Crazy doors of rainbow colors משחק בריחה חדש
I ilanama1 New member 1/5/07 #3 ../images/Emo58.gifמשחק חמוד מאד אני סיימתי בחדרים צריך לעבור כמה פעמים במשך המשחק אני צירפתי את סיום המשחק גם זה רמז
../images/Emo58.gifמשחק חמוד מאד אני סיימתי בחדרים צריך לעבור כמה פעמים במשך המשחק אני צירפתי את סיום המשחק גם זה רמז
I ilanama1 New member 1/5/07 #6 ../images/Emo58.gif שמת לב לסדר הדלתות שפתחת? והסתכלי בתמונה ששלחתי ישלך שם את הקשת אתן לך רמז הדלת הראשונה הייתה בצבע כחול בקשת כחול זה מספר 5 וכך הלאה
../images/Emo58.gif שמת לב לסדר הדלתות שפתחת? והסתכלי בתמונה ששלחתי ישלך שם את הקשת אתן לך רמז הדלת הראשונה הייתה בצבע כחול בקשת כחול זה מספר 5 וכך הלאה
3 3 שרונית New member 1/5/07 #9 אוקיי , הצלחתי, עכשיו יש לי ראש אדום מפתח כחול וזר סגול, חסר לי משהו לדלת האדומה ......
I ilanama1 New member 1/5/07 #10 ../images/Emo58.gif אחרי שהכנסת את המספר שמעת קליק חזרי חזרה לחדר הצהוב קחי משם משהו
3 3 שרונית New member 1/5/07 #12 אני לא מצליחה, אני מקליקה על כל האזור של הפח עם הכחול ולא מצליחה אוףףף
I ilanama1 New member 1/5/07 #14 עם המדוזה אותה את מסמנת את מקליקה בין שני החדרים האדום והסגול על הריצפה
I ilanama1 New member 1/5/07 #17 אחרי שהקלקת על הריצפה נפתחה לך דלת שחורה לסמן את הפרחים ושם יש לך דלת לבנה קליק ליד המנעול ועוד מפתח לבן ושם תמצאי את הסיבה למפתחות הרבים
אחרי שהקלקת על הריצפה נפתחה לך דלת שחורה לסמן את הפרחים ושם יש לך דלת לבנה קליק ליד המנעול ועוד מפתח לבן ושם תמצאי את הסיבה למפתחות הרבים
T tomb boy New member 1/5/07 #19 חסר לי עוד מפתח אחד לבן../images/Emo41.gif ואינני מוצאת אותו בשום חדר... עשיתי סיבובים עד שנהייתה לי סחרחורת... הצילו...
חסר לי עוד מפתח אחד לבן../images/Emo41.gif ואינני מוצאת אותו בשום חדר... עשיתי סיבובים עד שנהייתה לי סחרחורת... הצילו...