Crazy מקום 2

Jagged chaos

New member
Crazy מקום 2 ../images/Emo3.gif

שזה מאוד מכובד וסבבה עצם העובדה שהשיר הזה היה 5 שבועות מקום ראשון והוא די ישן.. ומה שמעיף אותו זה קולדפליי חדש.. שמה לעשות - מדינה של זומבים.. שומעים קולדפליי = ישר מקום ראשון. קיצור, crazy עשה את שלו..

באמת כל הסגידה הזו ל קולדפליי לא

ברורה לי. שני האלבומים הראשונים שלהם היו טובים. אבל השלישי די ממחזר את הנוסחה ולא בהצלחה יתרה... אני די התאכזבתי.

Woodstock99

New member
קולדפליי לא גרועים...

אבל הם סתמיים לגמרי. אין בשירים שלהם שום דבר מיוחד, ורובם חוזרים על אותה תבנית. קניתי את הדיסק הראשון שלהם כשהוא יצא, ונשבעתי שאני לא אקנה עוד אחד שלהם. הקטע הבעייתי אצלם, שדווקא שהם כן מנסים להיות מיוחדים ולגוון, הם פשוט עושים את זה גרוע! בקיצר, אני לא רואה משהו שונה בינם לבין כל להקת רוק/פופ כמו ניקלבק לדוגמה. אבל אני לא רואה שגלגל"צ סוגדים לניקלבק אף פעם...

אני נורא אוהב את ניקלבק...

הם לא גאונים אבל הם עושים את העבודה. גם קולדפליי נחמדים, יש להם שיר אחד יפה, רק חבל שזה שיר שנימשך במשך 3 אלבומים ולא משתנה בכלל... אה? רגע? זה כמה שירים???

Rוית

New member
5 שבועות זה מכובד למדי!

מעניין כמה קולדפליי ישארו בפיסגה..

o0Invisible0o

New member
בהחלט מכובד. וזה לא שהיא צנחה

למטה. אני גאה באלאניס ובקרייזי.
ובכלל לא שמעתי את השיר של קולדפליי, אבל נו טוב..לא שמעתי כלום.

Jagged chaos

New member
ו-crazy בשאר העולם...

סתאאם...לא בכל העולם.. רק בארה"ב.. ב-adult bilabord היא כבר שבוע שלישי ברציפות נשארת מקום 10. (שזה המצעד השפוי של ארה"ב, מצעד עם שירים שאשכרה יש בהם אקורד, בניגוד למה שהולך ב-bilboard הרגיל שרובו היפ הופ ואז קלאקסון והילרי דאף ו-ווטאבר...) במצעד הדאנס והמעדונים היא מקום 6

למעלה