cressi sub

worried diver

New member
cressi sub

לחברי הפורום שלום! אני מבקש חוות דעת כללית על ציוד הצלילה של חברת cressi sub מבעלי נסיון, מאחר ונתקלתי לאחרונה בדעות שליליות מאוד על איכות הציוד שלהם, ומצד שני בהצעות קוסמות במיוחד לגבי דילים של קניית ציוד מלא.

קרייסי...

שלום לך worried שמי שירן ואני עובד בחברת "ימבטבע" ליפני זה שאני עובד שם אני צולל בעצמי וחשוב לי מאוד ביטחונם של הצוללים אז זוהי לא מודעת פרסומת! בשנה וחצי האחרונות שאני עובד בחנות הצלילה של ימבטבע אני מוכר ציוד רב של קרייסי , וכמו כן של חברות אחרות ,עד היום הרוב המוחלט של אילו שקנו אצלינו ציוד של קרייסי נהנים ממנו מאוד והוא מספק להם את שהובטח ועושה את תפקידו נאמנה ,כל אחד לפי הציוד האינדוידואלי שהוא בחר לפי צרכיו , קרייסי היא חברה ידועה וותיקה מאוד , ורמת הציוד שלהם גבוהה מאוד בעיני ואיכותית ביותר , אני אישית צולל עם מאזן של קרייסי ומאוד מאוד נהנה הן מאיכותו והן מנוחותו ואני צולל בכמות גדולה מאוד. בקשר לשירות ,לפי דעתי חלק מחברי הפורום כבר ביקרו ואף רכשו אצלינו ציוד אולי הם יענו לך לגבי השירות. אני מבחינתי עושה את מירב המאמצים שלקוחותינו יקבלו שירות מעולה תוך זמן קצר ככל האפשר , ובאיכות גבוהה מאוד! ובהחלט משתדל שכל לקוח יהפוך לחבר. לכל שאלה שתרצה להפנות אלי תוכל על גבי דפים אילו ואשמח לעזור. שירן

אילוניק

New member
אם זה לא פירסומת אז מה זה

מה הקשר בן ציוד צלילה לשירות מעולה השרות שלך הוא שרות מעולה לתייר או לצולל שקונה חבילת צלילה או סאפרי לא כמועדון צלילה עם מעבדת תיקון והלקוחות שהופכי לחברים הופכים לחברים בחוג משתמשי קרסי סאב לא הם הופכים חברים של ימבה טבע אתה טוען גם שהרוב שקנו אצלכם והדגש על הרוב המוחלט שקנו מרוצים כלומר אין מאה אחוז מרוצים ואלה שלא מרוצים אין התיחסות למה לא מרוצים בגלל הצבע או בגלל ................ אילוניק היפה I.H.B

אילוניק

New member
למודאג תפסיק לדאוג תתחיל לחשוב

אני אישית לא כל כך מכיר את חברת קרסי סאב אבל בכל זאת עונה לך משתי סיבות האחת התשובה לשאלתך נמצאת בשאלה שלך יש דעות שליליות אתה כותב והצעות קוסמות לדילים לציוד מלא והשניה למדתי על בשרי שאי אפשר לשלם על פיאט פונטו ולרצות לנסוע על מרצדס דברים טובים עולים שלא תבין לא נכון לא חייבים לקנות את הטוב ביותר באמצע יש ציודים ברמה יחסית גבוהה במחירים סבירים חוץ מזה בהצלחה עם תחילת הדרך בבחירת הציוד זה בהחלט לא כל כך קל אילוניק היפה I.H.B

קותי

New member
השאלה כללית מדי ואין לזה תשובה

חד משמעית. קרסי היא חברה המייצרת ומשווקת ציוד צלילה כבר הרבה זמן. יש לי והיה לי ציוד שלהם והייתי מרוצה ממנו, בעיקר המאזן שלהם שהיה לי נוח מאד. אני לא מכיר את הוסתים שלהם. בסך הכל כל מי שאומר לך: ציוד של חברה מסויימת הוא לא טוב, האזן לו בחשדנות. חברות שונות מייצרות פריטי ציוד מסויימים ברמה טובה ואחרים ברמה פחות טובה. עדיף לקבל חוות דעת ספציפיות על פריטי ציוד ספציפים.

אבי ע

New member
אכן כך. הערה נוספת ../images/Emo39.gif

יש להבדיל בין איכות הציוד לבין איכות השירות (ושניהם כמובן חשובים). למיטב זכרוני היו טענות על שירות ואדיבות כלפי היבואן והספק בחיפה. לעומת זאת השירות בחנות ימבטבע הוא אכן מעולה, בין לקרסי ובין למותגים אחרים, ועל כך אעיד גם אני וגם חברים רבים אחרים שנהנו ממנו.

ניב ד

New member
ציוד של קרסי

הציוד של קרסי נחשב ציוד טוב, אתה יכול לשאול את פליפר ונפתלי שצוללים הרבה מאד עם ציוד כזה. בכלל, יש מעט מאד ציוד בארץ שהוא ציוד גרוע - יכול להיות לא ברמה הכי גבוהה, אבל קשה למצוא משהו ממש ברמה נמוכה. הבעיה היחידה איתו היא שהיבואן הוא חנות ותיקה מאד בשם מיכלין בחיפה. כחיפאי לשעבר לא סבלתי מעולם את החנות הזו, יקר שם בלי שום פרופורציות, המוכרים אינם מבינים כלום בצלילה ועוד פחות בשירות, ובאופן כללי מקום מאד מאד לא מומלץ. ימבטבע לעומת זאת חנות חביבה וסימפטית מאד. מה שעליך לבדוק הוא כשאתה צריך שירות ו/או תיקונים/טיפולים איפה תקבל אותם, של מי האחריות וכן הלאה. מנסיון עדיין איש לא הגיע לרמת השירות של דוגית/סנפיר/שבא ים.

חי בר

New member
השירות ב-"מיכלין" ממש על"פ

המוכרים אכן לא מבינים כלום בצלילה. הייתי שם לפני שבועיים-שלושה וזכיתי ליחס ממש מגעיל. המוכר נראה כמי שלא ממש רוצה למכור משהו, חזר על המנטרה "אני לא יודע" איזה עשרים פעמים (הוא באמת לא ידע). אז עדיף שמי שלא יודע גם לא ינסה למכור (וזה נכון לא רק לציוד צלילה).

אבי ע

New member
כן, טענות אלה חוזרות ומושמעות

מיום ייסוד הפורום. נראה שהחנות הזו פשוט לא בנויה לכך, אלא לעבודה מול ספקים (למיטב זכרוני יגור דווקא היו מאד מרוצים ממנה). בכל אופן, למי שמקבל שרות על קרסי באזור המרכז מימבטבע זה לא צריך לשנות.

הולנדי

New member
עלות טיפול לווסת בימבטבע

לאחרונה יצא לי למסור 2 ווסתים לטיפול האחד של קרסיסאב, בימבטבע עלה לי 150 ש"ח, האחר מרס בדוגית עלה 140 ש"ח כולל התאמה לניטרוקס, נדמה לי שללא הכנה לניטרוקס המחיר 120 ש"ח. לידיעה.

צריך לזכור דבר מאוד בסיסי:

"מיכלין" סוליסט בתחומו בכל איזור הצפון. מעבר לכך, ציוד הצלילה הינו פריט מסויים במכלול שלם ורחב של מוצרי ספורט ופנאי המיובאים ומשווקים על ידו. אולי, אם הייתה לו תחרות בסמוך, היה דואג לשפר את הטעון שיפור. ואולי לא... אישית, כפי שניב הזכיר לעיל, ציוד קרייסי משרת אותי טוב והרבה (כולל שירות וטיפולים שנתיים במעבדה של "מיכלין"), ברור לי שיש ציוד ברמה גבוהה עוד יותר, אבל כאמור הקיים מספק אותי, בשלב זה. וחוצמזה, כלום ניתן להשוות את השירות הטוב/מצויין הנהוג במתחם בןיהודה-הירקון-נמל ת"א למשהו או מישהו אחר במדינה? הרי אם השירות הזה היה הסטנדרט אצל יבואנים ונותני שירותים אחרים ברחבי הארץ, הינו ניצבים גבוה בראש המדינות אשר בהן השירות הוא רמה ודרך חיים בפני עצמה. ואולי זוהי תולדה של התחרות (הבריאה) על ליבו של הצרכן? אולי...

למעלה