Cowon D2 ורשימות השמעה (playlist)

The Korean DucK

New member
Cowon D2 ורשימות השמעה (playlist)

חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה או אחת שהבנתי וסיפקה אותי... מעבר לDPL (רשימת שירים דינמית) אפשר לבנות רשימת השמעה משלי? כי לא ברור לי למה יש אופציה של רשימת שירים אם תיכנסו בתפריט הראשי ל מוסיקה--> BROWSER-->MUSIC LIST-->MODE-->MUSIC LIBRARY אחת הקטגוריות היא "רשימת השמעה" (מתחת ל"שנה") ניסיתי לשמור דרך התוכנה JetAudio באופצייה Export רשימות שירים (pls וגם m3u) אבל לא הצלחתי לגשת אליהן בנגן באמת שאני לא מבין את זה.... בכל אופן אני אשמח לדעת אם ידוע לכן/ם על אפשרות לרשימת שירים מלבד הDPL. (בFW 2.57) תודה

The Korean DucK

New member
יוריקה! ../images/Emo6.gif מדריכונצ'יק Playlist ../images/Emo26.gif

אתמול חיפשתי המון... ושמרתי בצד כמה אפשרויות שלא היה לי כח לבדוק בלילה... אז ככה
פה יש דרך ליצירת רשימות השמעה, אבל רק במצב MTP בנגן אני אשמח להסבר קצר על השיטות MTP ו-MSC על ההבדלים בינהן ומה עדיף באופן כללי, יתרונות וחסרונות לכל שיטה... בכל אופן... עכשיו בדקתי את הדרך הזו והיא עובדת, ועובדת טוב
.... רק שאני לא אוהב להיות תלוי בתוכנות אלא לעשות ידנית את היצירת קבצים... (לא אוהב להשתמש בממשק של תוכנות... בד"כ הנגן לא מסונכרן לי עם המחשב... אולי אני אשנה גישה...) תרגום בקצרה של הפעולות שיש לעשות: 1.לשנות בנגן את המצב מMSC ל-MTP בתוך ההגדרות 2.לוודא שהגירסא של המדיה פלייר של ווינדוס היא 11 , אם לא, לעדכן. 3.במחשב שלי הנגן אמור להופיע בתור "COWON D2 2.57" (במקום ה2.57 כמובן הגירסאת קושחה שלכן/ם), בתוך זה יופיעו שני סמלים אם יש לכן/ם כרטיס ( Internal Storage , External Storage) ואחד אם אין (Internal Storage) 4. היכנסו לתיקייה שיש לכן/ם בה מוזיקה (בזיכרון הפנימי או הכרטיס.. לא משנה) בחרו תיקייה או קובצ/ים ולחצו קליק ימני בעכבר, שם בחרו באופצייה "Create Playlist" 5. לחצו פעמיים על קובץ הפלייליסט הזה ושנו אותו כרצונכן/ם, פשוט גררו לשם שירים מאיזו תיקייה שתרצו, ועצבו רשימת שירים שלכן/ם :) בסוף פשוט לחצו על OK, ושנו את שם הרשימה
אפשר לשים יותר מרשימת שירים אחת בנגן סיימתן/ם? יופי.. עכשיו לנגן... בתפריט הראשי בחרו במוסיקה--> BROWSER-->MUSIC LIST-->MODE-->MUSIC LIBRARY אחת הקטגוריות היא "רשימת השמעה" (מתחת ל"שנה") שם יופיעו רשימות השירים שלכן/ם :) בהצלחה

יאיר B

New member
בגדול:

MTP זה אומר שהשירים יועברו דרך תוכנה מסויימת (אם יעודית שהגיעה עם הנגן או כללית כמו מדיה פלייר). MSC זה העברה באמצעות גרירה (כמו שעושים בחלונות). יתרונות-חסרונות של כל אחד - נוחיות.

The Korean DucK

New member
עוד משהו משמעותי ששמתי לב אליו

בMTP אי אפשר לנגן את השירים שעל הנגן דרך המחשב, לעומת MSC שם הוא מתייחס לנגן כאל כונן רגיל ואפשר לנגן שירים דרך תוכנות. נראה לי מה שאני אעשה בנתיים הוא להכין רשימות במצב MTP ואז לחזור למצב MSC... בהיעדר פתרון נורמלי אחר...

יאיר B

New member
אפשר לנגן את השירים ב-MTP דרך התוכנה

שאיתה אתה מסנכרן. הערה: מומלץ בחום להשתמש בשיטה אחת ולדבוק בה (טיול בין השיטות זה מתכון בטוח לצרות מבחינת הקבצים שבו מאחר ובשיטה אחת לא רואים את הקבצים שהועברו בשיטה השנייה).

למעלה