Crossing Jordan - ג'ורדן

Hentaiman

New member
Crossing Jordan - ג'ורדן

הסדרה Crossing Jordan היא סדרת מתח משטרתית מעולה בכיכובה של ג'יל הנסי ("חוק וסדר") שמשודרת ברשת NBC כבר עונה 5 מצליחה ביותר, עוד בסדרה משתתף שחקן הקולנוע ג'רי או'קונל ("אמריקן גאי", "גולשים בזמן", "המשימה: מאדים", "צילומי גוף") ובחיים לא ראיתי שהסדרה שודרה בארץ, רק לאחרונה ראיתי במסך המפוצל ש"ג'ורדן" (השם העברי כנראה...) העונה השלישית היא הבאה שצריכה להעלות בארץ אך אין תאריך ואין אפילו ערוץ, בגלל זה אין לי מושג גם איפה שידרו את שתי העונות הראשונות והייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהעונה השלישית שכרגע אין לה תאריך או ערוץ שידור תשודר ב-YES+ או איזשהו ערוץ YES? והאם יש סיכוי לשידור שתי העונות הקודמות? עוד סדרה שלא ברור לאם זזה היא My Wife & Kids בכיכובו של דיימון וואיינס ("מרסי X", "חסין אש"), סיטקום משפחתי פרוע במקצת עליו אחראים יוצרי "מת לצעוק" שזכה ל-5 עונות ושוב לפי המסך המפוצל, העונה השלישית היא זאת שתשודר הבאה אך אין זכר לערוץ ואין לי מושג איפה שודרו שתי הקודמות, אז האם יש סיכוי ש-YES ירכשו גם את הסדרה הזאת ("המשפחה שלי" בעברית לפי המסך המפוצל)? שימו לב, ש-Crossing Jordan המעולה נמשכת וכנראה תמשיך לעונה שישית עם רייטינג סביר, השחקנית ג'יל הנסי אמרה שנהנית מאוד ולא רוצה להפסיק עכשיו, מה שאומר שזה יכול להיות לרעתה אחר-כך, כמו ש-NBC עשו ל"תהרוג אותי וזהו!", 6 עונות בהצלחה, ובמקום לעשות סיום גדול בשביעית, פשוט קטעו אותו לפני ששודרו כל פרקי העונה השביעית סתם ככה... חבל מאוד, חבל שזה מה שיכול לקראות ל"ג'ורדן", בלי סיום הולם... בכל מקרה, אשמח לדעת אם יש ל-YES עניין לרכוש את הסדרות?

assafTV

New member
שתי העונות הראשונות

שודרו בעבר בערוץ 10, כדאי לפנות אליהם בשאלה האם הם מתכוונים לשדר גם את העונות הבאות. לא ידוע לי על כוונה של גופי שידור אחרים לרכוש את הסדרה.

gilriv

New member
בהצלחה אתה זקוק להרבה סבלנות

ערוץ10 זה כמו ערוץ2 עכשיו ; מבטיחות הרבה דברים -ואחר כך דוחה הזה לשבוע גם השעות מעבירה מדי פעם היו זמנים שהיא רכשה את הכול ?נגמר לה המזומנים אבל יש לה הפקות ישראליות כמו הדוגמניות ?שנגמרת מחר תודה לאל

למעלה