CRAIG!!!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
CRAIG!!!

טוב ברור לכל אחד שקרטמן שולט וברור שקני שולט וברווווור שטימי שולט למרות שFN החליטה שהוא לא משהו אבל מה עם קרג? קרג לדעתי הדמות הכי קורעת שקיימת קרג למי שלא יודע הוא ילד בלבוש כחול שכל הזמן FLIPS OFF לאנשים
ויש את הפרק שהם רוצים שהוא ילך מכות עם TWEEK ויש ויכוח משפחתי בזמן הארוחה וכולם מתחילים להקפיץ אצבעות משולשות אחד לשני
אגב מה עם טאראנס ? (לא הקנדי) מהעונה הראשונה ואולי השניה כבר לא שומעים אותו... למי שלא יודעכ זה הבן של מפסטו, שלמי שלא יודע מי זה מפסטו - GET THE FUCK OUT OF THIS FORUM U GAY HATING HOMO!

richter

New member
אני הכי אהבתי בפרק עם קרייג

שקארטמן הלך ללמד אותו סומו ואז קרייג וקארטמן נלחמו בסומו וקארטמן העיף את קרייג עם התחת (העצום) שלו והמאסטר אמר לקרייג: Resist the ass craig: how can resist this ass. he is so big master: this is only an ass. you can win the ass by using you mind! זה היה קטע ענק בפרק!

pokegirl

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

קרייג די מגניב! והפרק עם המכות היה ענק
איך שקרטמן מלמד אותו סומו! respect my authority! אבל אני מעדיפה את טוויק

מאטריקס

New member
חחחחחחחחחח אני זוכר את זה!!!!

אם אני לא טועה ראו פתאום תקריב של התחת שלו! התפקעתי מזה כל כך!! יומם ולילה לא נרדמתי מרוב צחוקים!

דווקא הכי שווה זה באטרס...

הילד הכי חמוד (אני מת כל פעם שאני שומע אותו
). פרופסור כאוס בשבילכם!

IC4

New member
HAHA ! I AM PROFESSOR CHAOS !

כן כן באטרס קורע גם, לוקח שני עכברים שיהיו לו ל MINIONS

ויש גם את הילד הקטן...

שמסתובב עם המדען שמשחק אותה אלוהים עם הDNA של כל דבר חי (או מת או דומם).

TerminalFrost

New member
נראה לך?! TWEAK שולט!!

הילד הכי מצחיק בסדרה איך שהוא תמיד קופצני בגלל הקפה חחחחחחחחחחחחחחחחח והטיקים האלה עם הראש וזה חח

חחח מה שהרג אותי היה

זה שהוא לא יודע למה הוא כזה עירני כל הזמן וההורים שלו אומרים שתה עוד כוס קפה :)) חחחחחח זה הורג אותי :) יש לי ילד בכיתה שמחקה אותו במדויק :)

פרק גדול!!!

אהבתי את המשפחה של קרג :) אני משתמש ברעיון האצבע שלו :)) המורות לא אוהבות את הרעיון משום מה...

IC4

New member
TEACHERS PISS ME OFF!

if some teacher would tell me to suck his cock i´d be like HEY !

Optimus_Prime

New member
קרייג אדיייייייייר

וגם וונדי אגב אף אחד לא הזכיר אותה.. חחח אני חולה על הקול שלה
--- אגב קבלו קטע טוב, יש פרק אחד שמדברים על שינוי של הדגל...שוונדי וקרטמן מתאהבים..חח זה אדיר!
באותו פרק אגב היה קטע שממש אהבתי, שף שינה את השם לMuhamad Jabar abdul rauf ali ולא היה מקום על הסינר שלו, אז מישהו החזיק את זה איתו.. חח

Maddy D

New member
לוונדי החליפו את הקול

אתמול ראיתי את הפרק התשיעי, בשעה אחת בערך... עם סטארבין מארווין.. ולוונדי היה קול שונה לגמרי!

IC4

New member
speaking of that- הודעה רצינית לרגע

בפרק הזה נורא אהבתי את הרעיון שהילדים לא רואים בכלל את הקטע של הצבעים מנקודת מבטם התמימה והכל כך לא מיוחסת לגזענות... לא שמים לב ולא חושבים שלבנים תולים שחורים
הרי מה זה משנה אם אתה שחור או לבן? MADDY D - החליפו לה את הקול כי היא די התאבדה השחקנית שעשתה את הקול שלה ושל עוד כמה דמויות נשיות (אמא של קייל, של קני, גרבת קרבטרי) אני מרגיש טמבל שכחתי את שמה אבל קראו לה MARY K. משהו חיה על מאניק דיפרסיה עד שהחליטה לשים לזה סוף , סוף כל סוף.

למעלה