COWON A3 - ג'.פי.אס ?

COWON A3 - ג'.פי.אס ?

שנה טובה לכולם! רכשתי לא מזמן נגן A3 של COWON והתברר לי לאחר מחקר קטן שעשיתי שאפשרי לשדרג אותו גם למכשיר GPS עקב היכולות המובנות שלו בעזרת הוספת פריט מסוים או הוספת תוכנה כזו או אחרת שאלתי היא פשוטה, יש למשהוא מכם מושג איזה פריט או טריק אחר אפשר לנסות ע"מ להסב אותו בנוסף להיותו נגן גם ל GPS ? תודה לעוזרים!

מושו 21

New member
.......

איפה קראת על זה ? ממה שאני מכיר - לא. ל-A3 אין אפשרות לתוספת GPS לפי מה שאני זוכר היחיד בארץ שיש לו את האפשרות זה הq5w.

איש מכירות

של אחת החברות שמוכרות ציוד אלקטרוני מקצועי סיפר לי על מכר שלו שעשה את זה אבל הוא לא ידע לתת לי יותר פרטים... לכן אני שואל אם יש אופציה אולי בעזרת ה TNT Module שיכל להתחרב וליצור תקשורת אלחוטית למכשיר, כגון: קליטת טלויזיה ושידורי רדיו.

trakl95

New member
ומה קרה למכר ההוא?

התקין GPS,ניווט לפיו,ו...נעלם ואיננו? מה שמזכיר לי איך לפני כמה חודשים נסענו במונית עם איזה נהג משיגינע שהיה לו GPS,כשהתקרבנו לכתובת רציתי לכון אותו,אבל הנהג אמר שלא צריך,הוא מנווט לפי ה-GPS! זה נגמר בזה,שהוא החמיץ/לא מצא את הפנייה לרחוב,שהיה צריך להיכנס אליו, ושוטטנו מעלה מטה בכל רחובות האיזור,בחושך מצרים,במשך למעלה מחצי-שעה,עד שבמאמצים מרובים נמצאה הפנייה שהוא פיספס,אחרי ששאל כמה הולכי-רגל ,וןעוד היתה לו החוצפה להתנפל עליי,שלא נתתי לו הוראות איך להגיע לכתובת.... בארץ כזו קטנה GPS זה בכלל משהו מסוכן- טעות קטנה ואתה עלול למצוא את עצמך בשטחי הרשות הפלשתינית,או ,חלילה וחס, בעיר הפשע,נתניה... אגב, יש למישהו מהנגנים אולי מפת פלאש,שמסבירה איך להגיע למסעדה בשם "בת האיכר"? שמעתי שהשווארמה שלהם היא פשוט פיצוץ...

tweeg

New member
אבל בסוף מי שילם על השיטוטים האלה?../images/Emo3.gif

הוא לא נראה כזה מטומטם עכשיו הא?

tweeg

New member
לq5w יש

יכול להיות שהוא דיבר על זה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=118323453&archive=1 זה לא יעבוד בa3 לd2 יש אפשרות למפות פלאש,אולי על זה הוא דיבר? אני לא חושב שלa3 יש פלאש

למעלה