cowon D2 vs Iaudio i7

ykro

New member
cowon D2 vs Iaudio i7

אז ככה - אני מתלבט בין השניים. אני אציג כמה התלבטויות שלי, ואשמח לקבל עזרה ומידע נוסף. לטובת הD2, העובדה שאפשר להוסיף זיכרון עוזרת מאוד, 16 GB לא מספיק לי. איכות שמע - איפה היא יותר גבוהה? הבנתי שהיא קצת יותר טובה בI7, האם ההבדל משמעותי? איכות שמע מאוד חשובה לי מאוד, השאלה היא באמת מה ההבדל.. לא חייב שיהיו לי תמונות וסרטין, אבל העובדה שיש אותם גם משחקת לטובת הD2, אחרי הכל אין ספק שזה נחמד שיש את האפשרות. מבחינת מחיר שניהם עומדים בציפייה (כמו שאמרתי, 16 GB) שאלות שרלוונטיות מבחינה ודברים שחשובים באמת: איכות שמע, עם כי שוב - אם ההבדל לא משמעותי ה"אפשרויות" הנוספות בD2 ישחקו מאוד לטובתו. שעות בטרייה, לפי היצרן 62 שעות בקטן אל מול 50 שעות בD2, לא משמעותי יותר מדי.. ו..זהו אשמח לעזרה, תודה רבה!!

or121210

New member
טוב,

קודם כל נתני היצרן הם עד 60 שעות ל-I7 (בפועל אני מעריך 55 שעות +-) ול-D2 עד 52 שעות (בפועל קצת יותר מ-41 שעות, לפי YNET). לשני הנגנים יש איכות שמע מאוד גבוהה, יכול להיות של-I7 קצת יותר, אבל זה ממש פעוט. עכשיו, אם אתה מחליט שאתה רוצה וידיאו, תמונות, ופונקציות נוספות (ואל תשכח, תמיכה בעברית מלאה), לך על ה-D2. אם אתה רוצה מוזיקה נטו, ואולי לראות קצת תמונות וטקסט, לך על ה-I7. ההחלטה בידיך (למרות שאני מעדיף את ה-D2, שמתאים בדיוק לצרכיי).

ykro

New member
במילים אחרות..

לקחת את הD2, בעיקר אם אני מתלהב יחסית מהתוספות שלו? אין לך איזה משהו רע להגיד עליו? שאלה נוספת, אם אני רואה שיש לך את הנגן - הבנתי שיש אפשרות להחליף את התכונות של המקשים הצידיים להעברת שירים? אתה יודע משהו על זה?!

or121210

New member
כשהנגן על מצב "HOLD",

אז אפשר להגדיר כך שלחצני הווליום הנמצאים בחלקו העליון של הנגן, כלחצני "קדימה-אחורה"

ykro

New member
אזניות טובות יש:) תודה רבה.. שאלות נוספות..

שאלה נוספת - אם אני מוסיף עוד זיכרון עם כרטיס, זה מאט מאוד את המכשיר? ודבר נוסף, צריך לעבור בין הכרטיס זיכרון לבין הזיכרון הפנימי, או שזה מציג את הכל הזיכרון ביחד? למישהו עוד המלצות, נגן דומה ששווה להסתכל עליו אני אשמח. ובכלל, עוד דברים טובים ששווה לשים לב אליו בנגן היה דגם ישן יותר, שיצא לפני שנתיים בערך טיפה יותר גדול של הD2? או שאני הוזה? שוב תודה..

or121210

New member
תגובה

לא אמור להאט, אבל לא ניסיתי. לפי מה שאני יודע הכרטיס והזיכרון הפנימי הם שני חלקים נפרדים. כפי שאמרתי, עוד לא ניסיתי לעבוד עם כרטיס זיכרון (הגיע הזמן שאנסה, אולי עם הכרטיס של המצלמה שלי) אין לי עוד המלצות, ובקשר לשאלה האחרונה, לא שמעתי על כך. לנגן יש פורום באתרים המצויינים iAudiophile ו-Anything But iPod, כך שמה שאנחנו לא יודעים הם כמעט בטוח ידעו. http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=53 http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=86

מושו 21

New member
...................

הוספת כרטיס זכרון - מאט רק את זמן "עליית" הנגן (זמן הטעינה בזמן שמדליקים אותו) - בדרך כלל ללא כרטיס זמן העליה הוא 2-3 שניות, עם כרטיס 7-8 שניות. בנגינה ובכלל בעבודה עם הנגן וספסוף בין תיקיות - לא מאט.

tweeg

New member
האמת

אם כ"כ חשוב לך סאונד,עדיף ללכת על הi7 ולהשקיע את ההפרש באוזניות אבל לפי התיאור שלך,אכן נשמע כאילו הd2 יותר מתאים לך

ykro

New member
עוד כמה שאלות אם אפשר בבקשה:)

הבנתי שיש אפשרות להכניס משחקים? ומעבר לזה גם ערכות נושא? מאיפה אפשר להוריד, או לעצב עצמאית - מישהו יודע? שוב תודה! שאלה נוספת (ששאלתי קודם כבר..) - אם אני מוסיף עוד זיכרון עם כרטיס, זה מאט מאוד את המכשיר? ודבר נוסף, צריך לעבור בין הכרטיס זיכרון לבין הזיכרון הפנימי, או שזה מציג את הכל הזיכרון ביחד?

יאיר B

New member
במחשב כשאתה טוען את השירים לנגן יוצגו שני

כוננים (אחד של הנגן עצמו ואחד של הכרטיס) אבל בניגון בפועל יש DB אחד שבו נמצאים כל השירים (הוא יודע לבד לאן לגשת כדי לקחת את השיר).

tweeg

New member
תגובה

כה,אפשר להוריד משחקים,תחפש הודעה שלי בנושא (מילות חיפוש משחקים לd2) גם ערכות נושא אפשר להוריד לעצב עצמאית,אני מניח שיש הדרכה בפ' שלו ב iaudiophile.net אבל בטח דורש קצת ידע (יש שם גם מדריכים בערך לכל דבר שקשור לו) כמו כן יש לו שרשור ב pocket.co.il עם כל מיני הסברים וקישורים,שווה קריאה

למעלה