Creedence Clearwater Revival

Creedence Clearwater Revival

למה אין פה דיונים עליהם? להקה מדהימה. ראיתי שיש במאמרים ביקורת על דניים מהאלבומים שלהם אבל גם לאחר חיפוש בדפי הפורום לא מצאתי שום איזכור ללהקה המדהימה הזאת. הדבר שהכי הקפיץ אותי זה שבפרוייקט מאה אלבומי חובה נכנס אוסף שלהם לרשימה. כאילו שזו להקה רק של להיטים. אף אחד פה לא אוהב/מעריך את פוגרטי וחבורתו? האלבומים שלהם מדהימים (ובמיוחד Cosmo's Factory). אני דורש קצת יותר תשומת לב אליהם.

ThePiper

New member
לא מדברים על קרידנס?!

אם תבוא לצ'אט מדי פעם תראה ששמה אנחנו מדברים דווקא הרבה על הלהקה הנפלאה הזאת (דיבורים של "פוגרטי גדול" וכאלה...), למרות שיש כמה שלא מחבבים אותם בפורום לדעתי הם להקה מעולה, תעלה נושא לדיון ואני אשמח לדבר עליהם. ואגב, ידוע לך מי יעצור את הגשם?

למה לא?

כנראה לא עברת על הדפים הנכונים לי זכורים כמה וכמה דיונים על הלהקה המדהימה הזו, בקשר לפרוייקט, באופן טבעי לא נבחרו כל האלבומים הגדולים (ולו בשל העובדה שיש הרבה יותר ממאה כאלה ובאופן טבעי אחד או שניים שלא שייכים נכנסו פנימה), אני שמח שלפחות אלבום אחד שלהם נכנס גם אם זה אוסף (ואגב זה אחד האוספים הכי טבים שאני מכיר). בכל מקרה, כמו שנאמר כאן, אם אתה רוצה יותר תשומת לב לפורגרטי והחברים תצטרך להעלות נושאים זה הכל.

למעלה