CROSS DRESSERS

נימשון

New member
CROSS DRESSERS ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

ביום חמישי הייתי במועדון הדיווה והשאלה היא תוצר ישיר של ההופעה ושל קריאת חומר בנושא לאחר מכן. נאמר והכרן בחור, יצאתם כמה וכמה פעמים הכל נחמד טוב ויפה ואז לאחר כחודש כשאתן בדירה שלו מחפשות מגבת להביא לו למקלחת כי שכח אתן מגלות בארון הבגדים שלו בגדי נשים. ברור קצר איתו מעלה כי הוא cross dresser יענו גבר שחובב בגדי נשים ולכן לובש אותם אבל במקרה הזה הוא עושה את זה רק בביתו שלו. הוא כמובן שומר את הסוד הגדול שלו מרוב האנשים סביבו כך שאת בין היחידים שיודעים על זה. מה עושים
(ותודו שזה מקורי לאללה
)

נימשון

New member
אפרופו מקורי

השאלה מקורית לפורום שלנו אך נלקחת בשינוי קל מפורום אחר...

sigal38

New member
../images/Emo31.gifמלווה כמה משלי ו...........

בורחת כל עוד נפשי בי..... אני מחפשת גבר ולא אחד שיתחרה בנשיות שלי

MaYcHuK

New member
לא נמשכת לסטיה כזו

כנראה שזה ידחה את הבחור ממני באופן שלא ניתן לשלוט בזה אבל אשמור את סודו עימי וכשישאל למה? לא אפרט לו.... בעצם בעודי עונה בשלילה עלתה בי גם תשובה אחרת הכול כמובן תלוי בכמה אני נמשכת אליו וכמה אני רוצה להיות איתו. במידה ואני ממש רוצה אז אנסה להתעלם מזה ואנסה להמשיך את מערכת היחסים ובשלב מאוחר יותר של מערכת היחסים במידה ולא יספר לי על זה לבד אני אפנה אליו ואעלה את הנושא. הרי אם עד הרגע שגיליתי על העניין הוא נראה לי נורמלי לכל דבר למה שאתייחס אליו שונה? למרות שברגע שנודע לנו מידע מסויים כל דבר קטן מחשיד אותנו וגורם לתשומת לב מיותרת ולפעמים לשווא. טוב נו אין לי מושג מה הייתי עושה נראה לי שאני נשארת עם תשובה ב'. ככה אני מכירה את עצמי . סורי על ההרהורים הפנימיים שלי כאן מולכם

למרות שכבר קבלתי

דברים שלא ידעתי שאני יכולה לחיות איתם בשלום נראה לי שיהיה לי קשה מאוד מאוד מאוד מאוד עם הסטייה הזאת... אם היית אומרת לי שאני מגלה את זה על ההתחלה, סביר להניח שזה היה מבריח אותי ומוריד לי את החשק לנסות אבל אחרי חודש, במידה וזה קשר שהתחיל טוב, כבר יכולים להיות מספיק רגשות שיטשטשו את העקרונות כך שלא יכולה להגיד בפה מלא מה הייתי עושה, בלי להתנסות במעמד שכזה. להגיד שהמחשבה עושה לי טוב? לגמרי לא להגיד שהייתי בטוח עפה משם? וואלה לא יודעת אבל זה לא היה עושה לי טוב בטוח זה די נורא בעיניי

למה לא תשאילי ממנו כמה בגדים חחח

שמעתי שדיויד בקהאם נוהג ללבוש את התחתונים של אשתו בזמן שהוא משחק כדורגל...גם איתו לא תצאי?

שתיכן חשבתן על אותה תשובה

סימן שצפוי לכם מנג' א טרואה עם סניור בקהאם.... עוד פרט מענין...סבא שלו היה יהודי והוא נימול.

אין מצב

נשואים זה מחוץ לתחום
כך שגם אם הוא יתחנן.. חחחחחחחחחחחחחחח סתם, האמת? הוא יפה ברמות אבל יש לי טעם אחר בגברים יפים מידי משעממים אותך צריכה פרצוף מעניין

אותך, אותי, אותנו

מה זה משנה בקהאם יהיה? זה הכי חשוב עם טבעת בלי טבעת כן הטעם שלי לא הטעם שלי שיחכה לי במיטה, אני כבר אחליט

run for your life

תגובה ראשונית, בלתי נשלטת אבל כשחושבים על זה... אין בכך דבר רע למעשה זה לא אומר שיש בעיה בזהות המינית זה לא שיש פיצול אישיות זה לא הופך אותו לאדם אחר, שונה מזה שהתאהבתי בו עד לפני דקה אז למה בעצם זה מפריע כל כך שאני רוצה לברוח? זה הרי בסך הכל פטיש אחד, מיני רבים, שקיימים היום. על הרבה פטישים אפחד לא מרים גבה והם יותר "מסוכנים" (הכוונה שהם משפיעים על מי שבסביבה ולא רק על האדם בעל הפטיש. נניח פטיש לרגליים...) זו דילמה לא פשוטה... אם אתקל בה במציאות, אני לא יודעת איך באמת אגיב. הרי לא אקום ואלך, כי זה לא לעניין/מכובד/מכבד. אולי מתוך אי נעימות אלמד לחיות עם זה ואתגבר על הסטינגה החברתית זה בסך הכל סטינגה, לא?

נכון

אנחנו לפעמים שוכחים שכמו שסטייה שלנו יכולה להראות לאחרים מוזרה למרות שאנחנו יודעים שהיא סתם הנאה ושעשוע, גם זה גם אמור להיות הפוך. הבעיה עם הסטייה הספציפית הזאת, שהיא קשה פסיכולוגית, כי אנחנו מעדיפים לא לערער את הזהות המינית שלנו, להרגיש נשים, ולדעת שהגבר שאיתנו הוא גבר.. ולכן קצת קשה עם העניין הזה, כי ברגע שאנחנו לא שותפים לסטייה זה מאוד קשה לקבל או להבין למה לעזעזל גבר רוצה להתהלך בבגדי אישה? כנראה שצריך ראש מאוד מאוד פתוח, ו/או פשוט להיות שותפים לסטייה כדי לקבל אותה.

../images/Emo45.gif

אכן הבעיה כאן היא ההיבט הפסיכולוגי שלה. השאלה כמובן היכן בדיוק הוא לובש את הבגדים עם מי ומתי אם זה שניה לפני שאנחנו נכנסים למיטה ולפתע מחזיה אחת על הרצפה, אני אמצא בבוקר שתיים + חוטיני תואם, כן... תהיה בעיה. לא יודעת, הכל בגדר ספוקלציה גם ככה.

oneheart

New member
ממ נשמע טוב. אפשר יותר פרטים?

איזה גובה עקבים? תחרה או ניילון זול? אההה זה דיון לבנות? טוב, אני לא אפריע :)

glitter8

New member
דוקא נראה לי... ש....

זה לא פוסל.... מחובר לצד הנשי שלו.... ואם לכן בא ללבוש בגדי קאו בוי אז גברים צריכים לברוח מכן? הייתי בוחנת עוד צדדים אצלו באישיות, אולי נבהלת בהתחלה....

למעלה