

shai Eisenberg

New member
יופי שגיא...

הלכת על שולחן CHEVILLOTTE. הם מתמחים בשולחנות CAROM בעלות ממוצעת של מעל 10,000 יורו. הם נחשבים לשולחנות הטובים ובטוח שהיקרים ביותר

eVeR WiSH

New member
והכי יקר../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה