CQ DE 4X6VJ...

IlanJ71

New member
CQ DE 4X6VJ...

אהלן, פרט להודעה הכעוסה משהו שכתבתי למטה בנושא המורס, לא השתתפתי בפורום עד היום. אני לא פעיל ממשית כחובב רדיו כבר כמה שנים טובות, למרות שהרשיון תקף ומשולם (והציוד קיים...). למרות שאני מוקף חובבי רדיו כחברי המשפחה (אבי, מיקי 4X4FL וחבריו מהתקופה - עמי 1DK, משה 1BM (נדמה לי ש4X1 ולא 4X4) ואחרים), אני לא ממש מודע להלך חובבות הרדיו בישראל היום. אשמח לשמוע קצת על עסקי החובבות היום - מה שלום R7? האמנם המורס אהובי בדרך החוצה? עד כמה עולם המחשבים מתערבב בעולם חובבות הרדיו (פעם היה רק RTTY...)? מקווה שאני לא מטריד יותר מדי בשאלות בנאליות
להשתמע, אילן

IlanJ71

New member
אהלן!

היי עוז, טוב לראות מישהו מוכר D-: ! אני כבר שנים לא ברחובות (ההורים עוד שם) אלא בצפון הקרוב, אם כי עובד במרכז. מה אצלך? מי מהחברה שלנו עוד בעניינים?

עוז מ

New member
טוב לשמוע ממך!!

אני לא בעניינים בערך 13/14 שנה. הציוד נמכר לפני שנים. לא חושב שיש מישהו שפעיל כיום מהתקופה שלנו. מה עם אבא עדיין בענייני DX ? עוז

IlanJ71

New member
לא ממש...

האמת שDX בבית היה הג'וב שלי... אבא שלי יותר בצד של האלקטרוניקה בתחביב, ובזה הוא עוסק גם היום מטבע הדברים. התחנה לא פעילה, אם כי הציוד עדיין קיים אצל שנינו, והמפתח מורס שלי גם חי וקיים כי אני מתגעגע לצליל לפעמים
אני מפתח עכשיו תוכנית נחמדה שתחבר בין תחביב נוסף שלי (תעופה) לבין תפיסות של חובבות רדיו (DX, תחרויות, תעודות וכדו'), כך שהתחביב עדיין חי אצלי בראש לפחות. להשתמע, אילן

למעלה