creative zen m-vision

ללוש 15

New member
creative zen m-vision

שלום! חיפשתי בזמן האחרון מכשיר מולטימדיה ולאחר סריקה של השוק בחרתי בקריאייטיב זן. אני רוצה לקנות אותו אבל יש רק בעיה אחת-הוא לא תומך בעברית. יש לי המון מוזיקה בעברית ואין מצב שאני קונה מכשיר שלא תומך, אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות להתקין תוכנה לעברית במכשיר זה? ואם כן , יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להגיד אם הפריצה בסדר ולא יוצרת בעיות? תודה מראש,עידן..

יאיר B

New member
אין עברית, נכון לעכשיו, בשום דרך שהיא

לכל המכשירים של קריאייטיב. גם לא ידוע על פריצה כלשהי (וגם אם כן, לא ידוע על דרך להוסיף פונטים בעברית למכשיר). למולטימדיה בעברית, אני יכול להציע שני מכשירים (עם עברית, אם תקנה בארץ): איאודיו D2 ארכוס (לפי התקציב והרצון, יש הרבה דגמים ובקנייה בארץ תקבל גם עברית).

tweeg

New member
לzvm אכן יש פריצה לעיברית,ראה מדריך בפוקט

יאיר B

New member
זה מעניין. יפה מאוד למי שעשה את זה.

אבל למה רק לזן?
זה השרשור בפוקט אגב: http://community.pocket.co.il/showthread.php?t=208980&highlight=%F2%E1%F8%E9%FA+ZVM אולי נכניס לקישורים, לא יודע, נראה.

ללוש 15

New member
zvm זה המכשיר שדיברתי עליו?‏

והפריצה הזאת פועלת בדוק? ויש סיכוי שהפעולה הזאת תפגע במכשיר?

tweeg

New member
כה,ראשי תיבות

היא בהחלט פועלת אם עושים אותה נכון,בעקרון היא עבדה כבר על מספיק נגנים אחרים כדי לבדוק שאין בה באגים ככה שהיא לא מסוכנת אבל היא כן מבטלת את האחריות על המכשיר

ללוש 15

New member
סבבה...אז יש לי רק שאלה אחרונה ..

קראתי את השרשור בקישור שנתת. והבנתי שזה מציג עברית הפוכה..מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזאת?

יאיר B

New member
צריך להפוך את שמות השירים בתגיות עם תוכנה

מתאימה כמו הפוך על הפוך או דברים אחרים. יש בקישורים של הפורום קטגוריה בנושא.

למעלה