Crawling back to you

הסינגל יצא

כb-side של הסינגל weird world ובכל אופן הסינגל הזה לא יצא לאירופה רק בארה"ב אפשר למצוא אותו ...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif רק crawling יצא, ועד כמה שידוע לי הוא לא הצליח.. לא נראה לי שבכלל שמעו עליו.. מה שמביא אותי לדבר אחר- זה ממש ממש מעצבן מה שהם עשו עם נבר גון, הם כל כך השקיעו באלבום וזה, ובסוף בכלל לא השקיעו בפירסום שלו../images/Emo4.gif נכון הם התראיינו הרבה וזה, אבל הם היו צריכים ללכת לכל טקס פרסים אפשרי ולהופיע שם! זה כל כך מעצבן אותי שהם לא עושים את זה, אוףףףף וגם שהם היו צריכים להוציא יותר קליפים מהאלבום.. נכון שלא הלך להם בהתחלה אבל זה לא אומר שהם צריכים להתייאש! אם הם היו מוציאים את קליימינג היה להם סיכוי לעוד הצלחה בטוח באירופה לפחות, אם לא בארה"ב.. גרר זה משגע אותי../images/Emo7.gif חסר להם שבאלבום הבא הם לא משקיעים בקידום שלו יותר.

efratushh

New member
לי דווקא זכור שאהבו את crawling

בכל מקרה, אני מסכימה איתך, אנשים לא זוכרים כמה בקסטריט מוכשרים, הייתה לי הרגשה שnever gone לא יצא באמת.. אם הם היו אומרים בגדול שהם חזרו, אנשים היו נותנים להם צ'אנס ומקשיבים להם..

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif! ../images/Emo14.gif

זה ממש חבל, כי זה אלבום מצוין חוץ מאינקומפליט אנשים לא מכירים את האלבום ויש אנשים שלא יודעים בכלל שזה שיר של הבויז.

mya 6

New member
צודקות :\

הם עבדו על הדיסק הזה כל כך הרבה שנים, וגם המעריצים חיכו המון זמן, ובסבלנות יחסית ( :) ) ועכשיו עדיין לא קורה כלום. יהיה עוד אלבום?

למעלה