Crosby, Stills & Nash

Aeroguy

New member
Crosby, Stills & Nash

They're coming to my city, just bought tickets today - gonna see them live in a month. It's really cool - too bad its not w/ Neil, but anyway it's gonna be a great night... I have no idea how long they're show is gonna be, I know that when they toured with Neil lasy year they did mammoth 3-set shows, but i couldn't find any recent setlists of just the 3 of them. I wonder in they no Mannassas stuff as well. On the ticket it sais "Crosby, Stills & Nash, performing entire show", so there's not an opening band and it looks like it's gonna be a long, groovy show. Just thinking of a 65-year-old (or something like that) David Crosby, bald with a few long hairs, singing "Almost Cuy My Hair" - it's gonna be great!!!!

AeroTom

New member
מגניב

באמת ממש מעניין איך הם נראים\נשמעים\מופיעים כיום. בטח יהיו לא מעט שירים שמופיעים ב-Four Way Street ועוד כמה מקריירות הסולו של כל אחד. בכל מקרה זה עוד אגדות חיות לחוות בלייב. נצפה לסיקור אחרי ההופעה
מה התאריך?

melancholy man

New member
טוב הם לא נראים כבר משנות השבעים..

(במיוחד לא קרוסבי, שעם תוסיפו לו קצת ריבה, יכול לתפקד בקלות כסופגניה בכל ארוחת חנוכה שמכבדת את עצמה) אבל עדיין נשמעים מצויין, קרוסבי סטילס ונאש, עושים היום משהו שהוא בעיקר מופע נוסטלגיה של הסיקטיס ומשחזרים את "הלהיטים הגדולים" שלהם, הם יודעים בדיוק מה קהל ההיפים המזדקנים שמסרבים להתבגר שלהם רוצה ונותנים לו את זה בדיוק, זה לא משנה את העולם שלך, אבל נותן כך נדמה לי תמורה מלאה לכסף ועוד קצת. באמת יהיה נחמד לקרוא איך היה.

עבורי החלק של CSNY

הסתיים אי שם ב-1974 בסיבוב הגדול שלהם והאלבום הגנוז. אולי 1976 עם הקלטות של האלבום Long May You Run כשהקולות של קרוסבי/נאש נמחקו מהמאסטר הסופי. מעבר לשנים האלו CSN הם רק הופעת נסטלגיה לשנים עברו. אם אני הייתי הולך להופעה שלהם אז זה רק לסמן V על עוד אגדת רוק שראיתי לייב על הבמה.

למעלה